תגדנה

odery

New member
תגדנה

כשהילדים שלכן אצל אבא שלהם, אתן מתקשרות אליהם לפני שבת ? (גם אם נפרדתן מהם בבוקר בגן/בביה"ס) או אם הם ישנים אצלו באמצע השבוע.. אתן מתקשרות ל"לילה טוב"?

odery

New member
אז זהו ש

שאני מוכנה לשלח לו מה שהוא רוצה,רק שהדביל לא מסכים שאתקשר אליה כי אני חודרת להם לפרטיות המשפחית ומפרה את האיזון הביתי.וממש ממש קשה לי בלי השבת שלום והלילה טוב. מבטיחה לכם שהוא גזר את המשפט הזה מאיפשהו,זה חלק מהיכולות שלו..

touti

New member
אני מביאה להם טלפון נייד עם מטען

כדי להגיד שבת שלום ושבוע טוב. משתדלת שלמעט בלדבר איתם כדי שימצו את הרגע שלהם עם אביהם. חדירה לפרטיות? איזון ביתי? מילים יפות לנגב בהם אבק

אפשר ל...

1.ללמד אותם להתקשר לבד וליזום בעצמם את הלילה טוב / שבת שלום וכו' מגיל 5 ילדים יכולים ליזום התקשרות טלפונית ולדבר איתך על כל עניין זה מסתכם בחינוך פשוט ולא מסובך מדי 2. מה עם זמן לעצמך ? הרי את נמצאת איתם יותר וכל הזמן סביבם אז...נצלי את השעות הפנויות הללו לעצמך בלבד. מגיע לך לא?

odery

New member
../images/Emo12.gif

ללמד את ג'וקר זה מוקדם היא כולה בת 4 ולגבי לעשות משהו לעצמי, אני עושה די הרבה לעצמי,http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1725&msgid=107190721 ואני משתדלת שזה לא יהי קשור רק לבאסות.. אבל אם כבר העלת אתזה, אז שיתוף.. אבא של הבת שלי התחיל לקחת אותה באמצע השבוע ללינה,פעם 1. ומרב התלהבות כבר סגרתי לעצמי את כל ערבי שלישי בחודשיים הקרובים. ואז התחילו המחשבות :מה את ממהרת למלא לך את הערבים הפנויים האלה בבילויים? מה ,את מרגישה כבולה בזה שאת מגדלת את הילדה? אולי זה כי את מפחדת מהלבד?באמת החיים שלך סובבים רק סביבה ? האם ומה הגבולות של החופש שלי ממנה, האם ראוי ונכון להרגיש כזה דבר בכלל? "חופש מילד"? וכן עלזה הדרך. עוד לא נמצאה תשובה חד משמעית ואפילו לא חלקית.

אולי זה נשמע לא טוב אבל כן!!!

אני זקוקה לחופש מהילדים מידי פעם!! ולא מפחדת להגיד את זה בקול רם ולא להיות פוליטיקלי קורקט. הכל נופל עלי, אף אחד לא מתחלק איתי בחינוך/ שיעורי בית/ קניות/ סידורים וכד'. אז כן! אני זקוקה לשקט לפעמים.

פשושית37

New member
\fi\מסכימה עם כל מילה

גם אצלי הילדים לא הולכים לאבא קשה מאוד כשהכל נופל על הורה אחד והחופש הזה מהילדים נדרש מאוד זאת האמת ואין במה להתבייש אחרי מעט זמן לבד אפשר להטעין מצברים,לחדש כוחות ולתפקד כהורה הרבה יותר טוב

בהמשך לדבריך

על מילוי מצברים לפני כשנה עברתי תקופה די מגעילה בגלל קשר שנגמר. לא היה לי סבלנות לכלום והייתי מאוד עצבנית. הסתובבתי ככה שבועיים בלי מנוחה. התחננתי לאקס שיקח אותם שבת. עשיתי לו את המוות (צ'טערת על הקיצוניות - אבל רק ככה הולך איתו....) בסוף הוא הצליח לקמבן עם ההורים שלו ולקח אותם. למרות שאני לא אוהבת להיות לבד לגמרי עשיתי שבת סוליקו בחברת ארבעת קירותיי אפילו שהייתי מוזמנת לסעודת שבת חתן של חברה העדפתי להיות לבד. נהנתי מהשקט. ניקיתי ראש. הילדים חזרו במוצא"ש וקיבלו אמא חדשה. כוחותי חזרו אלי. אמהות יקרות, רגשות האשמה זה השם השני שלנו לכו למשרד הפנים ותורידו אותו...

מצטער. לא מבין את התמיהה

הרי גם זוגות בנשואים בריאים "לוקחים חופש" מהילדים ועושים המון פעילויות לבד אז קל וחומר לגרושה שלא חבה דין וחשבון לאיש! אז אני לא מבין מאיפה השאלות הללו שלדעתי מבטאות ייסורי מצפון ורגשי אשמה שהם חד-משמעית מיותרים לחלוטין ! זו זכותך לממש את החיים כאדם עצמאי באופן בלעדי , כמובן הכל במינון , במידה ובמשקל המתאימים להיותנו הורים , אבל בהחלט אנחנו מעבר להיותנו הורים במשרה מלאה או חלקית גם אנשים עצמאיים הזקוקים גם למנוחה מ"עבודת ההורות". כי זה חשוב למלא מצברים ולטעון אנרגיות חדשות וזה נותן המון כח זו בכל אופן דעתי וגישתי.

ezra1973

New member
בוודאי!

כשהילדים אצלי בשבת אני משתדל תמיד להיות זמין או להתקשר בעצמי על מנת שהילדים ישוחחו איתה לפני השבת. במידה וה- X שלך לא הכי משתף איתך פעולה בנושא, תשדלי לא ללחוץ יותר מדי, אני בטוח שעם הזמן הדברים יזרמו. האמת היא, שככל שהזמן עובר (בהנחה שהצד השני מבין עניין ומוכן לשתף פעולה), הדברים מתחילים לזרום בכל התחומים - אני זוכר שאצלי בתחילת הדרך, אם היא לא הייתה עונה כשהייתי מתקשר לילדים, הייתי ממש מרגיש עצוב (למרות שבד"כ זה לא נבע מחוסר התחשבות מצידה אלא בגלל שהיא פשוט לט הייתה פנויה באותו זמן), ואולם כיום, אם יוצא לדבר - סבבה ואם לא אז לא... בכלל הדברים נראים הרבה פחות דרמטיים ככל שעובר הזמן - הכי חשוב זה לדעת שהילדים מאושרים גם אצלך וגם אצלו.

../images/Emo24.gifodery היקרה...

באפשרותך להתקשר כמה שתרצי לילדייך. אני יודעת בתור אמא לשני ילדים קטנים (שנה וחצי ושנתיים וחצי) שאם אבא שלהם לוקח אותם לשבוע או רק סופ"ש אני בכל מקרה מתקשרת או שהוא מתקשר לפני שבת. זו זכותך המלאה לדרוש בשלומם, אחרי הכל את אמא שלהם. אמא תמיד רוצה לדעת שילדיה בסדר, וזה טבעי ומובן.. תרגישי בנוח...

kelly האחד

New member
../images/Emo199.gifשבת מנוחה,לא?

אני מסכימה עם רוב האמירות כאן,הבת שלי נמצאת עם אבא כל שבת שניה וכן זה עוזר לי מאוד ואין בושה בזה,אני מנצלת את השבת להרבה מנוחה ,קריאה,לפעמים מתארחת ומארחת והרבה לאחרונה זקוקה ונעים לי עם"הלבד",בכלל למרות העומס היום יומי חשוב שנשדר לילדים שלנו שאנחנו "לא רק הורים" גם בני אדם,הזקוקים לזמן איכות משלנו. לגבי הטלפונים אודרי,מסכימה עם עזרה,אני כבר שש שנים גרושה בהתחלה היו הרבה חיכוחים(בלשון המעטה) עם הזמן זה נחלש,ובכל זאת לבנתיים מבינה את הצורך בלילה טוב ובשבת שלום (גם אני מתקשרת),דברי עם ילדיך בקצרה.

נראה לי פשוט שאת חוששת מה תעשי בימי שלישי...

כי אז אין לך תרוץ לעצמך למה את לא יכולה. מעכשיו את כן יכולה!!! תתקשרי לחברות ותצאי , תעשי ספורט, תקבעי דייטים ליום הזה וכן הלאה

למעלה