תגובה לנועם בת

תגובה לנועם בת

לצערי הרב הוחזרו לי 3 עוברים מוקפאים אך הם לא נקלטו כך שהייתי ועודני במצב רוח ירוד ביותר.קראתי את הודעתך אך לא הבנתי מה עלי לעשות. אין לי מושג מה זה להשתרשר. נראה שאתן מאד מאוחדות בפורום ומכירים את דרך התקשורת בה, אני עוד לא ממש בעיניינים. בכל אופן אני מהצפון מאד מודאגת מהקיצוצים וחשה די חסרת אונים.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif עליאי ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע שהמוקפאים לא נשארו אצלך לעוד תשעה חודשים
. לשרשר זה אומר לכתוב את ההודעה בתגובה להודעה אחרת. את כתבת את ההודעה כהמשך להודעה שנמחקה, ולכן ביקשתי שתכתבי שוב במקום אחר. אני מקוה שתהרי עוד לפני שתספיקיל ללמוד את כל דרכי ההתקשרות שלנו. בנתיים קבלי חיבוק ענק וכתף גדולה כדי שיהיה לך לאן להפיל את מצב הרוח המחורבן הזה. כשיש עוד חברים סביב זה כבר יותר קל.
נועם

eti4740

New member
שאלה בקשר ל E2

אני בטיפול IVF ראשון לאחר דקה ארוך לפני קבלת הזריקות עשיתי בדיקת דם שהצביע על הנתונים הבאים: LH-0.9 פרוגסטרון-1 E2-129 היום לאחר 9 ימים של זריקות מנוגון וגונל F LH-1.6 פרוגסטון-0.9 E2-11721 על מה מצביע ה E2? כי נאמר לי ע"י האחות שהוא גבוה מה זה אומר? ביום א הייתי בUS ונצפו זקיקים שהמובילים היו 11מ"מ ומחר שוב US ואז יוחלט על מועד השאיבה וההחזרה. מקווה לטוב

kasa

New member
ה-E2 שלך אכן גבוה. מומלץ לשתות

המון (3-5 ליטרים ביום). ה-E2 מצביע על רמות האסטרדיול המופרשות מהזקיקים, ונמדדות בדם. לעיתים עלולה להתפתח היפרסטימולציה ועל כן מומלץ לשתות המון ! בהצלחה רבה-רבה.

נועם@בת

New member
הE2 מעיד על גיורי שחלות גבוה

את בהחלט בסיכון לגירוי יתר שחלתי, וכמו שקאזה אמרה- להקפיד לשתות מים בכמויות מסחריות. אני לא חושבת שמחר יהיה אפשר להחליט על מועד שאיבה שכן הזקיקים שלך רק עכשיו עברו את מחסום 11 המ"מ. אבל לפי קצב הגידול אפשר יהיה אולי לתכנן באופן כללי. שיהיה בהצלחה ולא להפסיק לשתות כדי להקטין את הנזקים של הגירוי. נועם

eti4740

New member
בנות תודה על התגובה המהירה

ועוד שאלה בבקשה איזה קריטריון קובע את מועד השאיבה? רק US? ל E2 אין חלק בענין? הבנתי נכון? תודה שוב

נועם@בת

New member
השאיבה צריכה להיות ברגע שהזקיקים

מספיק גדולים. צריך לקחת בחשבון את גודל הזקיקים, רמת הפרוגסטרון ורמת הE2 יחסית למסר הזקיקים. שואבים כאשר הזקיקים מגיעים לגודל 18-23 מ"מ. כמובן שזה בהתאם לתגובות קודמות. מי משבייצת עם זקיקים של 18 מ"מ אין טעם למושך אותה יותר מזה. בהצלחה נועם

למעלה