תגובות לחברים

תגובות לחברים

שלום לכל חברי הפורום,נכון הרבה זמן לא הצלחתי למצוא זמן פנוי לכתוב פה בפורום, אבל מידי פעם עקבתי לראות מה קורה. אבל לא היתנתקתי מהחברים ועם חלקם דיברתי טלפונית,ולחלקם קצת עזרתי לפי בקשתם,והכל מתוך חברות לשמה. לגבי כמות הנגנים כפי שחלק טען על פירסום מטעה!! ובכן,,פירסמנו 12 נגנים וזמרים וכך היה,על הבמה היו 9 נגנים+2זמרים+גליקריה,אגב הכנר לא הגיע עקב מות מישהו במישפחתו. מידי פעם אני מזמין מישהו מחברי הפורום להיות נוכח בחזרות על מנת להרגיש את הדופק של לפני הופעה,ועל הכף הגדול להיות קרוב ללהקה,הפעם הזמנתי את פאדי שמאד התרגש,ובפעם הבאה יהיה חבר אחר. שמחתי לפגוש את חלק מהחברים במופע,במיוחד את אלי המתדלק עם "מי עדן" ענת,פאדי,ועוד אחרים. אגב תודה על המחמאות מפאדי,ואלי. מישהו פה הזכיר את ניקולס ז"ל,אהבתי אותו ואני חושב שהוא תרם לא מעט להחדרת המוזיקה היוונית פה בישראל,יהיה זכרו ברוך. בהקשר להופעה של גליקריה,לדעתי המופע היה אחד מהמוצלחים שלה בישראל, מצב רוחה היה מרומם עוד לפני ההופעה,וכמובן גם בסיומה. תודה לכולם ציון קדם

1Yasoo1

New member
קבל סחטיקה ציון

מקווים שבפעם הבאה שיש הופעה תבוא להיות איתנו - והפעם אני מבטיח "המי עדן" יהיו מצוננים כראוי מה לעשות, אילת בערה ביום המופע (יום שישי אחה"צ..) אפילו הדגים בים התעלפו מחום ולא עלו לפני המים...
מגשים שלמים לרגליך כמו שפיזרו על גליקריה

למעלה