ל "לא ממורמרת (בכלל לא)"
יש לי הרגשה טובה שאני יודע מי רשמה את זה. "אני לא ממורמרת", כן, בטוח, את לא ממורמרת, וסתם בגלל זה החלטת לכתוב מכתב שברור באופן מאוד קיצוני שמעורבים כאן רגשות, וממילים שלך כמו "אתה סתם דביל,באמת" אפשר להבין את זה די בקלות

אז לא התקשרתי אלייך כי לא נראית לי, אז מה, זו סיבה להתנהגות כזו? קודם כל, דווקא לגבי הביטחון עצמי אני חושב שאת טועה, ובגדול. יש לי ביטחון עצמי ואין לי שום בעיה עם זה, כל מי שמכיר אותי מעבר ל"הכרות קצרה" יודע את זה. דבר שני, אם היית רואה את התוכנית היית רואה שדווקא לערוך שיחה אני יודע..., זו בדיוק הבעיה כאן... לחוץ - יכול להיות שלפעמים אני לחוץ, ואני מודה, אף בן אדם לא מושלם, בעיקר מול מצלמות הטלוויזיה, למרות שאני חושב שבתור פעם ראשונה מולם הסתדרתי די טוב. "אתה שופט אנשים רק על סמך דברים שיטחיים כגון חיצוניות" - קודם כל לא, יעידו על כך בנות שיצאתי איתן שהיו יפות מאוד אבל לא היה בינינו חיבור בגלל פער גדול מבחינה שכלית..., אבל כן, גם החיצוניות היא פקטור, אני לא אשקר. "לא מאפיינת אותי בחוכמה רבה" - לפי דעתי, ותזכי אותי פה מן ההפקר, אני כן חכם. בסדר, זכותך לדעה... אז אני מציע שתביני שלא כל בחור שאת יוצאת איתו חייב לפול לרגלייך, יצאנו והיה נחמד ולא הסתדר, לא נורא, בסוף תמצאי מישהו שיתאים לך

. אני בהחלט מבין ללבך, אף אחד לא אוהב שאומרים לו שזה לא זה, אז זה לא זה... לא קרה שום דבר... ממשיכים הלאה, לא? אין צורך לנטור טינה... בכל זאת לא פגעתי ברגשותייך או אמרתי עלייך משהו רע סה"כ...