תגובה למשהו ....

YANIVMC

New member
תגובה למשהו ....

איזה מעריץ של ביונסה הפצצה אמר לי לפני שבוע בערך שלמראיה קארי יש טעם גרוע בבגדים .......... אולי הוא צודק ????? אז רק רציתי לומר לך מותק..... אם למאריה יש טעם מגעיל בבגדים ולביונסה טעם " עשיר " באופנה " , למה היא לבשה לטקס הבילבורד בשבוע שעבר את אותה שימלה שמאריה לבשה לפני חודשיים בטקס מוזיקה אחר במונקו ????? ניתן להבין שני דברים : 1) לשניהם יש טעם מגעיל בבגדים .... 2) מאריה פצצה שאין כמותה..... **** אגב אני שם פה את התמונות של מראיה וביונסה ********** תחליטו אתם אם הם שוות או לא....

i love gina

New member
חחחח.... באמת אותה שמלה!!!! ../images/Emo6.gif

אני חייב אבל להגיד, כמה שאני אוהב את ביונסה, זה נראה הרבה יותר טוב על מראיה (או מאריה?)

my josh

New member
אממ לא.. לדעתי על ביונסה ומילא שהיא

לקחה את השמלה אבל גם את התסרוקת?.1?!!! מה נסגר ביונסה לא מספיק שחרשת על השמלה הכסופה ההיא ששמת אותה כבר ב3 טקסים ועכשיו גם מעתיקה מאחרות.. באמת כמו שג'יזי אומר (בטח הוא כתב את השיר לה.. חח סתם)- change cloth !(מי שלא הבין.. לשיר החדש של ג'יזי קוראים change clloth.. והוא חבר של ביונסה... בטח הוא לכח ממנה את ההשראה לשיר..)

על מאריה השמלה נראית..

כמו רשת הסוואה של טנק. לשתיהן יש טעם גרוע רק ביונסה יותר יפה ככה שהבגדים נראים עליה יותר טוב.

ביונסה מעתיקנית

היא גם לבשה אותו שמלה שכריסטינה לבשה פעם בטקס אחד לא זוכר

NiKi†a

New member
ביונסה מגעילה.

אה וגם מכוערת (אבל יופי למי אכפת? כי גם הקול שלה לדעתי מזעזע). חחחחחח.....אבל באמת, היא פאקינג מעתיקנית

נא182

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif חחח נכון!

שתיהן מכוערות שלא יודעות לשיר...

הרבה דברים שמעתי בחיים שלי

ויופי זה ענין של טעם(הרי ברור שאף בחורה בפורום הזה לא מתקרבת ביופי שלה ביונסה ואפילו למאריה). אבל "מאריה קארי לא יודעת לשיר"???????????זו "במקרה" הזמרת הגדולה של הדור שלנו.ועוד מחובבת בלינק.מה נגיד.האינטלגנציה שולטת.

NiKi†a

New member
ואתה חכם גדול.

ומאיפה אתה יכול לדעת זאת אם לא ראית אף אחת מאיתנו?

אני מבין שיכולת הקליטה שלך

עדיין לא משהו. הסבר למתקשים: "ההרגשה" שלי שכל הבנות פה(בטח אלו שחובבות כל מיני להקות כמו בלינק או סאם 41) נראות הרבה פחות טוב משתי הזמרות המוזכרות.

זו כמובן לא עובדה

אלא הרגשה אבל אני שם כמה כסף שתרצי שאת לא מתקרבת להיראות כמו אחת משתיהן(לא לדעת אמא/אבא אלא לדעת גברים אחרים).

NiKi†a

New member
אם אתה אוהב להפסיד את כסף שאין לך

סבבה מצידי ^_^ אבל אתה אפילו לא שווה את ההודעות שלי אז תפרוש.

ילדונת

פרסמי תמונה.אני אודה בטעות שלי ואשנה את הניק ל"אני מקנא בחבר של ניקטה" אם את נראית יותר טוב מהן.מה את אומרת?

למעלה