תברחו- חלק ה'

תצילו כבר את אנה המסכנה!!!!!!!!!!

די כבר עם המורה המטורללת הזאת!!!!!!!! אני לא יכול איתה יותר!!!!!!!!!
&nbsp
לא, אדוני היוצר, זה לא עובד ככה!!!!!!!!! והם כלואים כבר ארבעה ימים!!!!!!!!!! רגע, למה יש שם שער של אלכס על הלוח? אה, זאת החקירה... כן, גם היא כלואה!!!!! אולי אותה תשחרר?!
&nbsp
סתיו, תעשי טובה, תפתרי את זה. הנה, כרגיל. היא כמו לילה, כמעט. אני לא הייתי נוגע לה בתיק, היא מטורללת. כן, למי אכפת כבר שאתם לא זוג, אלכס ומי... אה, תום ורז? אה, רז, יפה. הכול מטורלל פה...
&nbsp
עד לא מזמן טיי לא יכלה בכלל להוציא רישיון... זאת סדרה פשוט מטרידה, מדכאת ועצובה. היא פסיכולוגית מאוד.
&nbsp
ומה עם הכסף שאתה קיבלת, דוקטור גרין? פבלו אסקובר? מסיבת פיג'מות זאת הבעיה, יש מישהו שלא מאשר את מסיבות הפיג'מות האלה...
&nbsp
אלוהים, זה מטריד. השחקנית מטרידה. תמשיכו לשחק, אני משתין פה מפחד!
&nbsp
גם היא חטופה, מה יש לך? ואולי תנסה לשים את הכול על בריסטול?!
&nbsp
כן, להחזיר את אנה! אני גם חוטף התקפי לב. כל הזמן. אבל אתם משחקים! מי חטף אותה?! מסכנה קטנה. אני עומד להגיש תלונה על טראומה! ולפטר את המורה המטורללת הזאת! האינטליגנציה המלאכותית הזאת! ניב, שמע, אני לא אוהב את זה שמשאלת יום ההולדת שלך התגשמה. זה מגוחך, בן אדם. לא להאמין לאינטליגנציה מלאכותית! זה כמו דאוס, נו!
&nbsp
תכבו אותה כבר!!!!!!!!! סתיו, בואי באמת נצא מפה.
&nbsp
לא שוב למעלית! אי אפשר ללכת למדרגות או משהו?! עשר קומות אני אעלה ורק לא אעלה שוב במעלית המטומטמת הזאת! יאללה, צאו, תהרגו את ניב, וזהו.

כל יציאה היא עוד כניסה לעוד חידה

למה גם כאן מצלמים אותם?! למה?! ולמה הם נחקרים בפיג'מות?!
&nbsp
ואני חייב לסיים במחמאה לאגם בוחבוט שהיא חתיכת שחקנית נהדרת. חמודה ועצובה וכיפית. אבל יופי שהם חזרו. ניב, אתה דביל וצריך להרוג אותך. אנה, את מאוד פופולרית.
&nbsp
והכי חשוב- הם ביחד. או שלא. או שכן. לא יודע, אני לא עוקב. כן, אני מבין שאתם רוצים לחלוק, אבל אלו לא שירים יפים!
&nbsp
גם מיקה שחקנית נהדרת. ועם חולצה של מטאליקה. מה זה טפטף, לעזאזל?!
&nbsp
תדיחו את ראש העיר הזאת כבר! היא מטורפת לגמרי! מי ליהק אותה ל... אה, כן, היא.
&nbsp
אולי פשוט תביא לה ארטיק או מסטיק.
&nbsp
זה באמת טראומטי. אבל מה לעשות, יש חוויות שאי אפשר לעבור בלי להפוך לחברים בסוף.
&nbsp
אוי, חמודים. אל תדאגי, רז, יש שם תמונה שלכם חטופים עם תאריך לא הגיוני. זה יכול לקרות, לא?
&nbsp
אימא שלו זאת שפרה, אני מבין. הכתיבה של אילן ברורה מאוד. הוא אכל בונזו. למה? מיקה באמת בת עשרים ואחת. אבל באמת נראית צעירה ובגיל 18. היא נראית צעירה יותר מטיילור, וזה הזוי, כי זה לא נכון. אוי, שיט, סתיו... למה לא מצאתם את השרת?! למה לאן בדיוק גלשת, מר ון זיני?
&nbsp
את יותר מתאימה למיכאל. אלא אם נפרדתם. או שלא. או שכן. אה, אז כן. תכל'ס זאת הייתה החידה האמיתית כל הזמן. רז, ידעתי. אתם באשמורת, נכון?!
&nbsp
איך הם אמורים ללמוד איתה עכשיו?! ואל תקראי לה מתוקה! זה משגע אותה! צריך להרוג אותה ואת ניב. אלכס, תתייחסי ברצינות רגע! ביי, רז. לברוח.
&nbsp
זה היה מתבקש! מתבקש! טוב, כולם מנקים. תהרגו את ניב בפעם הבאה. בבקשה.
&nbsp
אוי. ואבוי. אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אילן, אני אהרוג אותך!!!!!!!!!!!!! בשביל מה הייתי צריך לראות את זה?!

למעלה