תגובה של ערוץ 3!

faith2

New member
תגובה של ערוץ 3!

העתקתי
__________________________________ היי, תודה רבה שכתבת אלינו! לצערנו, אין לנו מספיק זמן לשידור פרומואים במהלך היום- מותר לנו לשדר רק 5 דקות פרומואים בשעה, על זה מתווספות גם בעיות תקציב, על רקע זה אנו מעדיפים לחשוף את הסדרות שפונות לקהל הרחב ביותר, ואילו הן סדרות שמשודרות בשעות צפיית השיא, לדוגמה: "אי אר" , "חברים" , "דוסון קריק" וכו'. "הכי גאים שיש" אינה משודרת בזמן צפיית השיא ואינה פונה לקהל הרחב. לכן אין לנו פרומואים שוטפים, אם כי היה פרומו לפני עליית העונה החדשה. ישנן עוד סדרות רבות בערוץ שאין להן פרומואים שוטפים. אנו אכן גאים ב- "הכי גאים שיש", ולא מסתירים זאת, העובדה שאין לסדרה פרומואים שוטפים, איננה קשורה לתוכן שלה. דרך אגב, העונה הראשונה תשודר שוב בשידורים חוזרים החל מסוף נובמבר, לאחר סיום העונה השנייה, בתחילת בנובמבר, היא תשודר במתכונת יומית בחצות, ולאחר תום השידורים החוזרים של העונה הראשונה, תשודר שוב העונה השנייה בשידורים חוזרים. שוב תודה, מקווים שתמשיכי לצפות בערוצים 3&4. בברכה,

מקווים....?

אני אעשה עליהם חרם! "מקווים שתמשיכי לצפות בערוצים 3&4" אם זה ימשיך ככה אז גם זה לא יקרה... מה זה היחס המגעיל הזה למעריצי הסדרה?

BlueyedQT

New member
אני לא חושבת שזה יחס מגעיל.

בכל זאת אי אפשר לשדר פרומו של QAF בשעות היום. כי יש ילדים שצופים בערוץ בשעה הזו וזה לא הכי מתאים.

lolly1

New member
תראו

אני קיבלתי את אותו אימייל בדיוק! ואני ממש לא מבינה אותם! ביקשתי לשדר פרומואים רק מימי חמישי..ככה בסופי שבוע..ומקווה שיענו לזה..... ובקשר לילדים.הם לא חייבים לשים תוכן שלא מתאים לשעות היום! איזה ילד רואה ערוץ 3?! ואמרו שבטוח: השידורים החוזרים-סוף העונה השנייה-כל יום(!) בחצות..!

lolly1

New member
אוקיי.....

זה יישמע כאילו אני חולה קצת..: לפי חישוביי..אנחנו בסוף ינואר נצפה בשידור חוזר בפרק האחרון של עונה 2. מה שאומר: שממרץ ועד תחילת שידור העונה ה-3..נישאר: גאיםless!!!!!!! i know im sick...dont judge me.....

אפשר ועוד איך!

לא חייבים להראות אותם מתנשקים או משהו(למרות שזה טבעי כמו סטרייטים), אבל לפחות להראות אותם! מצידי יושבים בדייינר...את זה אי אפשר?

lolly1

New member
נצטרך

לחיות ממה שנקליט! ומספויילרים!!!!! מה עם המייל?!

בלי ספויילרים...

הם הרסו לי את כל העונה ה-2! וכתבתי לך למה לא עניתי.... ועכשיו ספויילר..... אני לא יודעת כ"כ הרבה לגבי העונה ה-3, אבל מי ששמעה(כבר חרשו על הספויילר הזה) שאית´ן הבן... מוחתם רק ל-6 פרקים!

סילביא

New member
הם מפגרים!

מה זה "לא פונה לקהל הרחב" זה כאילו שהיא פונה רק למגזר מסויים.... מעניין לאיזה מגזר... כלומר אני, לא אמורה בכלל לראות את הסדרה .. בשבילי היא אסורה! אגב .....לפי חישוב שלי....בדצמבר כבר נהיה בלי הכי גאים... תחשבו ... עונה לחודש (22 ימים )....מתחילת נובמבר... ומה שהכי מרתיח אותי: בדרום אמריקה ( כן כן שם ... בעולם השלישי)כבר סיימו לשדר את העונה ה2.. יענו, ברגע שבארהב יתחילו עם ה 3 אז גם שם יתחילו... רק אצלינו צריך להתייבש חודשים...רק שלא יחליטו לא לקנות את העונה ה3 כי אז... ברררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקשר לאית´ן .. באמת חבל שוא הוחתם אפילו על 5 דקות

lolly1

New member
תיקון:

נהיה בלי הגאים מתחילת פברואר......! תקראי למעלה קצת.....את 2 דקות החירפון שלי.....

lolly1

New member
לא..

פרומו-promote לקדם..וכך המילה = פרומו. מה שאומר שזה תקציר של הפרק הבא...

BlueyedQT

New member
בכל זאת..

הם צריכים פורמו שימשוך את הצופים לראות את הפרק.

lolly1

New member
נכון!

והם אומרים שקהל הצופים לא גדול..וזה כי אין פרומואים שיגידו: היי, יש סדרה חדשה מדהימה ומרתקת שתמכר אתכם הצופים! הצטרפו וצפו! או משהו..אבל אין......

RedRose

New member
למה../images/Emo35.gif אבל למה../images/Emo35.gif

למה לעשות חרם בגלל פרומו
הסידרה פונה לקהל תופים מצומצם מקהל הצופים של, נגיד, חברים או איי.אר. אז למה להם, מבחינה תקציבית, להשקיע בפרומו לסידרה
זה לא יעיל ולא חסכוני, ובסופו של דבר מה שמעניין אותם זה כסף.. אני לא רוצה פרומו, למה לעשות פרומו
זה לא עוזר.. זה לא מועיל.. וזה גם די מטופש.. אם יהיה פרומו שיגיד- "הי, בואו בואו, יש סידרה מדהימה" אני לא חושב שהרבה אנשים יזיזו את עכוזם הענוג ויצפו בסידרה. במיוחד שהיא משודרת ביום שבת מאוחר, הרבה אנשים לא יצפו בה, אז למה להם להשקיע? בשביל מגזר מצומצם יחסית
זה לא משהו שצריך להעילב ממנו, באמת שלא. זה לא משהו שקשור להומופוביה, כי אז הסידרה בכלל לא הייתה משודרת.

אני דווקא חושבת...

שקהל הצופים הוא גדול, אחרת הם היו מורידים מזמן את הכי גאים ולא היו טורחים לעשות שידורים חוזרים 3 פעמים...

danagonmad

New member
מה זה משנה???

גם ככה פורומואים הורסים את כל הפרק... אפשר להסתדר יפה מאוד בלעדיהם

למעלה