תגובה לפסיפלורה...

תגובה לפסיפלורה...

תגיד לי מאיפה נפלת? אתה באמת נמצא בטכני כמה זמן שאתה אומר שאתה נמצא? זה לא מקום שמבגר אותך... זמ מקום שרק גורם לך לחשוב על איך יכול היה להיות במקום אחר. מה שאתה חושב הוא כל כך לא נכון מבחינת התפיסה... תבין אחרי להגיד שהטכני עשה אותך אדם בוגר? על מי אתה עובד? הסיבה היחידה שאתה מסוגל לומר זאת זה בגלל שכנראה לא הייתה במקום על רמה או אינך יודע מהיא רמה של ביצפר... או פנימייה הקטע הזה של האינדבידואליסט? מה פתאום ! אף ילד ואני מדגיש ילד ! לא חושב על זה כאשר הוא נכנס לטכני. אתה חושב (רק חושב) שזה המקום שגרם לך להתבגר אז אתה ממש ממש טועה !!! בכל מקום היית מתבגר ומגיע בגרות גופנית ושכלית ...א ך לא הטכני הוא הגורם!!! תחשוב תפנים ונראה אם תהיה לך תשובה...

אדוני הסטלן

דבר ראשון, אני שנה חמישית בטכני. אין פה מה להתווכח. דבר שני, אתה צודק בדבר אחד, מה שאני חושב הוא לא נתון מבחינת התפיסה. מבחינת התפיסה שלך. כי אתה נמצא במקום מסויים ואתה עסוק בלהסתכל רק על הרע, ועל לסבול ואישית אני ממש לא מבין מה אתה עושה שם. ממש לא. אני הגעתי למצב שאני במקום מסויים, ואני הולך לנצל ממנו את המיטב. וזו גישה שאני ממליץ לך לאמץ לגבי כל דבר בחיים. באמת
אני חושב שדווקא המסגרת הקשה הזו לימדה אותי המון דברים שלא הייתי לומד אם סתם הייתי נמצא בבית. נכון, אני לא יודע כלום לגבי פנימיות אחרות, אבל רמה של בית ספר אני יודע מהי. אני הייתי בבית ספר של מחוננים מכיתה א' עד ז' ושמעתי על בתי ספר אחרים מספיק. בכל זאת, הגעתי לטכני בעיקר כי רציתי לעשות משהו מעניין יותר מללכת לבית ספר ולחזור בשעה 1 וזהו. כמו שאמרתי, היום לא הייתי קופץ על ההזדמנות שוב, אבל אני ממש לא מתחרט שבאתי. אני חושב שניצלתי את מה שיש לקחת מהמקום הזה עד תום ואני מרוצה. נכון, יש המון דברים שהם ממש חרא בבסיס הזה, אבל אני בחרתי לא לבזבז את כל השנים האלו בטכני בשביל להתלונן על כמה שרע לי. ועובדה, יצאתי עם שנתיים (כיתות י"א-י"ב) שאני אזכור כשנים ממש נחמדות, ולא בגלל שהיו לי אחלה מדריכים או שהאוכל בחדר אוכל היה ממש ממש טעים (כי הוא לא).

who is this

New member
גם אני הייתי כמוך...

הסתכלתי על הדברים החיוביים, אבל כשאר הדברים השליליים עולים על החיוביים.. אין למה להישאר...

למעלה