תגובה להכל!

רחלי!

New member
תגובה להכל!

בזמן האחרון לא יוצא לי להיות כאן הרבה אונליין, אבל אני קוראת הרבה הודעות אופליין, אז כתבתי תגובה אחת מרוכזת להמון הודעות שהיו כאן בזמן האחרון, שבה בעיקר הרבה סיפורים אישיים שלא מעניינים אף אחד, או שלא. זה נורא ארוך, אני מזהירה מראש, אבל זה שווה את זה (נראה לי). תקראו ותתאימו להודעות קודמות: 1.מה זה לעזאזל דז´ה וו? שמעתי את זה כמה פעמים וקצת הבנתי מההסברים פה אבל לא לגמרי:הרבה פעמים אני עושה משהו ויודעת שכבר עשיתי את זה קודם, אבל זה לא "כמו חלום פתאום" או משהו כמו שאמרו כאן, ולפעמים שאני עושה משהו אני נזכרת במשהו דומה שעשיתי פעם, אבל זה יותר כמו כשאני רואה מישהו ברחוב ויודעת שהוא מוכר לי מאיזשהו מקום... ולמה אתם רוצים להיפטר מזה, מה כ"כ רע בזה? (מצטערת אם אני נשמעת אידיוטית מוחלטת) 2. לי יש יומן חלומות כבר הרבה זמן! עוד מלפני שידעתי על חלומות צלולים וכל העיניין! התאריך הראשון בו הוא ה-1.11.97! וכתבתי את זה כדי לזכור חלומות מעניינים שהיו לי והלכו לאיבוד. 3.החלום, אגב, הוא דרך של המוח לעבד כל מיני זכרונות שבו. היה לי פעם הסבר הרבה יותר מעניין ומפורט מזה אבל שכחתי אותו. 4.לבלקאייס-איך לעזאזל ניסית לשגר את עצמך להוגוורטס? כאילו, מה עשית? 5.פעם הצלחתי לעשות לעצמי מעין קסם כזה! זה היה מאוחר בלילה, ולא נרדמתי, למרות שהגוף שלי היה רדום, והייתי במיטה בחושך (למרות שהעיניים שלי היו רגילות אליו אז ראיתי שחור-לבן כזה), והסתכלתי על שרביב של תיק שיצא מהארון הסגור, עקום כזה. התרכזתי חזק חזק בשרביב (מאיפה אני מביאה את המילים האלה?) ורציתי שהוא יזוז לצד, והוא זז! ואז רציתי שהוא יזוז לצד השני, והוא זז! והזזתי אותו ככה כמה דקות בכל מיני פיתולים, זה היה ממש מגניב למרות שאני כמעט בטוחה שזו הייתה רק אשליית עיניים, אבל אשליית עיניים שגרמתי לעצמי! 6.שוב לבלקאייס, על התיאוריה שלו שדמבלדור הוא קראוץ´ ג´וניור-זה לא הגיוני! אחרי הכל קראוץ´ ג´ר. לא יודע כל כך הרבה כמו דבלי-דור שלנו, והיו מגלים שזה לא הוא מהר מאוד. אחרי הכל, דמבלו´ש הרבה יותר חכם ממודי... ולא שלי אין תיאוריות מוזרות על דמבלדור, להיפך, הוא מסוג האנשים שבלתי אפשרי שהם באמת ככה וזהו-זה. אני חושדת שיש לו איזה קשר מיוחד עם הארי, אפילו משפחתי. אחרת למה הוא היה מתייחס אליו עד-כדי-כך טוב? הוא היה בין היחידים שהאמינו לו שהוא לא היורש של סלית´רין, הוא זה שהאמין לו עם סיריוס ועזר לו, למרות שזה לא הכי חוקי שבעולם, הוא זה שתמיד חביב אל הארי בכל כך הרבה דרכים שונות ומשונות ובעיקר-מיסתוריות. אלבוס דמבלדור, האיש והתעלומה. 7.גם נסחפתם קצת לנושא התת מודע כאן-קראתי על זה ספר פעם, ששינה את חיי. לפי הספר בזה שאנחנו רוצים משהו חזק מאוד, התת מודע שלנו עושה הכל כדי להגשים אותו. בכוח המחשבה והרצון שלנו אנחנו גורמים לדברים לקרות. זה דבר נורא מעניין, ואם היה לי את הספר בבית כרגע הייתי ממליצה עליו לכולכם. 8.אזהרה:ספוילר לד"ד בסעיף זה:ובקשר למי שאמר שהמגידים לא יכולים להיות לפי ג´קר: אם תשים לב כל הדוגמאות שלך לקסמים בלי שרביט מבוצעים ע"י הארי, שהוא מגיד בעצמו. הפריצה של כוחות המגיד שלו עוד לא התרחשה, אז הם עדיין קטנים יותר. וג´קר אמרה שלמי שאין שרביט יכול לעשות קסמים, אבל בקושי. מגידים יכולים לעשות כל קסם בלי שרביט, וגם קסמים חזקים יותר משל קוסמים רגילים. ןכותבים את זה draco dormiens! 9.אזהרה, שוב ספוילר: כמו שבטח ראית, דראקו בהחלט השתנה בד"ד. הוא כבר לא שונא המאגלבורנס הרשע שהוא בספרים, וההתאהבות שלו בהרמיוני רק מוכיחה את זה יותר. אה, וכחברת כבוד באגודת "אנחנו מתות על דראקו מדראקו דורמיינס וסיניסטר ולא איכפת לנו ממכם" (אמעדמדוואל"מ) אני בזאת סוקלת את בלקאייס(מה יש לי ממנו היום) ומישהו משהו באבנים (*). 10.בקשר למה שאמרו על השרירים הבלתי אפשריים, יש לי משהו להגיד!: בארבעת השנים האחרונות של הספרים הארי שלנו עבר מסלול מיכשולים שכלל כלב תלת ראשי ענק, צמח שטני, צָיִד מפתחות מעופפים, משחק שחמט ענקי, שיקוי מכושף, ולבסוף-בריחה ממשרתו של הקוסם הרשע בעולם; הוא עבר גם מלחמה בחדר תת קרקעי עם זיכרון מיומן ומפלצת שטנית; הוא חזר בזמן והציל שני חיים של חברים; ובבית קברות נטוש ואפל הוא נלחם בדו קרב קסום בוולדמורט הרשע מכולם, והצליח נגד כל הסיכויים לצאת חי ונושם. אם זה לא מפתח שרירים או לפחות קצת כושר גופני, אני לא יודעת מה. דיד איי מייק מיי פוינט קליר? 11.חלמתי פעם אחת על ה"פ (אני זוכרת רק קטע שעפתי על מטאטא), ופעם אחת על דד"ס, אחרי לילה שקראתי הרבה מזה. מהחלום השני אני זוכרת רק דמויות ועלילה מטושטשת. 12.בא לי להשוויץ-במבחן הארצי בערבית הייתי היחידה משתי הכיתות עם המורה ההיא שקיבלה 100!!!!!!!!!! 13.ראיתי את הגירסה הרוסית של ה"פ בחנות...מוזרה מאוד... 14.תזכירו לי לעולם לא להרגיז את לירון, אחרי מה שהיא עשתה לדניאל לא בא לי להיות הבאה *מצחקקת בתושיה* 15.אני לא חושבת שמוגלגים יכולים לראות יצורים קסומים כמו חדי קרן. אולי הם מרגישים מצב רוח טוב או משהו כזה בגללם אבל לא יודעים שזה בגללם. אז...זהו, סיימתי. ביי, מחכה ל(מיליוני?)תגובות! ר
ח
ל
י
(ששינתה את החתימה שלה רק להפעם)

stata

New member
בהקשר לחלומות ושאר מה שציינת...

אין מישהו שאני מכירה שהחלומות שלו יותר מוזרים מהחלומות שלי,חלמתי 3 פעמים שהמבורגר ענקי רודף אחריי,שאני משרוקית,שאני נלחמת במפלצות ג´לי ועוד...במידה והנושא של חלומות ושאר דברים מוזרים ומסתוריים כמו חלומות,את מוזמנת להיכנס לאתר האינטרנט יויו,לפני בערך חודש נפתח פורום אותו אני מנהלת והוא בדיוק על כול הדברים שציינת,פורום "על טבעי"

רחלי!

New member
^ווי! מישהו קרא ת´הודעה העצומה שלי!

אני אנסה את זה... וגם לי יש חלומות מוזרים, החל מזה שאני איש כחול בלי ראש דרך בריטני ספירב שהופכת למורה שלי לאומנות ועד שיגורים בלוויין למקומות שרחוקים במטר, הכל כבר היה לי.
רחלי

stata

New member
הכול?תחשבי שוב...

חלמתי על אופיר רחום זה שנרצח יום לפני שהוא נרצח בלי להכיר אותו בכלל,בחלום הוא יצא ממדפסת!,באתי לכיתה וסיפרתי לחברות שלי על החלום ועל הילד שמעולם לא ראיתי והופיע בחלום,אחרי שנייה הביאו לכיתה עיתון והראו בו בפעם הראשונה את התמונה שלו ואני נהייתי כול כך לבנה שקיר שחור לעומתי,חברות שלי נאלצו לתת לי מכות כדי שאני אצא מההלם...

רחלי!

New member
ברר...

אני יודעת שזה לא גדול כמו זה, אבל פעם חלמתי שאני רואה שני ילדים שאני מכירה הולכים ליד הביצפר (הישן) שלי. למחרת פגשתי חברה שסיפרה לי ששני הילדים ההם הלכו יום לפני זה ליד הביצפר הישן שלי.
רחלי

stata

New member
מגניב...

נחמד לגלות שאני לא החולמת הבודדה שהחלומות שלה מתגשמים...

S.Riddle

New member
זה ישמע מאוד מוזר, ואף מפגר, אבל...

אני חלמתי לפני מלא זמן שהייתי בתוך פוקימון ואמרו לי שברוק עוזב ונורא בכיתי, וכשהתעוררתי נורא צחקתי מזה. ואז בדיוק באותו יום היה את הפרק שבו ברוק עזב והייתי מזה עצובה...

Nagini Potter

New member
בפורום חלומות כאן בתפוז.....

מישהי חלמה משהו על זה שהיא רואה את אמא שלה, ואמא שלה אומרת לה שהיא צריכה לספר לה משהו ואז היא מורידה מסיכה ויש לה פרצוף אחר עם עיניים כאלה מפחידות, ושנה אחר כך היא ראתה אישה שנראית בדיוק ככה, והיא ידעה בדיוק איך קוראים לילדה הזאתי ונראה לי שהיא גם אמרה לה שהיא האמא האמיתית שלה. או משהו כזה. ספוקיייייי! Nagini Potter יש פתגם סיני עתיק שאומר: אם אין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק.

לגבי למה הדה ז´ה וו מעצבן:

בגלל שזה קורה לי כל הזמן, זה ממש מתחיל לעצבן. ואתה גם לא יודע מתי זה באמת כבר היה לך ומתי זה דה ז´ה וו. s@me @ne

S.Riddle

New member
זה קורה לי מלא......

במיוחד בחלומות.... אבל קורה לי שאני הולכת ברחוב ופתאום מביק לי איזה קטע בראש, ואני בטוחה שראיתי אותו אבל אני לא יודעת מתי. אני מקווה שזה יפסיק, זה ממש מעצבן.

coolit

New member
דה ז´וו:

זאת תופעה שנדמה לך שזה כבר קרה לך פעם. במאטריקס, דה ז´וו זה אומר שמשהו לא בסדר, כי אין שם דה ז´וו. אני- מלכת הדה ז´וואים , אני. כל מה שאני,עושה, נדמה לי שכבר עשיתי פעם. ברית, כן זה השם שלי, ששונאת להישמע כמו פגעסוס!(???)

coolit

New member
באיזה טון זה אמור להישמע?

*מסתכלת בחשדנות על לירון* *פורצת בבכי*

S.Riddle

New member
די די ברית, לא לבכות....

*טופחת על כתפה של ברית* זה דווקא ששם יפה! חוץ מזה, היית מעדיפה שם שכל מי ששומע אותו ישר היה חושב שאת בן? הבושה! *מתחילה לבכות ביחד עם ברית*

coolit

New member
אמ, כן (?)

ואת, היית רוצה שיקראו לך ברית? *בדיכאון* הייתי רוצה שיקראו לי מוריה.. מוריה.. ברית שרוצה מאוד מאוד שיקראו לה מוריה (עד שזה יימאס מאוד עליה, ואז היא תרצה מאוד מאוד מאוד שיקראו לה גילה או הודיה (ככה זה, זה השמות שלי))

ברית זה לא כזה שם נורא.

תארי לך שהיו קוראים לך זרובבלה... או קרציונה... או שיפטה... s@me @ne

S.Riddle

New member
הממממממ.....

בחירת שמות מוזרה ביותר..... כשאני הייתי ממש קטנה רציתי שיקראו לי קרן או טלי, אבל עכשיו אני אלך על מדיסון או לינה... ^_^

coolit

New member
אמא שלי אומרת

שזה לא כל כך נורא, ושדווקא חילוניים אומרים:"איזה שם יפה!" אז כנראה שהיא צודקת..

S.Riddle

New member
האמתי.....

לפי דעתי זה יפה, אבל אני רק חילונית יחידה ומוזרה ביותר, ואולי חילוניים אחרים חושבים אחרת, אני יודעת.....

שם חמוד מאוד, אבל אני

הייתי שמחה שיקראו לי מאיה או סיוון... היה לי בימים האחרונים חלום על מקדונלדס, ולפני שנה בערך חלומות בהמשכים על בורגר ראנץ´... אניוואי, שם חמוד ביותר, אבל אני בעד מוריה. אבל הי, תתעודדי. השם האמצעי של אבא שלי היה ג´וליאן! יוסף ג´וליאן! אז השם שלך לא עד כדי כך נורא!!! ועכשיו ציטוטים על אלוהים! "מותו של האלוהים הישן ואי-יכולתם של המדע והמטריאליזם לברוא אלוהים חדש, שיספק את היצר הדתי הפרימיטיבי שעוד נותר בנו לפליטה, הם הדוחפים אותנו שוב ושוב לבקש את האלוהים על מנת שיעניק משמעות לחיינו מתוך עצם היותם, ועל מנת שיפיג פחדינו מן המוות."-יוג´ין או´ניל "היה זה חכם גדול אשר המציא בראשונה את רעיון האלוהים."-אווריפידס "אלוהי צדק זו היצירה האצילה ביותר של האדם"-רוברט ג´. אינגרסול ואחד בשביל ברית ונעמה: "אם גם יחשך כל אור בעולם, ידע נדע מהו האור - הלא הוא האלוהים."-הנריק איבסן

למעלה