תגובה יותר רצינית

epitaph

New member
תגובה יותר רצינית

(הבטחתי אז אני מקיים) קודם כל אני אומר שוב תודה ל Vdrums על הניהול שלו כאן ומוחמא מזה שבחרו בי להחליף אותו. היו לי כמה רעיונות לשיפורים קטנים של הפורומים והראשון שבהם וא לבקש מכם אם יש לכם רעיונות לשיפור, הצעות או טענות אז אתם מוזמנים לשלוח לי מסר (אני מעדיף לא לעשות את זה על גבי הפורום כרגע) ואני ועופר נראה מה נוכל לעשות בנידון. כדי שהשירשור הזה לא יתבזבז רק על דברים מנהלתיים הנה רעיון למשהו נחמד שחשבתי עליו בעקבות השירשור עם הגלאם רוק והאיפור. קריקטורות וציורים של כוכבי רוק (לא מה שהם מציירים, מה שציירו אותם). הנה כמה דוגמאות להתחלה...

slallum

New member
זה אחד הבסיסטים של יאס או שאני סתם

מדבר שטויות עכשיו? ;] או שאולי זה זה שהיה ב-LTE?

epitaph

New member
אגב, עוד משהו קטן...

לכל המפרסמים למינהם, תקפידו לעשות את זה בבקשה לשירשורי ה-
שנפתח כאן מדי פעם (ואם אין אז אתם מוזמנים לפתוח בעצמכם. פשוט פתיחה חדשה של הודעות מורידה שירשורים אחרים מהדף הראשי של הפורום.

slallum

New member
אגב, בנוגע לניהול שלי

גם אני בקרוב אפרוש לטובת קורס קדם צבאי של הצבא.. ובנוגע לקריקטורות, אני בטוח שראיתי איזה אתר עם הרבה קריקטורות לאמנים ולהקות, אני אנסה למצוא אותו

slallum

New member
כן, זה.

גמני לא מת עליו יותר מדי, אבל יש בו מלאי נחמד של קריקטורות ;]

ketas

New member
קריקטורה של קווין

שגם תלויה לי בחדר. רק מוזר לי שפרדי מרקורי עם גיטרה, לא שראיתי אותו מנגן אי פעם.

epitaph

New member
סופסוף מישהו משתף פעולה ../images/Emo3.gif

בדיוק לדברים כאלה אני מתכוון, פוסטרים מדליקים ודברים קצת שונים. אגב, הקטע עם פרדי והגיטרה באמת מוזר, זה ידוע שהוא ניגן על פסנתר אבל על הגיטרה לא היה לי מושג (למישהו שיותר מבין בקווין יש מה לומר על זה?).

ketas

New member
אני מבינה קצת בקווין ../images/Emo13.gif

ובגל זה הקטע מוזר, כי פרדי לא ניגן בגיטרה.

yotamn9

New member
פרדי ניגן על גיטרה פה ושם

לא יודע אם בהקלטות, אבל בהופעות אני יודע שהוא ניגן במס' שירים. אני בטוח שאחד מהם זה ב-crazy little thing called love.

למעלה