תגובה

itzkush

New member
תגובה

גם אני חדשה, זה עתה הצטרפתי ובעיקר לצורך תגובה לתגובות. נכון ש"סמויות" לא "זכאיות" למה שפעילות זכאיות אבל התגובה הראשונית היתה קצת קשה ואני כ"סמויה" מבינה הרגשתי פגועה בשביל האחרת. ולכל השאר - מתעסקת בין שאר תחביבי בעבודת הטלאים, נהנת מדי פעם מהכתוב ומוצג בפורום. לגבי גב לשמיכת תינוק מצמר - בד כותנה מהצד השני יותר נעים למגע עם עור התינוק. אשתדל מאד להגיב מדי פעם ואולי אף לצרף תמונות כשאלמד כיצד עושים זאת בינתיים תודה לכולם

justmom

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

וכדי לצרף תמונות, הקליקי מתחת לחלון ההודעה, בתיבת הדיאלוג האפורה, על "הוספת קובץ". כשזה ייפתח הקליקי על Browse, משמאל, ואז ייפתח לך חלון עם התמונות של המחשב שלך. בחלון הזה, הקליקי על התמונה הרצויה - שם הקובץ יופיע לך למטה, בתיבת הדיאלוג, ואז לחצי על open (מימין לשם הקובץ). ברגע שתלחצי על open שם הקובץ שבחרת יופיע בחלון שלמטה (מתחת ל"הוספת קובץ") ואז את לוחצת על "שלח קובץ" והתמונה עולה.

itzkush

New member
ל-justmom תודה על העזרה

תודה על העזרה אשתדל לנצל זאת בהקדם.

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

גם אני עם האייקון הלא מקורי בכותרת, אבל זה מה שאני מרגישה כלפי כל אחת שמצטרפת. שמחה שיצאת מבין הצללים ועכשיו שקיבלת הסבר איך להוסיף תמונה, כבר אין לך תירוצים
את מוזמנת להתייעץ, לשאול ולספר בכל עת על כל מה שקשור לעבודת טלאים. יש פה בפורום ותיקות ומקצועיות שישמחו לסייע ומתחילות שישמחו ללמוד מהנסיון שלך. אל תהססי לבקר ולהמליץ על שיפורים היכן שצריך. הפורום פה בשביל כולם ואנחנו רוצים שכל אחת תרגיש בבית.

למעלה