תגובה ל"עולם קטן"

גנימדס

New member
תגובה ל"עולם קטן"

כנראה שהגל הלסבופובי לא תם, ביחס לנשים ההן מרמת גן ולאחריו יבואו עוד ועוד רבנים,ח"כים ואישי ציבור אטומים.
השבוע התפרסם משהו בעולם קטן.
מי ש"זכה" לקרא את המאמר של הרב דרור אריה- ראה שהוא אומר דברי הסתה של ממש...

הפעם לא רציתי רק להתרגז וכתבתי תגובה ל"עולם קטן" שאני לא יודע אם יפרסמו אותה. בכל זאת עדין יש שירי אהבה של ילדות בנות 18 לקדושת הארץ שאפשר לפרסם.

שלום .

קראתי את המאמר של הרב דרור אריה היוצא כנגד פונדקאות לגייז.

למרות שאנחנו עם שזקוק לילדים.
יתרה מזו-תמיד טוענים שלהיות הומוסקסואל זו בעיה בגלל שאין דור עתיד- אז אם הם מייצרים לעצמם דור עתיד-זה גם לא בסדר?!
אני תוהה מה בעצם הבעיה, מה יוצא מכך שתוקפים את הרצון של הציבור להתרבות- ומגיע רק למסקנה אחת: אכזריות.
הרב דרור אריה ודומיו שומעים "הומואים" ומיד קופצת המלה "אסור" , ולא משנה מה יבקשו. מצעדי גאוה, ילדים, זוגיות,זכויות או פשוט שלא יקללו אותם. כל מה שירצו ההומואים יהיה נורא ואיום,בגלל שזה הם.
אם שחורי עור יקבלו יחס משפיל, אם מתנחלים מקבלים יחס לא תקין, אני מאמין שהרב לא יתבטא כך. כי הוא יודע שמדובר בבני אדם עם רגשות,שלא עשו לו דבר רע ושונים ממנו רק במבנה הדי.אנ.איי או במקום יישובם. אך שמדובר בצביור ההומו-לסבי הכל מותר. הרסן משתחרר,ואם הם לא אוהבים את זה- הם מואשמים בכך שהם מגיבים על הפגיעה המכוונת!!!

איך הרב היה מרגיש אם היו אומרים עליו את אותם הדברים?
לא צריך להתאמץ הרבה כדי לדמיין-
מספיק לשים במקום המלה "הומואים" את המלה יהודים"-במקום איום על החברה הישראלית- איום על החברה האירופאית.
וזו התוצאה:

זה לא סוד שקבוצת היהודים מפעילות לחץ אדיר על חברי הכנסת ועל החברה האירופאית בכלל. זוהי מערכת משומנת ואגרסיבית ובעלת יכולות מימון גבוהות שאף שהיא מיעוט בטל במדינה היא מצליחה לייצר תודעה של כח משמעותי שאי אפשר להתעלם ממנו. הקבוצה הזו לא בוחלת בשום דרך להשגת יעדיה ובשם הנאורות השיוויונות והפלוראליזם גוררת את מקבלי ההחלטות לשרת את האנטרסים הצרים שלה במקום לדאג לרצונו של הכלל ולטובתו... האירופאי הממוצע לא מתחבר לחבורה הזו ואף בוחל באורח החיים הזה הסוטה מקדושת המשפחה ופוגע בבריאות ובנורמליות של תרבות המערב".......אלו שבחרו לסטות מהמסורת ולעשות מעשה תועבה כהגדרת הברית החדשה יכולים לעקוף אותם בתור ולהצר צעדיהם?"......."אסור שהחברה השפויה תיהפך לבת ערובה של חבורה דורסנית וקולנית. כל בר דעת מבין שיש כאן הפגנה ,שיש כאן אג'נדה של קבוצת 'קיצון , אם החוק יעבור , בעלי האנטרסים האלה יזקפוו לעצמם עוד ניצחון מתוחכם על החברה האירופאית"

זה מזעזע את האדם שמדברים אליו ככה, יהודים באירופה בשנות ה-40 שחורי עור באמריקה של שנות שנות ה-60, והומוסקסואלים ולסביות בישראל של 2014. מדובר ברצון של אדם להתאכזר למיעוט אחר ,שונה ממנו, מרוחק ממנו מתוך הנחה שכולם כמותו ("הישראלי הממוצע בוחל ..") ההפתעה היא שמדובר בבני אדם שמעונינים בילדים. בארץ שזקוקה לכמה שיותר ילדים. כל ניסיון להרוס להם גם את זה -זו אכזריות שלמה.

ועם זאת אני רוצה להודות לרב על דבר אחד- שלא איזכר את התורה כמקור לשנאת השונה (למרות תזכרות קלות) לא מתבסס על מה שכתוב שם אלא על דיעותיו שלו ותחושתו שלו, אני מודה לרב, שבנגוד לדומיו לא השתמש בתורת ישראל כאצטלא לשנאת השונה,והשאיר את התורה בחוץ הפעם.

DannyDinn

New member
זה לא מפליא אותי

ישראל היא מדינה גזענית ורוב האנשים בה גזעניים. זה קל להתבכיין כשעושים לך אבל קל מאוד לעבור לצד השני כשאתה אפילו לא מרגיש שזו גזענות. ובדת יש דוגמאות רבות של גזענות, אז זה לא קשה מדי להגיע לאן שרבנים רבים מגיעים.

גנימדס

New member
מנין?

אתה מביא הצהרות מאד חותכות..
בישראל קיים קול גזעני, אבל מצד שני אתה רואה איך קיים גם קול שמנסה כל הזמן להתעלות מעל הגזענות.
אני לא רואה כל כך הרבה גזענות בדת, נכון שזה קיים- אבל בעקר במדה שבה אתה רואה את זה אצל בני אדם גזענים -הרבה יותר מבדת עצמה.
הבסיס של היהדות אינו גזענות אלא אמונה בה'.

DannyDinn

New member
כשגרים בחו״ל

במקום ליברלי בו אפשר לראות דוגמאות מחיה ויחס בין אנשים שאינו מבוסס דוקא על דת, וההבדל עם מדינת ישראל מתחדדים. אני לא אומר זאת בקלות ראש, שישראלי אני ואוהב את אחיי, ודוקא מצער אני רואה איך הקיצוניות בישראל משסעת כל חלקה טובה. ההרבה הרבה פעמים

פורטי40

New member
מה זה "עולם קטן"?

אם תקרא עיתונות שמרנית דתית, תמצא מאמרים שאינך אוהב. גם ב"המודיע". למה לחפש מאמרים פרו-הומואים בעיתון שמייצג שמרנות?

גנימדס

New member
עלון פרשת השבוע

בבתי כנסת מחלקים עלונים לפרשות השבוע
ומשעמם קצת התפילה...אז אני קורא....

זו לא את

New member
הכתבה היתה נוטפת שנאה

וחסרת היגיון פנימי.

אנשים שקראו אותה אמרו לי שהזדעזעו, לא מהדעות שלו (זה כבר שמענו) אלא מתת הרמה שבה הוא החליט להתבטא.

אבל לא אלמן ישראל, ב"ה שאנחנו עדין שק חבטות וכל רב שרוצה לקדם את עצמו יודע על מי לרכב.
איפה הרב כשניצולי שואה גווועים ברעב, כשמלצרים לא מקבלים את השכר המגיע להם. כשנכים מודרים מהמרחב הציבורי ואנשים חונים להם בחניה. כל אלו בעיות הלכתיות אמיתיות. למה הוא לא כותב על זה?

למעלה