תגובה ופינוי

תגובה ופינוי

תגובה ופינוי מתיישבים הא בהא תליה.... איני צריך לחזור ולהסביר, שסוציאליסט ושייך למחנה השלום (אמת רוב העם מבקש שלום ורוב העם מוכן לפשרה. ההבדל "הקטן" פשרה מה היא!) איני זוכר שמות ומתנצל מראש בפני האנשים שאת דבריהם אפרט: תת אלוף ששימש ראש מטה פיקוד דרום. הציע ברור, להפגיז כל רחוב בכל עירה ממנו תירה רקטה, פגז או אפילו כדור שיכוון לאזרח ישראלי.... הסביר ועמד על דעתו למרות גמגומו של המראיין. תומך בדעתו של אותו תת אלוף... אף הרחקתי לכת.... כל עיר כפר ממנה יפגיזו את ישראל תמחק מעל פני האדמה! לנשים ולילדים נתן לצאת ללא פגע את כל הגברים נעצור. "המרחם על אכזרים מתאכזר לחפים מפשע." ברור, כי חייבים תחילה להפסיק כל פעילות צבאית מצדנו ולהזהיר ברור מראש.... אמת העולם ירעש ויתקומם.... שירעש ויתקומם... אבל אני בטוח, כי לאחר הריסת כפר או עיר אחת לא תירה ירייה אחת ממקום יישוב כל שהוא. עו"ד נציג ארגון הנלחם כנגד פינוי יהודים... למרות שנקודת המוצא שלו רחוקה 180 מעלות משלי... בעיקרון צודק!!! אף הודה, כי זכותה של הכנסת לקבוע את גבולות המדינה... אין זו זכותה ואין זה הגיוני שהמדינה תאסור על יהודי לגור במקום מסוים רק משום שיהודי הוא... ועוד חמור יותר המדינה תעקור אותו ממקום מגוריו בו חי שנים הקים משפחה והביא ילדים לעולם. לכן הצעתי וחוזר ומציע, כי אדם המבקש לגור במקום בו הוא גר זכאי (לפי דין) להמשיך ולחיות באותו מקום. ברור, כי הוא מסתכן.... אבל.... המדינה חייבת להבהיר לשכננו, כי תיפול שערה מראשו של אחד מאותם יהודים שנשארו לחיות בשטחם.... ההגבה בכל הכוח תהיה קשה עוד יותר.... ושוב אם נהיה אמינים ויאמינו, כי נקיים גם הבטחותינו וגם את איומינו איש לא יפגע!!! איני מתעלם, כי יש מופרעים בכל עם וציבור.... אבל את חיינו אסור לנו לתכנן ולקיים לפי החריגים!

איתיet

New member
יש לי חשד בכל מי שמנסה לדבר כ"רוב"

משום מה בכל תגובה הם חייבים לנסות להצדיק עצמם ולציין שהם "רוב". מרתיח אותי במיוחד כאשר העניין מלווה בהתעלמות משאר המגזרים במדינת ישראל.

למעלה