תגובה

ענת פ.

New member
תגובה

סתם שתדעי, שאני ועוד הרבה אנשים שאני מכירה, שאוהבים פופ עכשווי, אוהבים גם פופ אייטיזי וסבנטיזי(אני בטוחה שאתם מכירים את אבבא, נכון?) אני למשל, ממש אוהבת פופ מאייטיז, לדעתי הוא מצוין, וחוץ מזה אני מעריצה של מדונה,שהיא באמת ההוכחה לכך שפופ הוא באמת מוזיקה משתנה, זה ממש נכון ואני מסכימה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לאהוב את זה אחרת! חוץ מזה, אנשים שאוהבים את הלהיטים שבריטני הוציאה השנה יאהבו גם את בייבי..טיים גם בגלל שהוא לא כזה ישן וגם בגלל שבריטני בבסיס עבדה עם אותו חומר(שאני ממש לא אוהבת) גם באלבום הראשון וגם בשני, ואני בטוחה שהיא תעבוד עם אותו החומר גם בשלישי. לדעתי האישית בריטני היא לא יותר מסו-קולד-סינגר שעושה שימוש נרחב באמצעים החזותיים שהטבע(ואני לא אכנס לזה עכשיו) העניקו לרשותה יותר מאשר באיכותה הווקאלית הנמוכה להחריד.אני לא אוהבת אותה, אבל אני אוהבת הרבה זמרי ולהקות פופ אחרים כמו מדונה, הקורז, אול סיינטס, סוואג´ גארדן וכאלה, אבל גם רוק, כמו אר.אי.אם, יו.2. פליטווד מאק(אני לא ממש אוהבת להתייחס אליהם בתור רוק אבל לא משנה)אר אנד בי, כמו דסטיניז צ´יילד, וויטני יוסטון, ארתה פרנקלין וגם דאנס כמו פיית´לס ודאפט פאנק. אבל אני לא משמיצה שום סגנון, כי מזמן כבר הגעתי למסקנה שאוהבי פופ שמשמיצים רוק לא מבינים כלום ברוק וגם, ובעיקר להפך.

למעלה