תגובה בזמן כאב

קריןעדי

New member
תגובה בזמן כאב

לילה טוב בנות... השעה 02.00 ואני לא יכולה לישון... מה אתן עושות כשיש כאבים ? קיבלתי 2 תגובות שונות מנשים שקרובות אליי אבל לא סובלות מאנדו'... אחת המליצה לי להמשיך בשיגרה כי לפי דעתה השיגרה מאפשרת לשכוח מהכאבים... השניה המליצה לי לשכב במיטה כשיש כאבים קשים כי הגוף חייב לנוח... מה אתן חושבות ? אצלי, יש לעיתים קרובות כאבים מאוד קשים כפי שכבר כתבתי כאן בפורום...ואין לי הרבה ברירות אלא להמשיך בשיגרה כי כאם חד הורית ל-3 ילדים אין הרבה אפשרויות אחרות...יש ילדים, עבודה ובית... אתן גם יכולות לנחש מי אמר לי את מה ? מי המליצה על מנוחה ומי לא ?
מאחלת לכן לילה טוב

אני בעד לנוח..

כי כשלגוף כואב הוא מאותת לנו לעצור ולנוח וזה משהו כ"כ אינדיבידואלי...כי בפעמים שאני אומרת לעצמי תתעלמי מהכאב וכך הוא יישכח...זה ממש לא עובד ובסופו של דבר תמיד הכאב מנצח ומפיל אותי למיטה... אני בטוחה שהאימהות שבינינו יגידו לך שחייבים להמשיך בשיגרה כי אין ברירה ומישהו זקוק לך ...וזה נכון...ילד משנה את כל התמונה אבל כל עוד אין ילדים, אני בעד להניח לגוף ולנוח... תרגישי טוב..

כל כך מבינה אותך ../images/Emo24.gif

גם אני חד הורית (יחידנית מבחירה) אבל להבדיל ממך לילד אחד בן פחות משנה, כשכואב בלילה והילד ישן אז אין לי בעיה לקחת משכך כאבים אבל במינון נמוך ולו רק כדי להצליח לישון כמה שעות ולקום עם כוחות מחודשים, במהלך היום אני לא מעזה, חייבת להיות סופר ערנית כדי להיות מסוגלת לרדוף אחרי הילד שלי לכל פינות הזחילה בבית, אם יש לי הזדמנות אני נחה אבל לא מעבר. לא יודעת בני כמה הילדים שלך אבל אם הם מספיק גדולים ומסוגלים לדאוג לעצמם כשאת נחה הייתי לוקחת משככי כאבים ועוצמת קצת עיניים. קשה להמשיך בשגרה כשכואב, אז זאת ממש לא אופציה ועצה די גרועה, תקשיבי לגוף שלך כמו שמבוהלת אמרה כי אכן הוא מאותת לך על עומס ואת צריכה מנוחה. מקווה שבין הילדים הבית והעבודה תצליחי קצת לנוח ולהתאושש מהכאב, שולחת לך
ים גדולים

שתי אפשרויות

האחת משככים ....שאני איתם הפסקתי לגמרי...מלבד למיגרנות. השניה כרית חמה - בלילה ישנה איתה. ביום כשצריך לעמול ולטרוח בבית קושרת אותה לאזור שכואב וככה מעבירה את היום.... לעבודה הייתה לי כרית חמה קטנה שחיכתה לי שם למקרה חירום. אבל הכי אידאלי זה יהיה לנוח עם כרית חמה עד יעבור זעם...לצערי זה לא תמיד אפשרי.

קריןעדי

New member
הכרית היא החברה שלי הטובה ביותר

אני חיה עם כרית חמה...זה די עוזר, רוב הזמן, לפעמים לא... הכי עוזר לי לנוח עם כרית אבל רוב הזמן זה פשוט לא קורה...בדרך כלל היום שלי מתחיל ב-06.00 ונגמר מאוד מאוחר בלילה... אני כבר לא חולמת על פינוקים...חולמת על אפשרות לנוח כשכואב...

למעלה