תגובה לאבי הרטמן "הפרטי"

shaison

New member
תגובה לאבי הרטמן "הפרטי"

אבי שלום 1.קודם כל כרגע אתה חבר וועד (מרצונך) ולכן אתה לא מייצג פה רק את עצמך אלא את רוח הדברים שאתה רוצה שיעשו/ישונו באגודה ע"י הוועד (כך זה לפחות נראה) 2.אין גם חוק כנסת שמכיר בנו בתור כלי טייס או מחייב מישהו להיות חבר באגודה שבה אתה חבר וועד שאמור למשוך אליה יותר חברים. 3. כל עוד לא שונה החוק אתה צריך בתור מי שמכבד את האגודה וחוקיה לציית לו כי אחרת למה שיצייתו לחוקיך החדשים ולמה בכלל שיכבדו את דעתך??? 4.קרא את תשובתו של אהוד דור טייס האז"מ זאת כוונת המשורר ועובדה שזה פועל 5.במידה וזאת עבודה כזאת קשה ומסובכת להדביק מספר על המצנח ע"מ לעזור לנו עם הרשויות אולי כדאי שהוועד ישקיע ממסי החבר כדי שהמפעלים ייעשו את זה בתשלום (כן אני ציני והמום מתשובתך שהחוק יכביד ויעמיס על כתפי החברים עד כדי הברחתם מהספורט). 6.נראה לי שאמנון בס"הכ רצה להאיר את עייניך שיש עוד כמה דברים שכדאי שתדע ותלמד בתור חבר וועד (גם אם לא אהבת את סגנון כתיבתו) לפני שאתה לוקח החלטות. 7.לא ברור לי למה אבל מדבריך משתמע כל הזמן שכל מה שהוועדים הקודמים עשו עד היום עד הגעתך "להושיענו" היה טעות והכבדה על הציבור וכל החלטותינו הקודמות בוועדות השונות רק גרמו נזק. אנא הסבר לכולם למה ואיך הגעת למסקנות אלו ואם אלו לא מסקנותיך כדאי שתשנה את סגנון כתיבתך ודחוף. שי לנואל

avihart

New member
הדברים כמו שהם

שיי שלום. טעות בידך 1. לא ברור לי כיצד משתמע מדבריי כי מה שקודמיי עשו זה טעות כאשר כותב אני במפורש "שיש להודות להם על פועלם". 2. בפירוש כותב אני כי כותב אני את דבריי כאדם פרטי ולא מייצג את הועד בכתיבה זו ויתכן כי דעת הועד אף בסופו של דבר תהיה שונה , אם כך יוחלט אבצע את זה כמיטב יכולתי. 3. בטוח שאמנון רק רצה להאיר את עיניי (לא ברור עד עתה במה) הסגנון לא היה כול כך לעניין וגם רוח הדברים ועל כך הגבתי. אם כך פטור אני מלהסביר מסקנות שלא הגעתי אליהם. ולסגנון כתיבתי אשמח לקבל ביקורת עניינית ואשתדל לתקן. כול הכתוב ללא כול נימה צינית מצידי אבי הרטמן

למעלה