תבלין ינסון

lilach5232

New member
תבלין ינסון

שלום בנות, יש לי ילדה בת שבוע וחצי שכבר סובלת מגזים בצורה מאוד מחרידה. הציעו לי לתת לה חליטת תבלין ינסון, חיפשתי קצת לקרוא על התבלין כי אף פעם לא שמעתי עליו... מישהי יודעת משהו!? האם זה באמת עוזר לגזים???

hal767

New member
השאלה היא מדוע היא סובלת מהבעיה

האם יונקת או מקבלת תחליפי חלב? בכל מקרה אני מאד חושש מטיפול סימפטומטי מהסוג הזה בגילאים אלה.

איך את יודעת שאלו גזים?

האם משמיעה או בגלל שהתינוקת בוכה? ואיך היתה הלידה? בכי יתכן גם מכאבים אחרים (כן, גם בגיל זה) גזים בגיל כה צעיר מראה על הפרעה מסוימת בעיכול שיתכן ממקורה בלחץ על עצב הוואגוס השייך לעיכול לעיתים רבות מגיעים אלי תינוקות עם בכי ו/או גזים והטיפול הקרניוסקרלי מאד עוזר לאיזון הגוף ופעילות נכונה במקום חמרים שונים שיכולים לפעמים רק להקל על סימפטום אבל לא לפתור בעיות

lilach5232

New member
אז ככה:

הלידה היתה לידה וגינלית רגילה ללאסיבוכים שנערכה בערך שעתיים. אני יודעת שאלו גזים בגלל הבכי הצרחני שלה וההתקפלויות המלוות לו, אני מביאה לה גרפווטר עוזר לשעה וזהו. לעומת הבכורה שהגרפווטר היה עוזר לתקופה יותר ארוכה. הכאבים והצרחות מתחילות בלפנות בוקר ( בסביבות 5) וזה ממשיך כל כמה זמן (לפעמים כל שעה ולפעמים פחות) וזה מתחיל ל הפסיק בשעות אחה"צ/ערב. אשמח לעצות לטיפוללללל

טיפול קרניוסקרלי

הינו טיפול במגע- הבא לעזור לאזן את הגוף. כיתבי מהיכן את ואפנה אותך למטפל/ת באזור מגוריך במקביל- במידה והתינוקת יונקת, תה צמחים על סוגיו השונים שאולי יכולים לעזור- מומלץ שהאם תשתה, לא מקובל לתת לתינוק(כגון שומר) במידה ויש מאכלים שאת או בן הזוג רגישים אליהם- מוטב להימנע מהם לתקופה מסוימת.( יש תינוקות שמגיבים כך למוצרי חלב שאוכלת האם וכן דברים נוספים) מוצרים כמו גרייפווטר, עוזרים רק לחלק מהתינוקות ולמעשה רק מרגיעים זמנית. מטרת הטיפול הינה לאפשר לגוף לעבוד טוב ונכון יותר בכל התחומים.

0 אור 0

New member
אולי אניס?

תרופת סבתא ידועה לגזים וכאבי בטן של תינוקות,

nadaval56

New member
ינסון = אניס!!

כן, נכון אור, פשוט וקל. בארץ קוראים לזה אניס וכך גם בחלק מארצות אירופה. בארצות המזרח התיכון היו משתמשים לפעמים בשם ינסון.

למעלה