תגובה שלי

SadClown

New member
חחח את רצינית? {מסמיקה:)} ../images/Emo9.gif

מוזר לי לשמוע דברים כאלה על עצמי:) תודה רבה... אבל לגבי השם אני מסכימה ;)

בטח רצינית!

למרות שגם מייק ונוי והבחור שמדגמן, bluefire נדמה לי, גם הם מותקים:)

Moralida

New member
המורה שלי למת'

אמרה לכיתה ש"יש כאלה שמצליחים, ויש כאלה שלא ואין מה לעשות בנוגע לזה". אמרתי לה שאני לא חושב כמוה ו.... היא העיפה אותי מהכיתה. אני לא בטוח שמותר היה לה לעשות את זה, אבל לא עשיתי מזה סיפור גדול..

SadClown

New member
כמה שאני שונאת את האנשים האלה.

מעיפה אותך מהכיתה בגלל שיש לך דיעה משל עצמך? היית מערב את המחנכת או משהו, זה ממש חוצפה מצידה. אלא אם כן אמרת את זה כהיתחצפות...

Moralida

New member
אמרתי כך:

"אני לא חושב כמוך, אני חושב שכל הכיתה יכולה להצליח בבגרות". ד"א, היא אמרה את זה כאשר היא דיברה עם חבר שלי על אפשרות לירידה ל-3 יחידות, מאחר והיא לא חושבת שהוא חכם מספיק אפילו לעבור את הבגרות..

SadClown

New member
אהה

מורות כאלו לא צריכות ללמד. הרבה פעמים חשבתי שמורות צריכות לעבור את פרויקט מיכא"ל כי לדעתי אחד התפקיד של המורות זה להאמין בתלמידים שלהם ולתמוך בהם, לא כמו המורה שלך, להוריד להם את הבטחון בעצמם ובהצלחה שלהם. בדרך הזו היא יכולה להביא אותו לכישלון למרות שהוא יכול להצליח. טוב מאוד שאמרת לה את זה. למרות שהיא הוציאה אותך.

lady polegra

New member
למען האמת כן....

המורה שלנו לספרות תמיד מוציאה כשמישהו לא מכים איתה.... או כששואלים אותה על הסיבה לדבר כלשהו שהיא אמרה.. או כשמוכיחים לה שהיא טועה... אני בכל אופן לא טורחת לשים אליה לב בשיעור קוראת ספר ומשלימה הכל מאנשים שיש להם מורות שאשכרה מלמדות משהו (ולא כמו אצלנו 5 שעורים ברציפות אנחנו מתחילים את אנטיגונה והיא חוזרת על משפט הפתיחה כל פעם מחדש.. אה ואז מגיע הצלצול הגואל)

אממ כן, יש לו. :)

זה fireblue תסתכלו בדפים הקודמים ותמצאו את האייסיקיו שלו, או שתבקשו ממנו אם לא תמצאו...:)

למעלה