תגובה

שון 22

New member
תגובה

אז נכון... ש"אביעד" שלכן ירד עליי... אז מה... קודם כל, איך שמוציאים בן אדם בטלוויזיה זה לא איך שהוא במציאות באמת. דבר שני, גם אם אני מדבר, זה בגלל שלבחורה, ואני לא יודע אם שמתם לב, לא היה שום דבר מעניין לומר. דבר שלישי, היא ממש אבל ממש לא מצאה חן בעיניי מכל הבחינות, ממש לא הטעם שלי, אז ניסיתי להעביר את הזמן בדיבור. הכי קל לשבת בטלוויזיה ולרדת על אנשים... נסו את זה בעצמכן...

Reutk

Active member
סתם שאלה

זה לא אמור להיות אביעד "שלכן" או אביעד שלכן "ירד עליי" כאילו למה אביעד במרכאות? חוץ מזה אנחנו לא ירדנו על אף אחד, מה אנחנו אשמות שזה מצחיק? ואל תדאג אנחנו לא עד כדי כך תמימות לחשוב שזה מה שבדיוק קרה שם. ברור שבטלווזיה מקצינים הכול כדי לגרום עניין

fishAbout

New member
היא היתה ממש מקסימה

לא ממש ראיתי אבל התעדכנתי בפורום ומכמה חברים וחן נראתה ממש מקסימה ואם היית נותן לה לדבר קצת היית אולי מגלה.

שון 22

New member
תגובה מספר 2

ברגע שנתתי לה לדבר... פשוט לא היה לה מה להגיד - תעשו לי טובה - בחורה שהייתה באוסטרליה 8 חודשים ומה שיש לה להגיד על אוסטרליה זה - פאבים, מסיבות... היא לא ממש בחורה מעניינת. לפחות לטעמי. ושוב, יכול להיות שבשבילכם היא חמודה, אבל היא לא הסגנון שלי זה בטוח. אם תכנסו לאתר של דייט לסטרייט ותקראו מה אני מחפש תראו שהביאו לי בדיוק את ההפך - לפי דעתי זה היה במתכוון. כי מראש אמרתי להם מה אני מחפש וההפקה שכביכול אמורה למצוא לי מישהי לטעמי עשתה בדיוק את ההפך, אולי אכן זה יצר יותר עניין ואת זה אני מבין, אבל לעשות את זה על חשבון שני אנשים - כי מראש אמרתי להם שדייט עם בחורה שלא לטעמי פשוט לא יצטלם טוב, וכך היה. למרות שאני אישית נהניתי מהחוויה. חבל שלא ראו מה קרה שם באמת... אבל כשמצמצמים שעתיים בעריכה הכול נראה אחרת... אסף

אסף היה מקסים!

למען האמת היית ממש חמוד... ראו שניסית לפתח שיחה ושקצת "הסתחררת" מכל המצב (דייט, מצלמות, בחורה שלא בטעם שלך..) סך הכל היית באמת מקסים! ואתה ניראה מותק של בחור, אז אל תתן לאביעד להרוס את זה.. תישאר ככה, שרון.

שון 22

New member
תודה :)

תודה לך, באמת שאנשים לא יודעים מה הלך שם באמת וזה לא חוכמה לערוך את זה בצורה שבה אני יוצא מה שאני לא. תודה...

קודם כל,הוא לא ירד עליך,הוא גם יורד

על כל מיני אנשים ואני מאמינה שהכול בהומור! והתוכנית שלו הייתה מצחיקה אתמול אז צחקנו,מה רע בקצת הומור? אם היית מטייל בפורום היית רואה שצחקנו עוד על הרבה חברה שהיו בתוכנית. זה מצחיק אז צוחקים,אין לך ממה להעלב

במבה000

New member
חח זה אתה מהתוכנית?

יו שתיהיה לי בריא כמה דברת סתם היית חמוד אבל תן גם לבחורות לדבר ונכון צריך אומץ כדי להופיע בטלביזיה ......

X יו יו S

New member
אממ

יכול להיות שזה שם מתמש של חבר שלו או משהו כזה כי תחשבי אם זה לא הוא למה בכלל הוא צריך להגן על איזה בחור מטלויזיה

תפסיקו לרדת פה על המשתתפים

נראה אותכם תופסים אומץ (וביצים) והולכים להשתתף בכזו תכנית. לי לא היה, אז כשהם התקשרו אליי אמרתי תודה אבל לא תודה..
אסף נורא חמוד.. גרם לי להרגיש את הגיל שלי, לצערי..

X יו יו S

New member
לא ירדנו

סה"כ אמרנו שהוא דיבר הרבה וחבל שלא נתן לה הזדמנות לדבר והוא הסביר לנו מה קרה הבנו וזהו אל תעשו מה זה סיפור

למעלה