תצילו כבר את אנה המסכנה!!!!!!!!!!
די כבר עם המורה המטורללת הזאת!!!!!!!! אני לא יכול איתה יותר!!!!!!!!!

לא, אדוני היוצר, זה לא עובד ככה!!!!!!!!! והם כלואים כבר ארבעה ימים!!!!!!!!!! רגע, למה יש שם שער של אלכס על הלוח? אה, זאת החקירה... כן, גם היא כלואה!!!!! אולי אותה תשחרר?!

סתיו, תעשי טובה, תפתרי את זה. הנה, כרגיל. היא כמו לילה, כמעט. אני לא הייתי נוגע לה בתיק, היא מטורללת. כן, למי אכפת כבר שאתם לא זוג, אלכס ומי... אה, תום ורז? אה, רז, יפה. הכול מטורלל פה...

עד לא מזמן טיי לא יכלה בכלל להוציא רישיון... זאת סדרה פשוט מטרידה, מדכאת ועצובה. היא פסיכולוגית מאוד.

ומה עם הכסף שאתה קיבלת, דוקטור גרין? פבלו אסקובר? מסיבת פיג'מות זאת הבעיה, יש מישהו שלא מאשר את מסיבות הפיג'מות האלה...

אלוהים, זה מטריד. השחקנית מטרידה. תמשיכו לשחק, אני משתין פה מפחד!

גם היא חטופה, מה יש לך? ואולי תנסה לשים את הכול על בריסטול?!

כן, להחזיר את אנה! אני גם חוטף התקפי לב. כל הזמן. אבל אתם משחקים! מי חטף אותה?! מסכנה קטנה. אני עומד להגיש תלונה על טראומה! ולפטר את המורה המטורללת הזאת! האינטליגנציה המלאכותית הזאת! ניב, שמע, אני לא אוהב את זה שמשאלת יום ההולדת שלך התגשמה. זה מגוחך, בן אדם. לא להאמין לאינטליגנציה מלאכותית! זה כמו דאוס, נו!

תכבו אותה כבר!!!!!!!!! סתיו, בואי באמת נצא מפה.

לא שוב למעלית! אי אפשר ללכת למדרגות או משהו?! עשר קומות אני אעלה ורק לא אעלה שוב במעלית המטומטמת הזאת! יאללה, צאו, תהרגו את ניב, וזהו.