תגובה קצרה

תגובה קצרה

קשה לי להבין את מידת התוקפנות שקימת בפורום זה כלפי נושא אשר לא קיבל ביטוי בפורום זה ואני לא מדבר על הנושא שאני כתבתי . אני מבין שכאשר לאנשים מסוימים יש בעיה של ידע חלקם במקום לקבל מידע נוסף כעוד דרך של העשרה מעדיפים לתקוף את מעלה הנושא מתוך מצוקה כנראה, אך בטיפשותם עשו ההיפך וביטאו את בורותם .(genesis) אנני בא ללמד אף אחד אך מתוך זה שאני גר בעיר הזאת ,ופורום זה הוא ביטוי לזכותי הלגיטימית לחופש הביטוי, אני מנצל זכות זאת ומי שלא מענין אותו מה שכתבתי שלא יפתח את ההודעה שלי. צר לי מאוד שבעצם תגובתכם נתתם גושפנקה לסטיגמה שלודאי הוא אדם בדרך כלל טיפש ולא כך הם פני הדברים.

ליז ג

New member
עכשיו אתה מעליב

אף אחד לא טוען שהלודאי טיפש. זו המצאה שלך. ואני חושבת שזכותו של כל אחד בפורום להביע את דעתו בכל נושא. וגם בנושא ההסטוריה שהוא נושא הקרוב לליבך. להפך, אם הנושא מעניין אותך וחשוב לך תמשיך לכתוב - אך לעניין. בלי לפגוע באף אחד.

אינטרוספקציה ידידי

ראשית קבל את התנצלותי על הרושם שקבלת מחלק מחברי הפורום אני בטוח שזה לה היה בכוונה תחילה בהתחלה גם אני ייחסתי לכינוי שלך תדמית של מישהו לא רציני ושוב אני מצטער שחשבתי כך . אני גם בטוח ש genesis לא הייתה לו כוונה לפגוע ועם כך אני מתנצל בשמו ואני בטוח שגם הוא יעשה כך . שבוע טוב לך גיא

genesis

New member
גיא ידידי

אני לעולם לא מתנצל אם אני חושב שאני צודק. תקרה מה שאותו אינטרוספקציה כתב ... אולי תאיר אתה את עיני מה הקשר בין העתיקות של חמורבי לבין פורום רמלה לוד. אמנם הכל מבוסס על עובדות אבל מה לעזאזל הקשר בין זה לבין הפורום ותכניו. זה כמו שאני אספר לך כאן בפורום על חלומותי , ועל הפנטזיות המיניות שלי , אני בטוח שהם מעניינים אבל האם זה המקום לכתוב עליהם כאן בפורום. אם כל הכבוד לידע המעמיק של אותו כותב אני בטוח שבמחינת אינטליגנציה וידע אני שם אותו בכיס הקטן . הוא בכלל יכול לכתוב עלי כל העולה על רוחו , ותאמין לי שאני לא נעלב כי אני נעלב רק ממי שיותר חכם ממני . איציק

genesis היקר

בשל כבודו של אדם אחר לא ארד לרמתך.וזה לא גיא אך חטא ההיבריס שבו אתה חוטא עלול לחזור אליך שבעתיים. על תנסה להעמיד עצמך מול אדם שאינך מכיר ביכולותיו. ובזה תם הדבר מבחינתי.

genesis

New member
אינטרוספקציה

בדיוק בשל אותה סיבה שציינת לא אגיב לך

lj101

New member
רבותי וגברותי להירגעע בסך הכל הבחור

העלה נושא לדיון, מבחינתי זה לפחות די מעניין, ניסתי להתחיל איתו דיון דווקה מהניק שלו כי לפי דעתי יש מאחורי הניק כוונה שלדעתי מאוד מעניינת (אם אין אז אין), אבל ידידנו אינטרוספקציה לא נכנס לסף דעתי. העבר של האנושות הוא העתיד שלנו. אני חושב, שלפעמים בעבר הרחוק היו לאנושות בעיות לא פחות קשות כפי שיש לנו (נניח לדוגמה מלך לוד בני רגב שכבש את העיר רמלה ובאמצעות ממונה רמלה מנסה לגבות מיסים
), וברצינות דווקה הם, שאנחנו חושבים שלא היו מי יודע מה "חכמים" ידעו לפתור ת'בעיות שלהם בצורה מאוד חכמה ואנחנו יכולים ללמוד מכך. מה שניסה לפי דעתי אינטרוספקציה ידידנו להעלות זה שבתקופות מסויימות הכתיבה והקריאה לא היו נחלת הכלל ועמים דיברו בשפות שונות מאלו שאנו מכירים כיום, אבל בכל זאת ניהלו דו שיח שיכול להוביל לידיע יותר נרחבת על עברו של העם היהודי לפחות מנקודת מבט של אותה תקופה מכוון שמדובר באיזור כנען. ומותר לתקן אותי אם שגיתי או טעיתי וכדאי לזכור את האימרה הבאה תמיד מכל מלמדי השכלתי ובסוף עשיתי מה בראש שלי בברכת שבוע טוב LJ101

למעלה