תבנית עיצוב

ariel10

New member
תבנית עיצוב

אני מכין אפליקציה עם שדה מספר אישי שהוא כידוע 7 ספרות איך אני מגדיר את השדה בטופס שתמיד יקלידו 7 ספרות לא פחות ולא יותר תודה

שתי אפשרויות

אפשרות ראשונה לצור מסכת קלט עם 7 אפסים (0 - מייצג מספר חובה) ושים לב בשיטה הזאת אתה חייב להוסיף בקוד באירוע של קבלת מוקד של הפקד את השורה הבאה:
me![Fld].selstart=0​
דבר זה נועד כדי להציב את הסמן על התו הראשון בשדה. אפשרות שניה היא על ידי בניית קוד באירוע של בעת ירידת מקש של הפקד, ספירה (ע"י משתנה גלובלי בטופס) של מס´ הספרות, וידוי שבאמת הוקשו ספרות. שים לב בשיטה הזאת אתה צריך לתת תשומת לב למקשים האופציונאליים כמו BS או DEL שנחשבים בספירת הלחיצות. לסכום: אני אישית משתמש בשיטה הראשונה בהצלחה

Ancient

New member
למה ללכת סחור-סחור?

אם אפשר לגשת ישר לנקודה? כנס לטבלה הרצויה, עבור לשדה המתאים, ובחוק האימות הכנס את השורה הבאה: >=1111111 And <=9999999 וזהו.

Ancient

New member
התבלגנה השורה...

בכל מקרה, אני מניח שהבנת שזה צריך להיות גדול\שווה ל-1111111 וקטן\שווה ל-9999999.

נכון שאפשר דרך חוק אימות....

אהל אם אתה רוצה להיות מקצוען אמיתי, אתה לא נותן לראות הודעות שגיאה של מיקרוסופט. חוץ מזה...... בו נקח מספר אישי 0362445 כמו של אבא שלי למשל.... תכניס לי אותו עם חוק אימות..... זה שדה מסוג STRING ולא מספר.... וההתיחסות בהתאם

למעלה