תגובה

yakovs

New member
תגובה

משה: לא באתי כאן להשמיע טענות כלפי הורים של ילדי טוראט. אני יודע שהבעיות שלהם הם גדולות ואמיתיות. הרגשתי מחוייבות כלפי עמיתים למקצוע שרואים בעבודתם מלאכת קודש ןמקדישים את עצמם להוראה ולתלמידהם. גייא: אני איתך לאורך כל הדרך! אני מודע למצבך, ויש לך זכות מלאה לדרוש מהמערכת שתמצא פתרונות לילד יחיד ומיוחד כמוך. כולם כאן אוהבים אותך ובצדק, אבל בוא ונבדוק אם לא שכחנו (כאן בפורום שלנו) כלל חשוב: לפני שבאים לחרוץ משפט חייבים לשמוע את שני הצדדים. הצד שלך נשמע ובגדול, וכל מה שאנו יודעים על הצד השני הוא מפיך. גם לו יש זכות להביע את עמדתו (ואם הוא עושה זאת בפורום של מנהלים למשל, תאר לעצמך איזה תגובות נלהבות הוא מקבל שם...) לטי: חובתו של איש חינוך להיות בשליטה, אך זו גם חובתו של כל אדם. דוגמא אישית היא אחד הערכים החשובים בחברה מתוקנת, ומורה בישראל ח י י ב לשמש בהתנהגותו דוגמא אישית. מבוגר המשתמש בכוחו, בגילו ובגובה קומתו כדי להשליט את רצונו, הוא ילד מגודל ולא יותר. בת אל: אנשים שהגיעו להוראה מתוך שיקולים אנוכיים, כאלה יש בכל מקצוע. בורות בחדר המורים בנושאי החינוך המיוחד, קיימת. מערכת החינוך זקוקה נואשות לאנשים כמוך שיעזרו מבפנים ללמד את המקצוע שקראת לו: כיצד להתייחס לבני אדם. הלנה: הייתי חייב לומר את דברי, וזה לא היה טיק שרצה להשתחרר. חששתי שהם לא יובנו כהלכה. יתכן שבפורום מיוחד כמו זה שלנו חייבים לחשוב אלף פעמים לפני שנוגעים בנושאים טעונים כל כך, אבל לא יכולתי אחרת.

lati1

New member
o.k../images/Emo45.gif. דברים כדרבנות. בסופו של

דבר אנו תמימי דעים.

למעלה