"תגובה נמרצת"

"תגובה נמרצת"

מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת. 1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו. 2. כאשר יגיד "לא", שאל: "למה לא?" 3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח: "מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא... ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה..." 4. כאשר יגיע למחצית המשפט - הכה בו בכוח בפניו. 5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת לבו, והסבר לו שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, וזה מנוגד לערכים שלו להרביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ואלימות נוספת. 6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה, ואסכם לא לבצע אלימות נוספת. 7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת. חזור על שלבים 5 עד 8 עד אשר יבין שלפעמים צריך להכות בחזרה. משתתף באבל משפחות הנרצחים מאחל החלמה שלמה ומהירה לפצועים (התקבל בדוא"ל)

מיכל31

New member
אם היינו יודעים

מה נכון לעשות או לא נכון אז מצבנו אכן היה טוב. לדעתי כבר מיצינו את שלל האפשרויות כמה שקשה לאמר זאת.

גיוRא

New member
עוד לא ניסינו..

עיין תחת עיין... כפר שלם תחת ילד.. לא מת על מה שאני אומר.. אבל מותר לנסות.. נשאר ביכלל משהו להפסיד??

גיוRא

New member
מיכלינ´קה....אני חושב על הילדים שלי

שכבר פעמיים..ניצלו בנס... פעם אחת..יצאו ממסעדת מצה בחיפה חצי שעה לפני שהתפוצצה.. ופעם אחת עברו בצומת יגור דקה לפני שהתפוצץ שם אוטובוס.. פשוט מעניין אותי... לדעת ..מה המשלחים. שהיום מספרים לכולם שם שככה הם ישיגו את מבוקשם.{לזרוק אותנו לים} יגידו..לכולם..אם ידעו שאחרי כל פיגוע..נמחק כפר.. האם גם אז יקחו צ´אנס..שאנחנו ניגמר ראשונים. מעניין אותי אם אב או אם שם בגן חיות הזה..יסכימו שבנם ילך להתאבד או לרצוח...בידיעה שדקה אחרי..נשלח גם את שאר ילדיהם כולל הפעוטות.. לבקר את חללינו בשמיים.. אני יודע..שכשתעמדי את וכל אחד אחר מול המוות..בלי שום מחשבה שניה.. תהיי תהרגי את מי שמאיים בו..{גם בידיעה שתיכלאי או תענשי על המעשה} מי שמאיים עלינו היום זה לא רוצח אחד או שניים שאפשר לתפוס.. זה העם הפלסטיני..שמעניין שכשהיה בשליטת המל חוסין..לא העיז להרים ראש ולבקש עצמאות לא שהם לא רצו...הם מאד רצו..רק ידעו בדיוק מה יקרה. אנחנו נתתנו להם להרים את הראש..גבוה מידי... לא אומר שהפתרון הוא להשמיד את כולם...אנחנו לא רמבו ולא בודדים בעולם המתערב היום בכל דבר.. אבל ....מי יודע ששיעור אחד כואב לא יהיה עדיף מכל בית הספר שהם למדו כל החיים? לא לנסות...זה להפסיד מראש...

אל דאגה עוד מעט מפנים את

הדירה שתהיה ריקה מאדם. ומחטיפים את הסטירה הקלה ביותר שאפשר במדינה עם יםי הנפש.

sahr12

New member
תשארי אופטימית ציצי.......

עם ישראל חי... שלום גם לך...

יפי נפש... ../images/Emo67.gif

אין מה להגיד... ובכל זאת... בפעם הבאה שמישהו יגנוב לי את החניה, אני אשלוף את הסכין ואתפור אותו. כשירגיזו אותי במנגל, אני לא אסתפק במניאק שהפריע לי, אני אאשפז גם את משפחתו. כשיחתכו אותי בכביש, אני פשוט אשלוף את האקדח ואירה בנהג ולייתר בטחון, גם ביושבים איתו ברכב. ====================== ועכשיו ברצינות ============================== כל המקרים למעלה קרו בשנים האחרונות בארצנו. נראה הגיוני? לפי מה שכתבת, כן. לפי דעתי - לא. אמור מעכשיו: נוגע (יפה נפש) בנשמה

למעלה