תברחו- חלק ב'

פרק 3

האם החבורה תצליח לברוח מהתנור הבוער?
&nbsp
מה הקשר בין סתיו לתום?
&nbsp
ומי אחראי לחדר הבריחה?

שקופית אזהרה...

מי נכנס לתנור בוער?! אני לא צריך להסביר לכם מה זה מזכיר! אבל סתיו חכמה כרגיל. יפה לה.
&nbsp
החדרים מתחלפים? אולי זה אבא של סול שתכנן הכול? שקט, תום, הבחורה מנסה לפתור הכול. היא חכמה.
&nbsp
מי ישנא אותך, דרקון קטן וחמוד? רק המעצבנת הזאת שרועי אוהב משום מה.
&nbsp
בננות! רז,זה בננות! מה הבעיה עם הבחור? מה הוא לא מספר לנו? כן, סתום סתום... למרות שזה מצחיק. תראו את מיקה ברקע! היא קורעת! נכון, אומרים גאון גם לבנות. חיי הגאונים העצובים שלנו. אה, 3.141! יפה! אלופה זאת. גאון, סליחה.
&nbsp
זה טל גולדברג... היוצר... קוריק? מה הקשר לצילום של הכלב?
&nbsp
זה כי שתיהן טהורות ונהדרות. אה, אז רז! כי היא נהדרת והיא הנהדרת היחידה שמצולמת!
&nbsp
זאת ההיא מאילת! אה, מחיפה. שזה הגיוני, כי אנחנו חסינים רק לזיהום, לא לקרינה. אז סתיו היא החדשה יחסית... תום ורז כבר היו פרודים כשהיא הגיעה. אז יש כאן מניע.
&nbsp
סתיו חכמה מאוד. מה זה כל הכלבים האלה? חטפה אותו? סתיו, את מלאת הפתעות. תראו את הפרצוף השובב של מיקה! נקרעתי!
&nbsp
לגמרי כלבה. עכשיו קלטתי שיש עשרה פרקים, ושמונה חברים. אז כל פרק זה על מישהו אחר. תום, מיכאל, עכשיו סתיו, ואז אלכס... התשיעי לא קשור והעשירי פרק אחרון. וכמובן שעל אנה לא ממש יהיה קשר לחדר כי היא לא מפה.
&nbsp
לימודי רפואה זה חשוב, מר בן זיני! אוי ואבוי...
&nbsp
לך תדע, אולי אתה באמת בישלת אותה...
&nbsp
סתיו מאוד קלילה. חמודה. תום, נו, אולי אתה סיני? אתה מדבר מניסיון, בן זיני? בסדר, אז היא קצת מחורפנת... זה חלק מהחן שלה.
&nbsp
באמת חשוד. ובאמת מקומבן.
&nbsp
רועי נלחם מול ראש העיר. מעניין. תא נסתר. אקדח?! לא! אלכס, אני לא אתן לך! לא אתן לך ולשותף שלך להרוס הכול! תעזבי את הערוץ המטומטם שלך! תפסיקו לפגוע בסטודנטיות לרפואה! התקדם השלב? אבל למה בגלל סתיו התקדם השלב?
&nbsp
שוטרת סמויה?! וואו, ענף השיטור הסמוי והכלבים משגשג לאחרונה.
&nbsp
אני מרגיש הרוס. ומאוד מאוכזב. אה, היא באמת בת 21. היא גאון, היא גאון. אוי ואבוי... אילן, מה עשית?! מה אתה חושב בכלל בראש שלך?! אני לא חוזר לנתניה, מי יוצא עכשיו החוצה?!

והאם היא נפרדה ממיכאל? די כבר, לא אכפת לי!

הם... עברו חדר...
&nbsp
אוי ואבוי, אין לכם מושג מה השעה... אגב, בחדרי בריחה אמיתיים אין טלפונים.
&nbsp
חמודה אנה. זאת ראש העיר?! מה יש לליהוקים לאחרונה?! טוב, בעצם, אני יודע מה יש לליהוקים לאחרונה, כי זאת המלהקת שלהם, לעזאזל! אז היא ליהקה את עצמה לתפקיד ראש העיר, אוף איתך, אמירה בוזגלו! אלכסים? אני חושש. אוי, אלוהים אדירים, ראש העיר הזאת... לא כדאי לכם, רז ותום. לא כדאי לכם.
&nbsp
להוריד ראשים. ברור, ניב. איך לא חשבתי על זה קודם. מגיע לך, דביל. אנה, את חכמה. סתיו, גם את. אז תחברו ביניהן. לא?
&nbsp
אלכס, את בן אדם רע. שמעת, רועי?! טעות! טעות להצטלם איתה!
&nbsp
רז, מה עוד תגלי? ומה נגלה עלייך בפרק הבא?
&nbsp
אלכס, ריבונו של עולם... זה פשוט לא יפה. ואליעד ברקע לא יצליח לשמח את רז!
&nbsp
את רצית אותו. אבל מה את מסתירה, רז? מה את מסתירה? ולמה אנה כה חכמה? יופי, רועי, נחמד. כן, לה.
&nbsp
"לבד"... בטח. על הכיוון הזה לא חשבתי. רודף שמלות התום הזה, מה?
&nbsp
אז לאלכס? כנראה לאלכס. לא אכפת לי ממך, מיכאל. לא אכפת לי. אולי את, חמודה. אולי את. אין, המערכת פה פשוט מקולקלת. לא בחרה באחות הנכונה. אגב, למה אנה ניסתה בכלל? החידה לא קשורה אליה, אין חידות שקשורות אליה. שוב המעלית...
&nbsp
מה גילית לכולם בוולוג שלך? אה, ואז הכול נחסם.
&nbsp
כמה שנים? לא ביומן?! עוד פעם, לא אכפת לי מחיי האהבה של טיי! לגמרי, סתיו. לגמרי.
&nbsp
מה זה בכלל פופ אפ? "פרץ"... חיים מסובכים.
&nbsp
עריכה נהדרת... רועי, מה סדרת נוער?! על מה אתה... שקט! שקט, יא בן אדם חכם מדי! ההומור בסדרה פה מוזר.
&nbsp
אוי. ואבוי. לי.

Roei152

Well-known member
מנהל
תמיד שאני מקבל כרטיסים להשקות
הפניה הראשונה שלי , היא אליך יוסי, ורק אחרי שאתה מסרב כמו בגיבור , אני פונה לשיר אז אל תעקוץ על זה , שאני הצטלמתי עם רומי אבירם וראיתי את הפרקים , ואתה העדפת לא לקחת חופש או לעבוד חצי יום בשביל להספיק להשקה

איזה חצי יום?! שעתיים וחצי לעבוד?!

נו, רועי, מה הם קובעים השקות בשישי?!
&nbsp
הייתי בא בכיף! אבל למה בשישי?!

למעלה