תבניות למדבקות

תבניות למדבקות

שלום, אני אורחת כאן חיפשתי תבניות לצורך הדפסת מדבקות ב writer. כל החיפושים הובילו לאותו המקום - Worldlabel.com שם יש שפע של תבניות "אמריקאיות" (מידות באינצ'ים) ומעט אירופאיות-אסיאתיות. המרות בין מידות אני יודעת לעשות בעצמי אבל יוצאים מספרים מאוד לא עגולים כך שנראה לי שרק תבניות מהאזור שלי יתאימו. ויש מעט ולא מתאימות. האם יש מקור נוסף לתבניות חינמיות? ספציפית אני מחפשת תבניות לגדלים 105X56 , 35X23 ועגולות בקוטר 25 (הכל במילימטרים נהדרים). תודה מראש.

תודה. ומצאנו תשובה

הפניתי שאילתה לאיש הטכני שלי (שמאוד העריך את המאמצים שעשיתי בעצמי) והוא התקין לי glables ברגעים אלה ממש אני נאבקת בתוכנה כדי להכניס כמה שיותר אותיות במדבקה המסכנה...

מעניין שתפרטי יותר את מה שעשית עם המדבקות

ערב טוב חשוב אם את יכולה להסביר איך בנית את המדבקות. באיזו בעייה נתקעת ? בעבר היו לי בעיות בהדפסת סימנים מיוחדים במדבקות. אשמח לקבל נתונים נוספים. תודה

בעיות ופתרונן

היתה לי בעיה שלא היה לי כלי להכנת מדבקות בwriter. מצאתי טמפלטים להתקנה אבל אף אחד מהם לא התאים לגודל המדבקות שלי. התוכנה שהותקנה בסוף glabels מיועדת בדיוק למטרה זו. אפשר להגדיר בעזרתה טמפלט לגיליון המדבקות שבידי ואז לעשות שימוש בטמפלטים האלה כשאני מעצבת מדבקה אחת (כמובן, רואה אותה "בגודל אמיתי" מבחינת התאמת כמות הטקסט וגודלו למימדי המדבקה). התוצאה היא גיליון של מדבקות זהות. תענוג
לא ניסיתי להדפיס סימנים מיוחדים במדבקות אבל לא רואה למה תהיה בעיה. אפשר גם לשלב תמונות.

H N 1

New member
שאלה

למה לא יכולת להשתמש בכלי המדבקות המובנה ב Writer? מה לא טוב בו? ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

H N 1

New member
האמת...

הדפסת מדבקות זה דבר שמימי לא עשיתי, אבל את התאוריה אני מכיר (פחות או יותר) בתוך Writer, לכי לתפריט "קובץ" ---> "חדש" ----> "מדבקות" ייפתח לך תפריט שמאפשר להשתמש בדפי מדבקות סטנדרטיים או לבנות מדבקות בעצמך, מאפשר לקחת טקסט ממסד נתונים חיצוני (גיליון אלקטרוני) או להכניס ידני. מאפשר להכין דפים שלמים של מדבקות אחידות או מדבקות משתנות. לדעתי זה כלי טוב, רק צריך ללמוד להשתמש בו. בחיפוש מאד שיטחי מצאתי את המדריך הזה שמסביר איך להכין דף מדבקות אחידות. ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

למעלה