תגובה בשרשור ?????

תגובה בשרשור ?????

טוב חברים האמת הפעם הצלחתם אפילו מעל למצופה למה ? כי הצלתחם לגרום לי לצחוק ואפילו בקול ( רק לעצמי ) מה לעשות שאני ( אולי גם אחרים ) לא עומדים בקצב המסחרר קצב ההודעות , המאמרים וההתכתבויות בינכם אינם מאפשרים "לבור " כמוני שאינו נמצא כך ברוב שעות היום להגיב במהירות ו"און ליין " . איך קראתם לזה " בשרשור " מצטער . בכל אופן השתדל חחחחחחחחחחחחחח טוב נו לפחות זה היה שווה את הצחוק שסחטתם ממני ממני

amir_aikido

New member
שמח ששיעשענו אותך

אבל גם אני מציץ לפורום רק כפעמיים ביום והאמת שאני התמכרתי לרשת בגללו. העניין הוא שהתגובות שלך דוקא מאוד מענינות אותי אבל קשה לי לדעת למה הן מתייחסות. למשל התגובה שלך על מיהו לוחם ? היא משתייכת להודעה של דויד הקשורה ללימוד בדיחות לעומת אמנות לחימה? או למשהו אחר? כי אם כן, אז אני לא מבין. הרי כל הנקודה בהודעתו של דויד היא ש"לוחם" יכול להיות מישהו שיש לו לכך כשרון טבעי ולא למד בכלל. ולעומתו יכול להיות אדם שלמד אמנות לחימה הרבה שנים ואיננו "לוחם" בכלל, שלא לדבר על לוחם פחות טוב. אז בבבקשה, תשתדל לשרשר הודעות, לפחות כשהמקור עדיין באותו הדף ? (אם תשים לב, האתר עוזר לקריאה בכך שהוא מסמן את ההדעותשכבר קראת, גם אחרי שעזבת אותו, למרות שיש פיספוסים). אמיר

שלום אמיר

ראשית תרשה לי לשלוח דרכך ד"ש חם לאורי נצר כשתאמר לו " התגוננות רחוב " הוא יבין. טוב הבנתי את הפואנטה ( ראיתה אני עונה כמעט בזמן מה לעשות קמים לעבוד לפעמים ) . אני השתדל בפעמים שבהם אני נכנס לענות בזמן עד כמה שניתן ממני

למעלה