תגובה ל- lizush

sharondesign

New member
תגובה ל- lizush

שאלת אותי אם אני החייכנית? אם כן, לא חושבת שאני היחידה שמחייכת שם. אני עם השיער הבהיר יותר, עם הדגם הורוד בשכיבה עם הורד ליד, למשל. או עם הדגם השחור בעמידה. מקוה שהבהרתי עצמי טוב מספיק...:)

lizush

New member
../images/Emo99.gif זו את?

מאממיה... וכן, היחידה שמחייכת...

lizush

New member
איך שאול חמניות אמר...?

וואה וואה ווייי וואה ! ! !
מדהים מדהים מדהים: הקטלוג, הדגמים ובמיוחד הבלונדינית...
את בהחלט חייבת להמשיך בכיוון הזה של הדוגמנות את מהממת...

sharondesign

New member
אפשר לראות קטלוג בחנות ובאתר

אתר הבית של פיינלי: www.finally-israel.co.il

sharondesign

New member
תודה רבה על המחמאה!!!

הקטלוג עצמו ישנו בחנות ואם יצא לך לבקר, תוכלי לקחת משם. גם באתר האינטרנט אפשר לראות את כל או את רוב הדגמים. www.finally-israel.co.il ושוב.תודה!:)

הצצתי כרגע בקטלוג

ושוב הוקסמתי מהחיוך- ובעיקר- מהגומה ההורסת!!! כולי ירוקה מקנאה (סתם, אני לא , פשוט הפתיע אותי למצוא בקטלוג כותונת בצבע "ירוק רעל" - מה זה?? זה לא כל כך מזמין לקנות...ומה קורה לגבר שייתן ביס...? ) את באמת חייכנית- וקבלי מחמאה גדולה על כמה יפה לך פן חלק ו\או כאשר השיער גלי ומעט משוך אחורה- כך רואים את הפנים היפות... ודרך אגב- אתי שוהם צריכה עוד חברות ממש ממש טובות...?
לילה...

sharondesign

New member
מבינה שהתחתנת לא מזמן?

אם כן אז המון מזל טוב!! את ניראית נפלא בתמונות. ניראית מאושרת

הי שרון...אכן התחתנתי ../images/Emo23.gif

רק שזה היה כבר כמעט לפני שנתיים... פשוט התמונות מהחתונה הן הדבר הכי קרוב לצילום מקצועי שעשיתי- וביום הזה מעבר לזיו והאושר המוסיפים רווח נקי למראה- טיפלו ב"לוק" שלי אנשים מקצועיים עד הפרט האחרון- ככה זה תמיד אופטימלי להצטלם במצב כזה- אבל את זה את בטח מכירה מקרוב... אכן הייתי מאושרת ביום נישואיי- והיום אפילו יותר- יש לי איש מדהים ומיוחד,והזמן רק מלמד אותנו האחד על השנייה (ולהפך) יותר עם כל יום שעובר- נדמה לי שזהו המתכון היחיד לבניית חברות טובה שתהיה בסיס לנישואים מאושרים וטובים. וזהו, אני תמיד נהיית פילוסופית בשעת לילה מאוחרת- ועונה על יותר ממשה שנשאלתי... אז לילה טוב, אפסיק את בירבוריי כאן ועכשיו...
פשוט מיטי.

האם

את שייכת לסוכנות דוגמנות כלשהי? או שהגעת באופן עצמאי לדוגמנות? אשמח לדעת פרטים.... תודה

sharondesign

New member
אז ככה......

בעבר השתתפתי בתחרות " היפה והשמנה" וזכיתי.סגנית ראשונה. משם עשיתי פרסומת לקופת חולים כללית לפני כמה שנים, אם את זוכרת את ההיא עם המגבת על הראש, "טלי, מעצבת אופנה, שאוהבת אם כל הצבעים אבל לובשת רק שחור". פותחת ארון בגדים והכל באמת שחור!! - אז זהו - זו אני! מאז שנים לא התעסקתי בתחום והרומן עם פיינלי התחיל כך פתאום כי בעלת העסק, אתי שוהם, חברה טובה שלי והיא ביקשה ממני להתגייס לעזרתה ולהצטלם לקטלוג שלהם. הסכמתי כי היא באמת חברה טובה שלי. וזהו בעצם. אני רשומה אצל סוכנות "בורדו" - ומקוה לקבל משם עבודה בתחום. אז אם את מעוניינת, אולי תפני גם את ל"בורדו". מקוה שעזרתי. שרון

ברור שאני זוכרת את הפרסומת...גדול..

וחוצמזה אני כמעט אף פעם לא פוטוגנית בתמונות - בחתונה אני זוקפת הכל לזכותו של אילן סימן טוב, הצלם המוכשר שלנו- חוסר הביטחון שלי די עוצר אותי, אם לומר את האת, מללכת ולנסות אפילו להצטלם באופן מקצועי... איך הגעת להירשם בבורדו? פנית אליהן והצעת את עצמך או שהן פנו אלייך? כי הייתי בחנות מספר פעמים- ולא פנו אליי עם שום הצעה- אז חשבתי לי שכנראה שאינני מתאימה... חוסר הבטחון הזה עושה שמות, הא? סתם מיותר- אבל הוא חלק ממני- ממש כמו עוד יד או רגל... בכל מקרה, תודה על הסבלנות והנכונות... ואם פיינלי יצלמו קטלוג חדש ואת בדיוק תהיי עסוקה (...)- אשמח -
לילה טוב, בטח עוד נתראה פה ושם ברחבי הפורום,לא? שוב תודה, מיטי.

geta

New member
אני גם רוצה לדגמן למידות גדולות....

מה אני צריכה לעשות בישביל זה ולמי אני צריכה לפנות? אני1.65 ובמשקל 70 ק''ג אני מתאימה?

למעלה