תגובה ליוסי חדד

ס ד

New member
תגובה ליוסי חדד

ראשית, הרבה הערכה על פירוט וניסוח חריגים בנוף הלודאי. שנית, אהבתי את הפטריוטיות שלך באשר למילוי תפקידי ניהול ע"י תושבי לוד. יחד עם זאת, המשפט: "אימרו מילה טובה היא תועיל עשרות מונים יותר מבקורת חסרת בסיס" מבטא חוסר סובלנות מובהק. בקורת היא נשמת אפה של כל חברה. ולא תמיד מילה טובה עוזרת. ומה שבעינך שווה מילה טובה בעיני מתבונן אחר זה שווה דווקא בקורת. היכן שיש חשד לאי סדרים או שחיתות, אין מקום לקידוש מטרה. ולסיום, כסף על פי הגדרת הכלכלה הוא מצרך מוגבל, אך ישנו כמעט תמיד. כך שתקציב ישנו רק שצריך לנתבו למקומות ראויים. ובמלים אחרות, 5 מליון שקלים למטרות חינוך ורווחה מסך של 250 מליון תקציב שנתי של העירייה הם כסף קטן. אלא מאי, ר' העיר ניתב במהלך כהונותיו כספים למקומות שהמשטרה צריכה לחקור. למשל, מהיכן כל הכסף שנשפך במהלך תעמולת הבחירות? ושלא יעבדו עליכם...

yosi hadad

New member
עובדות, זה כל הסיפור...

אני לשמחתי לא נוטל חלק בהעלת השערות וספוקציות של אם? היכן? מדוע? היה או לא היה? אתמקד ברשותך בעשיה למען כולנו. אני מכיר ויודע את הערך העליון של השמירה על מינהל תקין , שמירה על כספי הציבור והגינות ציבורית. לצורך ההבהרה האנשים שחפצים לעשות זאת קוראים לעצמם בזכות ולא בחסד,כי כך מגיע להם "כלבי השמירה" של מינהל תקין הדמוקרטיה ועוד ערכי יסוד בסיסיים בחברה תקינה ועל כך נודה להם בשם כולם! אולם בוא ננתח לרגע את המונח "כלבי שמירה" : תפקידם של כלבי שמירה להתריע כאשר מישהו מנסה לפרוץ למיתחם שאסור לו להיות בו - או לחילופין למנוע בנוכוחותם כל הרהור או ניסיון של מן דהוא להיכנס.עד כאן אני מאמין שאנחנו מסכימים,נכון? אם כן מספר שאלות יש לי לגבי העניין: 1.האם כלב שמירה אמור לקפוץ על כל עובר אורח תמים ולנסות לקרוע אותו לגזרים? 2.האם יש סוברניות לכלבי השמירה להגדיר מי תמים ומי לא על בסיס דעתם האישית? 3.האם מותר יהיה לכלבי השמירה לפגוע בכבודו של אדם ולהאיר אותו באור עגום עוד לפני שהדברים עברו ברור והאמירה הינה אמת מוחלטת? 4.האם תמו לכלבי השמירה העיסוקים בגנבים אמיתיים שהורשעו והוכחה אשמתם עד שזנחו אותה לטובת היפר-חשדנות בכל דבר שזז לידם? 5.מהי הערכה שיקבל כלב שמירה שכאשר מגיע פורץ הוא מנהל איתו שיחות גישוש לגבי "מס השתיקה" שיגבה ממנו ? כדאי לחשוב על כך ,חשוב לי להדגיש אני מעריך מאוד את מלאכת הקודש של אלה אשר באמת אבל רק באמת עושים מלאכת השמירה על צדק הגינות ויושר ציבורי ויש כאלה גם בלוד ! אני יודע שהאנשים העושים את מלאכתם באופן הגון לא תמיד רואים הכל מודעים לכל ,וכאן תרומתם של כלבי השמירה בהפנית תשומת הלב הינה שליחות ציבורית מצוינת!

ס ד

New member
לצערי-חלה זילות בפירוש המילה עובדה

מה שבעינך עובדה, לעיתים זו רק זוית ראיה במקרה הטוב. מעבר לכך, לא הבנתי מה הקשר בין דבריי לחמש הנקודות שטרחת לפרט. מחדליו של ר' העיר הם בעליל ונימשכים זמן רב מכדי שמשהו רציני יעלה בהם ספק. הוא הגורם המרכזי בשנים האחרונות למצבה של לוד. אתה באופן עקבי נימנע מלהזכירו. זה בסדר רק אם פרנסתך תלויה בו. ועם זאת, אין לך רשות להטיל ספק בבקורת רק כי ישנם כאלה שבאים מאנטרסים זרים. אני בא ממקום הכי הגון בעיר הזו.

די לדשדש בביצה

אולי לא שמתם לב רבותיי.... אבל יוסי הוא אדם שמבין עניין לא פוליטיקאי בלי אינטרסים אז או שתדברו בשפתו הנקיה הרהוטה והענינית או שפשוט לא תכתבו לו יותר שלא יברח לנו.... תפסיקו בנסיונות שלכם להוריד אותו לרמת הכתיבה ההיתנסחות והרשעות הזו.

harty

New member
מיכל למה את חושבת שמדובר ברשעות?

לאור התנהלות העיריה בתוך השנים האחרונות של במנהל תקין נשאלים שאלות לענין ואנשים שדורכים להם מעט על היבלות מתחילים הם עצמם או מחוסר יכולת התמודדות עם השאלות המביכות או סתם מחוסר מצפון לא נקי לפגוע אישית בשואלים. אפילו בהצעה דחופה לאחד השואלים לרוץ לבעל מקצוע.... מי שאינו מסוגל לענות תשובות ראויות ונעלב משאלות כנות ואמיתיות עדיף שאכן יעזוב את הפורום ולא יהלך עלינו אמים. אני מבטיחה לך מתוך ידיעה אישית שאלפי תושבים קוראים כל יום את מה שאנו כותבים כאן.לחלקם אנו משמשים פה.כל אנשי קברניטי העיר משום מה אינם מחזיקים מעמד בפורום נעלבים ונמלטים כי פשוט אין תשובות. דוד עזריה ניסה ליתן תשובות ראויות ואף ניסה לפתור בעיות וראה זה פלא אנחנו ידענו שיסתמו לו את הפה ויתנקלו לו.אז הגיע הזמן לא לחשוש מעזיבתם שך גורמים שאינם יכולים להתמודד בפורום. תגידו שאנחנו שטותניקים, לא רציניים וכו' אבל אנחנו מציפים את החרה וזה בדיוק תפקיד הפורום. קברניטי העיריה במקום להצטרף אלינו נלחמים בנו. גם ס.ד מותקף, גם מנדי מותקף, עכשיו גם ירון, יאללה נמאס!!!! כל עוד בני ראש עיר מדובר בביצה ואנחנו ואתם נמשיך לדשדש בה!!!

yaronbro

New member
מצד אחד חדד מתנשא לנו כאן

ומספר לנו סיפורי מעשיות על כל מיני מנהלים איכותיים שאחר כך מתברר מדבריו שח מנדי שבארונם מתרוצצים כל מיני שלדים שאמיל חדד מזמן היה שמח להיפטר מהם ומן הצד השני הוא מספר לנו על אחד מנהל היכל התרבות אם אני לא טועה שכבר 6 חודשים אינו מקבל שכר אני מת על כאלה שעובדים לשם שמים ואחר כך מתבררים דברים אחרים לדרעי היה מכולת ולויצמן ז"ל היה מי שתיחזק אותו ריח של קומבינה עולה באפי - קומבינה עם כיפה

yosi hadad

New member
רדוד מחשבה

איזה שלדים ואיזה ארון על מה אתה שח רדוד מחשבה שכמותך ויותר גרוע מזה אתה פשוט לא מסוגל לחבר שתי עטבדות לרצף הינה שוב אתה לועס חומר שכבר קיבלת תשובות כאילו לא ענו לך כלל ללעוס חומר לעוס כידוע לך הוא מינהג בהמות.

yosi hadad

New member
שלום שלום

היכן היית עד עכשיו ?שאלת אותי שאלה ענינית ולא קיבלת תשובה?ספרי לי עליה! לא הלכתי עדיין אני כאן כדי ליבש את הביצה ולגרום לצפרדעים שכל עיסוקם הוא להרעיש ולקרקר לחפש ביצה אחרת....

yaronbro

New member
בנוגע לסעיף 3 רמז כאן מנדי רמיזה

עבה שיש בעיה עם הרקורד האישי מוטי אלון האם תוכל בבקשה להבהיר עבורנו את העניין ?

yosi hadad

New member
לא לעניין

תגובתו של מנדי מעידה שהוא פשוט שואל ושוכח מה שאל כי הוא כבר "מפוקס" על העוקץ - אך לאחרים מתברר מה שהוא לא הסכיל להבין שהעוקץ כבר לא רלוונטי. מר מנדי מה שבעינך נראה כך בעיני אחרים אחרת !!! אני לא נמנה ולא הייתי לשמחתי אף פעם חלק מהמגמה לזלזל בכבודם של אחרים אל נא תדחק אותי למקומות של רפש! תודה

yosi hadad

New member
מנדי דבר נוסף!

אני חושב שזה לא ראוי מכובד או אפילו תקין לדרוש ממני להיכנס לנושאים פוליטיים. רק אחדד ואמר שלראש העיר חלק חשוב ועיקרי בהקמת הרשת מחדש ולמגמות החיוביות במירכוז תרבות חינוך ופנאי בעיר ועל כך גם אתה יכול לאמר לו מילה טובה!! אני בטוח שאתה מסוגל לזה ...נכון?

yaronbro

New member
האם עבר בעייתי בלשון עדינה זה כניסה

לנושאים פוליטיים ? או שאתה רומז כאן לחוסר תום לב מצידו של מנדי ?

ס ד

New member
יוסי, באמת? ר' העיר תרם משהו?

אני בהלם. אני מחכה חודשים לגלות איזו שהיא סיבה טובה לכתוב עליו. ספר לנו (עובדות מוכחות בלבד). במקום לגנות אותו אתה מחמיא לו... קח זאת יותר מרמז... אמור לי מי המוחמא שלך אומר לך מי אתה. מעניין, גם חסר סובלנות לבקורת וגם מרעיף שבחים לר' עיר כושל וחשוד באי סדרים כספיים...

yaronbro

New member
למה לא רלוונטי ?

זה מאוד רלוונטי והיינו שמחים אם במקום להסתיר היית מספר לנו את הידוע לך

למעלה