תגובה לגבי המצב

avsamuel

New member
תגובה לגבי המצב

שלום לכם דעו לכם כי בעייתה של ישראל היא אחת "הסברה" הסברה הסברה ועוד פעם הסברה אני עצמי עד לפני שנתיים האמנתי בדרך השמאל אולם מאז החלה האינתיפדה הפסקתי להאמין בדרך השמאל אולם גם שרון איננו האדם האידיאלי להנהיג את מדינת ישראל הבעיה הגדולה ביותר של מדינת ישראל היא הסברה. הפלשתינים מתמחים בהסברה ואנו חסרי אונים בתחום זה יש אדם אחד אשר לפי דעתי יכול לגרום למהפך בדעת הקהל העולמי ויכול להפוך את הקערה על פיה בתחום ההסברה והוא בנימין נתניהו. אני לא בחרתי בו אבל אם יש דבר אחד שהוא מעולה בו הוא תחום ההסברה חבל ששרון לא מנצל את כשרונותיו של נתניהו ומנצל אותם לתועלת מדינת ישראל, לפלשתינאים יש שר ההסברה ואילו אצלנו יש את ציפי ליבנה ודני נווה אנשים אשר רק הכיסא עומד לנגד עיניהם. ולא טובת ישראל. מעינין ביכן נמצאים כל אותם שרי ליכוד אשר בזמן הפיגועים אצל ברק רקדו על הדם וקראו לתת לצהל לנצח היכן לימור לבנת? עוזי לנדאו? דני נווה? איפה הקונספציה שלהם? הרי אם ברק או פרס היו בשלטון הם היו עושים להם את המוות. הם בשלטון והם שותקים. מענין מה רואה שרון ממרומי כס ראש הממשלה שהוא לא ראה משבתו באופוזיציה. הרי אתם כעת בשלטון ואתם לא עושים דבר וחצי דבר על מנת לפתור את המצב הארור שהגענו אליו. קחו בחשבון גם שהאדם שהבעיר את המצב הוא לא אחר משרון עצמו בעלותו למתחם הר הבית. אבל מבחינתכם יותר קל לגלגל עיניים ולהאשים את ברק במצב. אתם בשלטון זה זמן מה ואתם אחראים על המצב הבטחוני,הכלכלי,והמדיני כנראה נוח לכם להאשים אחרים. אשמח לקבל תגובות לדברים

איפה השרים הימיניים?אני אענה לך

לשרים הימיניים בניגוד לשמאלנים יש כבוד למת והם לא מנצלים פיגועים לתעמולה פוליטית (מה שלא קיים אצל השמאלנים)! אם אתה חושב להיפך, רק תראה את הסקר בפורום מר"צ שיותר מ75 אחוזיפ שם הצביעו לכך ש"אחרי פיגוע יש להם השפעה רבה ודעותיהם לא משתנות ולכן כדאי להפגין מיד אחרי פיגוע" עם עובדות לא מתווכחים, אל תתעצל, תבדוק בעצמך בפורום מר"צ! קיבלת תשובה? אני חושב שכן! אדם

avsamuel

New member
מצטער אבל לא קיבלתי תשובה

לא קיבלתי תשובה לא ענית לי לגבי מדיניות ההסברה הלקויה של שרון בכל אופן זה מוכח שלימור לבנת וחבר מרעיה אחרי כל פיגוע רצו לכיכרות והתלהמו יצאו בקריאות כנגד הממשלה וניסו לצאת כנגדה "הקונספציה קרסה" כדברי לבנת היכן היא היום ? הא כמובן מוגנת בביתה עם מאבטח אישי. הלא ממשלת שרון בשלטון מעל שנה וחצי היכן הבטחון? היכן השלום? מה עם המובטלים? מה עם יחסי ישראל והעולם? קל מאוד להאשים אחרים אבל תשובה ממך לא קיבלתי כנראה שאין לך תשובה

למעלה