תגובה להודעה של Psycho MC

• פותח הנושא mtp
  • פורסם בתאריך

mtp

New member
תגובה להודעה של Psycho MC

תפסיקו להיות יפי נפש ולחשוב כל הזמן על מה האחר יחשוב... כושי ו Nigger הן מילים לגיטימיות, זה תלוי באיזה מובן הן נאמרות. חוצמזה, כל הראפרים אומרים את המילים האלה (חוץ מאמינם), אז מה תגידו שלשחורים מותר וללבנים אסור?? תזכרו מי אתם, אני בטוח ש99 אחוז מהאנשים בפורום הזה לא יותר שחורים מהרקע של האתר הזה...

Psycho MC

New member
כרגע ראיתי ת´הודעה ו...

...אני חושב שאתה טיפש... למה אתה אומר "מה זה לשחורים מותר וללבנים לא" מה אתה דפוק? רק מהמשפט הזה אני יכול להבין שבכלל אין לך מושג בנושא הזה!!! אז בבקשה... תשתוק...

omritoto

New member
אני חושב אתה מגזים

היי תירגע עם התגובה, מה הקטע שך? שאמרת-"אני בטוח ש99 אחוז מהאנשים בפורום הזה לא יותר שחורים מהרקע של האתר הזה... " טעית! אז יש פה הרבה אשכנזים, לא נורא הם לא מפריעים. אבל יש כאן גם הרבה מזרחים שלא ממש בצבע של המירקע כאן!

MחושגZ

New member
דיייייייייי

גזענים מסריחים מה זה "יש פה הרבה אשכנזים, לא נורא עם לא מפריעים"??? אתה לא מתבייש??? דביל... דבר יפה לכל מי שפה והמוצא שלו באמת לא חשוב!!! ולא אכפת לי אם מי שאני מדבר איתו עם אשכנזי או מזרחי...

omritoto

New member
כן היתכוונתי ל"הם" וד"א

אני לא התכוונתי להעליב סתם צחקתי! גם לי לא אכפת אם אתה אשכנזי או מה שאתה (העיקר זה שלא תיתלהבו!)

mtp

New member
לא דיברתי על זה...

אני דיברתי על כך שהאנשים בפורום הם לא כושונים, אלא לבנים (אשכנזים, ספרדים)... ורק שתדעו כל המתלהבים שהתחילו לשמוע מוזיקה שחורה מאז שסאב הוציא את הדיסק המסכן שלו לפני שנתיים-שלוש, אני מבין טוב מאוד בהיפ-הופ, מגיל קטן... אני מנסה להגיד שכושי יכול לומר ניגר וגם cracker (לבנבן) ולא קורה כלום, אבל כשלבן אומר את זה אז כולם יוצאים נגד. ובהודע התכוונתי בכלל שהיות ואתם לבנים (חלק יותר, חלק פחות) תפסיקו כבר לחשוב ולדאוג לכל כושון שחס וחלילה יעלב. אף כושי לא דואג בארה"ב שלא יגידו עליכם Kike (שם גנאי ליהודי)... קצת חומר למחשבה...

MחושגZ

New member
גם אני מבין בהיפ הופ

והתחלתי לשמוע מוסיקה שחורה כשסאבלימינל הוציא את "האור מציון".. אז מה?! אני אוהב את זה, בניגוד לחלק גדול מהאנשים ששומעים את סאב כי זה "באופנה"... אולי אתה מבין יותר, אבל אל תזלזל במי שהתחיל לשמוע את זה מאוחר ביחס אליך... לא כולם מהצבועים!

Grandmaster KC

New member
אנשים מספיק

לא עדיף שיהיה לכם יותר חשוב על הגזענות במדינה שלנו? משהו שאני רואה כל יום. אז פתאום אכפת לכם מהשחורים בארצות הברית? מה עם כל הגזענות בארץ? אני לא יכנס לקטע של המזרחים והאשכנזים, למרות שיש לי הרבה מאוד לאמר על זה. אני לא יודעים לקבל את העולים לכאורה "חדשים" עדיין. עדיין אני שומע את הקריאות של "תחזור לארץ שלך, רוסי מסריח" או "וואי תראו את השחור, נראה ממש כמו Ja-Rule".נשמע מטומטם נכון? בוא נחזור 70 שנה לארופה...

mtp

New member
אחי, אתה צודק.

צריך להפסיק את הגזענות בין היהודים

למעלה