תגובה בשבילך

תגובה בשבילך

תקשיב... אני אמרתי לך אתה לא מבין כלום .. אתה לא לומד שם אתה לא יכול להגיד שהם דופקים כי אתה לא עובר את זה.. שתיים זה שאף פעם ואני מדבר רק עלי אף פעם אפילו פעם אחת קטנה המדריך שלי לא דפק אותי הוא הבן אדם הכי תותח שקיים ... מגיע לו לא רק שאני יעזור לו , מגיע לו שכל הקורס שהיה לו יבוא .. ואם אתה לא מבין יוני יכול לאמת את הדברים שלי על המדריך הזה כל הכבוד מעלומי !! עמוקטעת המבי"ס

Prince Yoni

New member
הוא צודק..../images/Emo26.gif

אתה לא יכול לבקר מקום, מבלי שהיית בו או חשת אותו, וחוצמזה באמת יעלומי הוא המדריך הכי תותח!

shimonev

New member
טוב אולי יש לך מדריך "טוב"

אבל זאת עדיין לא סיבה ללכת אפילו בחופש לעבוד בטכני מרצונך האישי. ואתה עוד אומר לכולם שאין לכם מה לעשות חוץ מלישון אז באו לטכני לעזור למדריכים זה כבר דפיקות שכל אחרי 10 חודשים בטכני וסוף סוף יש לך חודשיים להשתחרר מן המקום לנוח לעשות מה בראש שלך ואתה עוד הולך לטכני עזור אז יש לך בעיות

akapulko2020

New member
ממש לא רציתי להתערב

אבל אולי כבר תשלים עם העובדה שלא כולם בוחרים לבלות את החופש בדיוק כמוך,ושגם דעתם של אנשים אחרים על הבי"ס שלהם לאו דווקא זהה לדעתך
זכותך לכתוב מה שאתה רוצה ,כמובן,חופש הדיבור וכו' וכו' -אבל זה נהיה כבר קצת משעמם ה"צעקות" שלך כמה שמי שהלך לעזור בשבוע מבחנים בטכני הוא דפוק ואין לו חיים וכאלה. סה"כ ,אנשים עושים מה שבא להם לעשות בחופש....וזה לא בהכרח מה שאתה בוחר לעשות בזמנך הפנוי....

קודם כל תקשיב!

הוא לא לומד בבית ספר שלנו אז אין לו זכות להגיד דברים על הבית ספר שלנו וחוץ מזה אתה רשמת "אנשים אחרים על הבי"ס שלהם* לאו דווקא זהה לדעתך " זה לא הבית ספר שלו ! אם זה היה שלו אז סבבה.. ואני לא עבדתי שם ..חוץ מזה אני אכתוב מה שבא לי ולא הוא ולא אף אחד אחר יגיד לי מה לעשות ויעביר ביקורת שאין בא כל טעם על דברים שאני עושה

akapulko2020

New member
כמה דברים

הוא דווקא כן יכול להגיד מה שהוא רוצה ... זה העניין של חופש הדיבור-לומר מה שהוא רוצה כל עוד זה נעשה בצורה מתורבתת. השאלה היא כמה טעם והגיון יש בדבריו-אם נניח הוא אומר אותם על בי"ס שהוא לא מכיר בכלל... או האם הוא חוזר על אותו הדבר אלף פעמים וכבר משעמם את כולם (שזאת הסיבה שבכלל כתבתי את מה שכתבתי)
בנוסף,מה שהתכוונתי הוא -שלאו דווקא דעתו על הבי"ס בכלל זהה לדעתך על הבי"ס,לא אמרתי שזה אותו בי"ס. מה גם שאפילו אם הוא היה לומד בטכני חיפה ולא בביס"ט ב"ש,עדיין מה שהוא אומר על מה שאתה עושה-זו רק דעתו,וזכותך לעשות מה שאתה רוצה בחופשת הקיץ שלך-בדיוק כמו שאמרת..
אגב,אם היית עוזר מק"ס שבא באמת לעזור-ולא אחד שבא רק בשביל להתחיל עם בנות,נניח
,אני יכולה להגיד לך מניסיון אישי שזה מאוד עוזר למק"ס .
הערה : אני בחורה
(וכך גם על פי הכרטיס האישי שלי..) מה שלא ניתן לראות בכרטיס-אבל יבהיר את ההערה הקודמת-הוא שהייתי מדריכה בטכני חיפה,לפני אי אילו שנים) סופשבוע נעים לך

shimonev

New member
טוב אולי יש לך מדריך "טוב"

אבל זאת עדיין לא סיבה ללכת אפילו בחופש לעבוד בטכני מרצונך האישי. ואתה עוד אומר לכולם שאין לכם מה לעשות חוץ מלישון אז באו לטכני לעזור למדריכים זה כבר דפיקות שכל אחרי 10 חודשים בטכני וסוף סוף יש לך חודשיים להשתחרר מן המקום לנוח לעשות מה בראש שלך ואתה עוד הולך לטכני עזור אז יש לך בעיות

למה אני עשיתי עבודות רס""ר!!?

אני כולה הייתי עוזר מק"ס זהו !! לא עבדתי או משהו !

למעלה