תגובה לאפרת

mali345

New member
תגובה לאפרת

היי אפרת, בהמשך לבעיה שהצגתי ,יש לי בערך 12 ק"ג מיותרים שאני מעונינת להוריד. קודם לגבי המלפפונים הירוקים שציינת שרצוי שאני יוסיף לתפריט, שמעתי שכל הירקות הירוקים גורמים לגזים וזה מצב שאני רוצה למנוע. אוקיי, בבוקר אני שותה יחד עם איזה "עוגית", בערך ב- 10 אוכלת 2 פרוסות מרוחות בחמאה , משהו חלבי ואיזה עגבניה. בין לבין אוכלת איזה פרי, ובצהריים מרק או מה שהכנתי לילדים (שניצל, נקנקיות, פסטה) וירקות, ובערב עוד הפעם חלבי כמו בבוקר. אפרת, השאלה שלי היא : אם אני יאכל אוכל מופחת קלוריות, החלב יהיה פחות עשיר?

אפרת555

New member
הבנתי,

את האמת, יש לך עבודה לא קלה לרדת את זה.לא הבנתירק אם 12 ק"ג האלה בשלמותם היו לפני ההריון או לא? עלייך לעשות מספר שיפורים בתפריט הדורשים כח רצון וזמן לקצת ספורט: 1.אם תוכלי, זה יהיה נהדר לצעוד קצת. הליכה הוא ספורט נהדר ואת קובעת את השעה, את יכולה במכון על הליכון או בערב טיול קטן ברחובות ליד הבית, אפילו עשרים דקות יספיקו, זה בריא לגוף ולנפש ויעשה לך הרגשה טובה ואף עוזר לירידה במשקל. וחשוב לציין שאין זה פוגע בתפוקת החלב, בדפים הקודמים בפורום טלטלים השיבה למישהי שזה בסדר גמור לעשות הליכה. 2. מלפפונים לא גורמים לגזים לתינוק, תשאלי אפילו יועצת הנקה, הגזים הם תופעה של מערכת העיכול של התינוק. אם כבר מקשרים בין התזונה של האם לגזים, אז מוצרי חלב פרה - שאת כן אוכלת - גורמים לכך לפי מאמרים שקראתי. עובדה, אני אוכלת מלפפונים ואין לו גזים תקופת הגזים היא עד 12 שבועות, המלפפונים משביעים, אפשר גם / או חסה. 3. אני ירדתי במשקל, אני אוכלת טוב ולא זוללת. רק כשאני רעבה אני אוכלת. לאחר שאת אוכלת צלחת, תעשי הפסקה כי מרגישים תחושת שובע לאחר עשרים דקות לאחר הארוחה, עוד טיפ:לפני שאת אוכלת שתי 2-3 כוסות מים. התפריט שלי פחות או יותר הינו: 2-3 פרוסות לחם כפרי או מחיטה מלאה, טחינה, ביצה קשה, לפעמים מעט גבינה למריחה או צהובה. צהריים:עוף, או ירקות מבושלים עם אורז, לא לערבב מנה בשרית עם תוספות כי זה לא מתפרק טוב ולכן משמין עפ"י מחקרים רבים. ולכל ארוחה להוסיף ירקות ירוקים, גם פרופסור קרסו הזכיר בתכניתו שזה מסייע לחילוף החומרים להיות מהיר יותר.שתי אך ורק מים והרבה מאד גם זה משביע ומוריד במשקל, אל תאכלי ממתקים וכל מה שקשור לג'אנק מלבד העוגית של הבוקר או עוגיה נוספת במשך היום, ואל תאכלי חמאה זה ממש משמין, את זקוקה לשומנים נוספים בגוף? החמאה והמרגרינה יוצרים משקעי שומן נוספים. 4. אולי כדאי לך ללכת לייעוץ אצל תזונאית או לשומרי משקל, שכנתי הלכה לשומרי משקל והיא מיניקה, לפי מראה חיצוני אני חושבת שהיא ירדה קצת. במידה ותרצי טיפים נוספים אשמח לעזור שוב.

אפרת555

New member
מלי, עצות נוספות

את יכולה להחליף את ארוחת הבוקר שלי בארוחת הערב שלך כי אני אוכלת בערב את העוגית שציינת ובמקום חמאה למרוח ריבה עשויה מפרי של "סאן דלפור" למשל, וכשאמרתי לא לערבב את המנה הבשרית והתוספות שהן פחמימות הכוונה להמתין שלוש שעות להפרדה בקיבה.זה מסייע לאנזימים לפירוק טוב.עזרתי לך? תוכלי לעדכן אותי בהמשך ואשמח לשמוע מימך.ולא לשכוח:רק מים לא משקאות מוגזים וממותקים.תתאמצי ותראי תוצאות, תהיי חזקה כשתחשבי שאת רוצה להתסכל במראה בכיף..

למעלה