תגובה למכתבו של מיקי אקרמן

דורבן3

New member
תגובה למכתבו של מיקי אקרמן

זו תקופה ארוכה שנמנעתי מלהשתתף בפורום אך היגיעו מים על נפש. לאחר שקראתי את מכתבו של מיקי בעיון רב, אינני מבין מה האובססיה של שלו נגד צ'וך שהרי צ'וך אינו מתמודד לרשות המועצה ומכאן מדוע מיקי אינו מפנה את מאמציו לכיוון המתמודדים לרשות המועצה (גולברי, מנדי וכו') ואינו מספר לנו על יתרונותיו על פני שאר המתמודדים. ההתעסקות הזאת מעלה אצלי שאלות רבות לגבי כוונותיו, אמינותו ויכולתו להוביל את שמועצה שהרי לאורך כל הפורום מיקי ופעיליו (בראשותו של סתו אדם - מנהל הפורום) מתאמצים להצטדק על ישיבות והחלטות שמיקי התנגד או עיקב. אני בתור תושב צורן עדיין בודק את האפשרות במי לתמוך לרשות המועצה, אך בהתנהלות הנוכחית של מיקי אקרמן ופעיליו עולים אצלי נקודות למחשבה וסימני שאלה ?????????

Master Stav

New member
אתה טועה ....

אם אתה קורה בפורום כל שכן תושב היישוב אתה יודע שמיקי נמנע מליכלוכים אלא רק משיב על דברים שנאמרים לו או שהוא נשאל עליהם, לא פעם הוא נשאל על הנושא של השיחה עם צ'וך ואני זה שביקשתי ממנו לפרו/ש את הסיפור האמיתי מה הי שם ומה קרה את מעלותיו של מיקי הוא ואחרים בניהם אני פרשנו פה לא פעם יושר, יושרה , נחישות, נסיון מוניציפלי, הישגים קהילתים ועוד ... מזה 10 שנים מיקי עוסק בטובת הציבור 5 שנים במטה המאבק אותו הוביל לניצחון סוחך ברמה ארצית ובינלאומית ו5 שנים במועצה ...כמי שעושה לישובו ולא לביתו .

kirschi

New member
תגובה לדורבן3

דורבן3 יקר, אתה פותח בכך שתקופה ארוכה נמנעת מלהשתתף בפורום, וממשיך בהתייחסות למכתב אחד בודד. האם נמנעת מהלכנס לפורום לחלוטין, או שקראת ונמנעת מלהגיב? אם ביקרת בפורום בשבועות האחרונים, ואני ממליץ לך לקרוא ולנתח את הכתוב: - יש בפורום קבוצה של אנשים שמבססים על-סמך שמועות (ככל הנראה) עמדה עוינת כלפי מיקי אקרמן. שים לב, במקרים רבים אנשים אלה מזדהים עם יצחק גולברי, או עם יחד בחנופה. - יש קבוצה רחבה יותר של אנשים שמבססים על סמך מסמכים רשמיים וחוויות ממקור ראשון, ומזימים את טענות המקטרגים. חלק מאנשים אלו עדין לא החליטו במי לתמוך, וחלק הכריזו על תמיכה במועמד זה או אחר. - במקרים רבים, חברים מהקבוצה השניה מפרסמים פוסטים בנושאים שונים. ואילו חברי הקבוצה הראשונה עסוקים בעיקר בהשמצת מיקי אקרמן. לגבי המכתב של מיקי. חברי קבוצת המקטרגים מוציאים למיקי באופן שגוי שם של בוגד בישוב, בלתי עקבי ועוד כהנה וכהנה השמצות. וראה איזה פלא, תומכים ברשימות שונות ובמועמדים שונים אומרים מה פתאום? לא היה ולא נברא! כמה פעמים קראת את המשפט "יוסי מלכה מכר את צורן"? כמה פעמים קראת על מיקי שהיה והינו נאמן ליישוב? אם אתה אכן תוהה במי לתמוך, אני מזמין אותך להצטרף לחוג בית של מיקי, ולשמוע את הדברים ממקור ראשון. אם אתה רוצה ללמוד קודם לכן מה מיקי עשה, ומה הוא יכול לעשות ליישוב בהמשך, תוכל להציץ באתר שלו, ולהחליט. אילן קירשנבאום

למעלה