תבניות שקעים

tamarhp

New member
תבניות שקעים

חשבתי לקנות תבנית שקעים בשביל מאפינס (עוגות ופשטידות).. אזזזז - מה לקנות? מה מומלץ? ומה סדר גודל מחיר של תבנית כזו?

tamarhp

New member
ועוד שאלה

האם אפשר להשתמש במנג'טים *במקום* תבנית שקעים? כלומר למלא מנג'טים בבצק של הפשטידה או בבלילה של העוגה, ולאפות? או שהם לא יחזיקו?

ניקי ב

New member
לפי דעתי עטרות נייר לא יחזיקו בלילה

של פשטידה. עוגה כן. תבנית איכותית עולה בסביבות ה 60 ש"ח , אבל מזמן לא קניתי אז אולי המחיר השתנה. התבניות החומות.

תשובה לגבי תבנית שקעים

ממליצה בחום ובאמת כדאי לך מאוד לשמוע בעצתי ולקנות תבנית שקעים מסיליקון בלבד ולא להתפתות ולקנות מאלומיניום מאחר ובסיליקון קל מאוד לשלוף את התוצרת החוצה, אין צורך לשטוף אלא במים בלבד, עמיד בחום עד 250 מעלות ובכלל המצאה גאונית. כשעבדתי בבתי מלון השתמשנו בתבניות סיליקון בלבד והכל יוצא מדהים ויפה מאוד לעין, ניתן להשיג בכל חנויות המתמחות באביזרי מטבח ויש גם בהום סנטר מחוזקת בברזל בצדדים (69 ש"ח ליחידה). מקוה שעזרתי

אני קניתי מהום סנטר והמחיר הוא 50 ש

הנה התמונה מטפלון היא יותר טובה לפשטידה

קושתוש1

New member
איזה קטע...

תבנית כזו בדיוק קניתי בחנות בשוק של אזור מגוריי... אבל עלתה לי רק 20 ש"ח. בחנויות הישנות האלו יש תמיד מלא מציאות, ובד"כ הדברים טובים. לפעמים גם אני מתפתה לקנות בהום סנטר ושות' ולגבי תבנית סיליקון: יש לי תבנית מאפינס סיליקון, אבל עדיין לא השתמשתי בה - פשוט אני חוששת שאחרי האפיה האדים ירככו את העוגה והיא תהיה רכה מהאדים (הרי אסור לשלוף אץ המפינס מהסיליקון עד קירור מוחלט) - מה את עושה לגבי זה?

למעלה