תגובה

יש לי כרטיס

הוא דיי ברור תקרא/י/ו..

X יו יו S

New member
היי טלי :)

אבל אני התכוונתי אם את רואה תוכנית וכזה או סתם נכנסת במקרה להגיב לו

אני רואה בדר"כ

כשאני לא מפספסת או שפוכה מידי מעייפות (יש לי ימים ארוכים, ארוכים מידי)

X יו יו S

New member
אממ

כן קראתי שאת משדלת להיות סטודנטית מה לומדת? אני גם צריכה להתחיל ללמוד

bubble4

New member
אויש ....

אולי אני היחידה שהזדמן לה להכיר אותך מבין האנשים שפה..אתה באמת 1 הדפוקים אסף. היית,ועודנך(וחידדת זאת בתוכנית הנ"ל..)יעד ללעג בקרב מי שמכיר אותך,אתה באמת לא מיוחד..אתה סתם ז** שכל מדופלם,שאפילו לערוך שיחה עם אנשים לא יודע....כולך לחוץ,מראה שאתה מלא בביטחון אך למעשה אתה מאוווווד חסר בו,חבל שאתה שופט אנשים רק על סמך דברים שיטחיים כגון חיצוניות(אתה באמת אחד האנשים שלא הייתי מאפיינת אותם בחוכמה מרובה,אתה סתם דביל,באמת..). אני לא ממורמרת,חלילה לי להיות כזו,רק מכירה אותך כבדרך אגב ומהיכרות קצרצרה שכזו אני יכולה לומר שעודני חושבת עלייך שלא לטובה כי אתה לא האדם אותו הינך מתעקש להציג שוב ושוב,אלא סתם אדם שולי,שתופס מעצמו,חי על חשבון אחרים,ולא מיוחד בשיט!אתה גם ממש לא בוגר בנוסף לכל!! אז תתאפס על עצמך,תמצא בעצמך את הייחוד או פשוט שפר את האופי שבו ניחנת,תודה.

ל "לא ממורמרת (בכלל לא)"

יש לי הרגשה טובה שאני יודע מי רשמה את זה. "אני לא ממורמרת", כן, בטוח, את לא ממורמרת, וסתם בגלל זה החלטת לכתוב מכתב שברור באופן מאוד קיצוני שמעורבים כאן רגשות, וממילים שלך כמו "אתה סתם דביל,באמת" אפשר להבין את זה די בקלות :) אז לא התקשרתי אלייך כי לא נראית לי, אז מה, זו סיבה להתנהגות כזו? קודם כל, דווקא לגבי הביטחון עצמי אני חושב שאת טועה, ובגדול. יש לי ביטחון עצמי ואין לי שום בעיה עם זה, כל מי שמכיר אותי מעבר ל"הכרות קצרה" יודע את זה. דבר שני, אם היית רואה את התוכנית היית רואה שדווקא לערוך שיחה אני יודע..., זו בדיוק הבעיה כאן... לחוץ - יכול להיות שלפעמים אני לחוץ, ואני מודה, אף בן אדם לא מושלם, בעיקר מול מצלמות הטלוויזיה, למרות שאני חושב שבתור פעם ראשונה מולם הסתדרתי די טוב. "אתה שופט אנשים רק על סמך דברים שיטחיים כגון חיצוניות" - קודם כל לא, יעידו על כך בנות שיצאתי איתן שהיו יפות מאוד אבל לא היה בינינו חיבור בגלל פער גדול מבחינה שכלית..., אבל כן, גם החיצוניות היא פקטור, אני לא אשקר. "לא מאפיינת אותי בחוכמה רבה" - לפי דעתי, ותזכי אותי פה מן ההפקר, אני כן חכם. בסדר, זכותך לדעה... אז אני מציע שתביני שלא כל בחור שאת יוצאת איתו חייב לפול לרגלייך, יצאנו והיה נחמד ולא הסתדר, לא נורא, בסוף תמצאי מישהו שיתאים לך :). אני בהחלט מבין ללבך, אף אחד לא אוהב שאומרים לו שזה לא זה, אז זה לא זה... לא קרה שום דבר... ממשיכים הלאה, לא? אין צורך לנטור טינה... בכל זאת לא פגעתי ברגשותייך או אמרתי עלייך משהו רע סה"כ...

bubble4

New member
תעבוד על האינטואיציות מאמי...

כי אתה טועה. לא יצאתי איתך,אני לא יוצאת עם אנשים הלוקים בשכלם,תודה:) פשוט מכירה אותך,כאמור,מהיכרות קצרצרה,ואתה לא שונה מהדמות שניסו להציג בתוכנית..אלא דומה להפליא לבנאדם הדפוק והפתאטי שניסה להציג את עצמו כ'מאגניב' וכאיש אשכולות. אז שוב,לא יודעת על מה אתה מדבר,אם אתה סתם מדבר באוויר ומנסה שיחשבו שיש מישהי שזרקת,שיהיה לך בסבבה,אני עדיין לא מבינה על מה אתה מדבר,כי לא קרה בינינו כלום,כאמור.

אוקיי

לפי התגובות שלך, אני יכול לראות שאת ממש ברמה :) תסלחי לי אם הפעם אני לא אשקיע ואתייחס אוקיי ? שיהיה לך ערב נעים... אסף :)

hilavolman

New member
אם אפשר לזרוק פה מילה..

אלוהה EVERYONE! טוב קודם כל ערב טוב לכוללם.אז ככה רק רציתי להגיד שלמרות הדיון החשוב שמתקיים פה בואו נוריד הילוך ונזכור שזו רק תוכנית טלויזיה שהמטרה שלה בסופו של דבר זה צופים,רייטינג וסוג של עניין. במקרה של הפרק הזה נתקלנו בזוג שמה לעשות לא כ"כ הצליח גם זה קורה כמו בחיים האמיתיים רק מה מישהו פה טרח להיות אמיתי ולא לשחק את המשחק בשביל הטלויזיה ולא יפה שעל זה אתם יורדים עליו. אני מכירה את אסף במציאות וכן הוא בחור עם ראש על הכתפיים לא ברברן ופלספן כמו שהוא יצא בתוכנית או שאתם מתעקשים להגדיר אותו.הוא גם עושה משהו שלא רבים מאיתנו עושים מחפש את הדבר הכי מתאים ולא מתפשר ואני אישית מעריכה אותו מאוד על כך.אין מישהי שהוא זרק בצורה לא יפה וחזירית.כל אחת שלא מצליח לו איתה כן עושה לו סוג של צביטה מסויימת בלב. זה שבנות מסויימות פה מוצאות את הפורום כקרקע שאפשר לתקוף עליה כי אף אחד לא יודע מי בדיוק המעורבים והרקע שלהם זה סבבה אבל זה לא פייר במיוחד כלפי אף אחד מהצדדים. אז בואו נרגיע כולנו את הרוחות וניקח את זה בפורפרוציות המתאימות ושכל אחד ימשיך בחייו השלווים עד לפרק הבא.

למעלה