תגובה נחרצת לעולם ומלואו

תגובה נחרצת לעולם ומלואו

אני בדרך כלל לא מגיב לשטויות כאלה.אבל אני חייב!ואסביר את דברי,רק אבקש כשם שקראתם למטה את הכל כך תקראו פה עד הסוף ותבינו את האמת מאחורי החרא שאנו חיים .ולא תתיאשו כמו הכותב בעולם ומלואו.אדם שנמשך לגברים הוא בבעיה גנטית והוא לא יצא מזה לעולם!זה ברור ומוכח לכולם!כך נולדנו וכך נמות!בין אם נרצה או לא.באשר לנו הדתיים,לא רק שנדפקנו בחיי האישות אלא גם נולדנו עם מגבלה דתית.לא נצליח לברוח מזה אלא אם נפרוק עול,וזה רובנו לא נעשה.מה שנשאר זה לחיות עם מה שיש.שזה אומר להיות עם גברים!בזה אפשר להגזים ולקיים האיסור במלואו או רק להנות ללא חדירות.כל אחד לפי ראות עינו.(הגם שיש תיאוריה מסוימת שחדירה עם קונדום אינה נקראת שכיבה)בכל אופן אני כאדם מאמין שמתפלל כל יום .חי ורגוע,כי כשם שקיים המושג תינוק שנשבה אין לנו תינוק שנשבה יותר מאיתנו!הרי כך נולדנו וזה מה שנגיד למעלה!אולי לא נהיה בגן עדן אך גם לא בגיהנום!הדבר לא בשליטתינו!אני כאדם בן להורים מפורסמים מאוד בחברה,ועשירים כמו קורח!כן זה הורי.יש לי הכל בחיים.השקעתי אלפי שקלים בניסיון לצאת מזה הייתי בפסיכולוגים והכל!אני מוכן לשלם היום מזומן מאה אלף דולר למי שיוציא אותי מזה(ופרסמתי את זה באתר מסוים)אי אפשר!!!ולכן מה שהכעיס אותי למטה אותו בחור שכתב לפרוש מגברים ולהתחזק.זה שטות ושקר.א.כי הוא אדם ואין אדם שלא חוטא במיוחד אנו שחיים עם גברים רוב היום.ב.בטוח לי שהוא מאונן.כי כולם מאוננים ומי שאומר שלא הוא שקרן!אז זה אותו עבירה ושלא יוציא את התסכולים על בורא עולם דרכינו.תמשיכו לחיות ולקבל את החיים.אין מה לעשות כך נולדנו.נתחתן בסוף אלוקים יביא לנו אישה שבאה לעולם בשביל לחיות עם גבר שלא אוהב אותה באמת.היא לא תדע מזה כי נעשה הכל בשביל לאהוב אבל נהיה עם גברים מהצד.ונוליד ילדים ונמות בסוף כי ככה זה.רק אם הילד יבוא ויגיד שהוא הומו נגיד לו אוקי אבל תיתחתן ותביא ילדים כי אם אנחנו לא היינו עושים את זה היית נשאר בקונדום אצל חבר שלנו.!בי לכולכם ויום טוב.

Olamot

New member
תגובה נחרצת בהחלט

שמע ידידי, אם לא הייתי מסוגל להגיב לדבריך היה פגם בישרותי. לשמחתי, ואולי לצערך, יש לי מענה לשון. קצת קשה לי להגיב למי שבא מרקע של התמודדות, ולמי שקורא לדברי שטויות, אבל אשתדל לשמור על נועם הליכות. עצם אמרך שהחיים הם חרא, זה בא כנגד רצונו של השם יתברך להיטיב עמנו, לא יתכן שהשם רוצה שיהיה לך חרא של חיים. דבר נוסף, איני מיואש ולו בחצי פרוטה. לא התייאשתי מהחיים, לא התייאשתי ממשפחה. וכפי שאמרתי קודם אני שמח יותר מאי-פעם. מה רע בזה שאני חי חיים טובים יותר ומעט יותר קרובים לרצונו של הבורא? בעניין אם כך נולדנו, כפי שציינתי בהודעתי, אני עצמי מאמין שכך נולדנו. אין זה אומר שאי-אפשר לשנות, אבל אכן נראה שכך נולדנו. אסור להתייאש ולומר שנדפקנו. דע, שגדולי הדור נולדו עם קשיים רבים. פוסק הדור הגאון רבי קנייבסקי נאמר עליו שהיו ויש לו בעיות קשב ולמידה ברמות גבוהות במיוחד (לפי בדיקות שעשו), אך הנה, הוא פוסק הדור ובעל ידיעות תורה אדירות, כולל ידיעת כל הש"ס בע"פ ויכולת שכלית אדירה. רבי נחמן מברסלב חלה בדכאון כרוני, והתחזק והגיע להיות עמוד התמיכה הגדול ביותר לדור התשובה. אני אומר, יתכן וגם אנו יכולים להתגבר על זה ולחדש לעולם דברים, ואולי אפילו לזרז את הגאולה. דבר נוסף, בעניין תינוק שנשבה, החיוב הוא על שאינו יודע את החיוב, לא שלא יכול לעמוד בו. אולי אתה מתכוון שאנו כבעלי מום. אך בעלי מום הוגדרו ע"י חז"ל, ולא נכלל בהם הומוסקסואל. אם אתה חושב שכך צריך להיות, הבא את הקושיא לפוסקים. אבל למען האמת, אנו יכולים. אין לנו מגבלה פיזית שאי-אפשר להתגבר עליה בשום אופן. הלאדם הומוסקסואל אין יכולת לשלוט על עצמו? מה אנו, מטורפים? גם אם זה יוביל לעצבות, אנו מחוייבים לחיות על הצד היותר קרוב לדעת תורה. וגם אם אין איסור במין אוראלי או באנאלי עם קונדום, אלה לא החיים שה' רוצה שנחיה, בעיקר כי אנו נמנעים ממצוות מסוימות ונכשלים באחרות. אם אתה רוצה לדעת מה דעת עליון על חיים כאלו או אחרים, יש לנו רק מקור אחד לדעת מה ה' רוצה, וזה התורה. וכל מי שלומד תורה יכול לדעת בוודאות שצריך לנסות בכל דרך להתגבר, אפילו עד יום מותנו. תראה אנשים כבדי משקל, הם לעתים מתמודדים עם זה כל חייהם כדי להיות בריאים ונאים. למעשה, אין לי שום תסכולים לגבי בורא-עולם, ואני אוהב אותו ומודה לו על כל אשר נתן לי וגם על שעשני כרצונו. וגם אם אני מאונן, זה הולך ופוחת, וגם על זה אתגבר. אני מבין שלא עזרו לך כל השיטות שניסית. ובשביל זה אני פה. גם אני ניסיתי "שיטות", שלא עזרו. אני לא בא להציע לך "שיטה" נוספת, אלא הדרך היחידה היא היהדות. כאן זה מתחיל ופה זה יסתיים. אלא שאני אומר: אם נוצרנו כך, ורצון ה' הוא סותר את זה, מחובתנו לעשות כל שביכולתנו לעשות רצון ה'. בעבר, אנשים מסרו נפשם על קידוש ה', ואנו לא נוותר על התאוות? גם אם זה לוקח שנה, גם אם זה מעייף וקשה, נעשה את זה. ואני מבטיח וערב לך בכל אשר לי, שבתורה ומצוות לא מפסידים. לכן, אני חושב שהדרך הכי טובה והכי עוצמתית שאנו יכולים ללכת בה, היא דרך של תשובה, אמונה, חשיבה... אני רוצה לקיים פורום חי של כל הומו שרוצה להראות לה' שהוא באמת עושה ה-כ-ל כדי לקיים רצונו, שבו נדבר על העניין, נעשה ממנו עסק (כפי שיטת נובהרדוק), נתמוך אחד בשני, ננתח י-ח-ד את האפשרויות הקיימות. אם אחרי השתדלות לקיים מצוות והשתתפות בפורום התחזקות לא תראה שום התקדמות, תוכל לומר: התייאשתי, תוכל לומר: עשיתי הכל. אני לא אתייאש לעולם, אני מחויב למי שברא אותי ונתן לי כל. אבל איך אפשר לסרב לדרך היהודית, לדרך התורה, לדרך שלא תבקש ממך גרוש. השתדלות אחרונה, אמיתית. אני קורא לכל הומו מאמין (היינו, בעל אמון גמור בה', ולא "מאמין" החילוני הפחות מידיעה), שיגיב ויאמר שגם הוא רוצה לעשות עסק מהדבר הזה. בלי יאוש, בלי עצלות. אם יש לך עוד משהו להגיב, תגיב. אני לא מפחד מכל תגובה, כי אם אין לי מה לענות, אני כנראה טועה. ואני די משוכנע שאינני (אחרת לא הייתי מטריח אתכם בכל זה).

Olamot

New member
בואו הגיבו!

אני מוסיף, שאני מזמין את כולם להגיב, בעד או נגד. כמובן, שאם יתקפו אותי עוד ועוד, או אם אראה שלמגיבים אין כלל אמונה בבורא, אין לי מה לדבר במקרים אלו. וכן, אם מי שמגיב נגד עושה זאת רק כדי להרגיש טוב עם עצמו, אין תקנה. אבל מי שמגיב כדי להקים דיון פורה, כדי לראות אם טמון פה משהו באמת, כדי לברר בראשו את האמת. אני קורא להגיב, גם בחריפות. רק תשתדלו להביא טענה טענה, ולא לערבב דברים יחד, שהעניין יובן.

dkey

New member
התחלת טוב, גמרת רע מאוד

ולא יזיק להוריד קצת בעוצמה. הומו לא יכול להתחתן עם אישה בלי ידיעתה מראש. זהו חטא חמור. דמך לא סמוק יותר מדמה ואין לך זכות לאמלל בלי ידיעתה. אם ילדים הם הכל יש דרכים אחרות כיום שהן אמת וצדק.

למעלה