תביעת מקום העבודה בעיקבות לופוס

תביעת מקום העבודה בעיקבות לופוס

שלום לכולם. אני חולת לופוס כשלוש שנים, הלופוס מתבטא אצלי בפרקים בכל חלקי הגוף, בנשירת שיער ובפצעים על כפות הידיים והרגליים. עבדתי מאז שחרורי מהצבא בשנת 98 במרכז שירות לקוחות של חברה סלולרית, עבודה רבה ומאומצת, כ-11 שעות בממוצע כל יום ורק כחצי שעה הפסקת אוכל בצהריים , עבודה תחת תנאי לחץ רב. שנה וחצי מתחילת עבודתי התחלתי לקבל התקפי חרדה, בתחילה לא ידעתי מה זה וכל פעם שזה קרה הזמינו לי אמבולנס ופינוי לבית החולים ורק לאחר מכן התברר לי שזה כנראה נפשי, ניסיתי כל מיני שיטות אלטרנטיביות וכשזה גם לא עזר ניגשתי לטיפול פסיכלוגי למשך 4 חודשים ואז עזבתי, התקפי החרדה לא פסקו אך בכל פעם שזה קרה הצלחתי להתמודד עם ההתקף ולהרגיע את עצמי לבד. אני חייבת לציין כי היום אני איני סובלת מהתקפי חרדה אך עדיין לא מסוגלת לעשות דברים לבד כמו נסיעות מחוץ לעיר או להיות לבד פן זה יקרה לי שוב. לאחר שנתיים התחלתי להרגיש עייפות נוראית וכמעט ולא הצלחתי לתפקד, אך בכל זאת המשכתי להגיע לעבודה ועבדתי אותו מספר שעות. לאחר מכן התחילה נשירת השיער וכאבי הפרקים. עשיתי בדיקות דם והרופאת משפחה שלחה אותי לאיבחון אצל ראומטולוג שקבע כי יש לי לופוס. הטיפול שהוא נתן לי היה פלקוניל וויוקס ואם הפלקווניל לא יעזור אז הוא המליץ לי על סטרואידים אך לבסוף לא נזדקקתי לזה. שאלתי היא, האם יש מקום לתבוע את החברה שעבדתי בה כאשר התפרץ הלופוס משום שאני חושבת שהתקפי החרדה נבעו מהלחץ הרב בו הייתי נתונה ומהתקפי החרדה התפרץ הלופוס משום שהייתי במצב נפשי גרוע!!! תודה לכם מראש

לופוס ולחץ

על מנת להצליח בתביעה כזו תצטרכי להצטייד בחוות דעת רפואית המצביעה על קשר בין התפתחות מחלתך לבין סטרס. לפיכך, אני מציעה לך לפנות לעורך דין העוסק בתחום דיני העבודה וביטוח לאומי, על מנת שיבדוק אם ניתן להשיג חוות דעת כזו.

יתכן שהלופוס הוא תוצאה דוקא של...

החיסונים בצבא. בזמן לחץ הגוף מייצר חומר כימי שנקרא קורטיזול. הקורטיזול הזה הוא כנראה סם חיים לוירוס מוחלש.

תלתל11

New member
מקשקשת בקומקום

מאיפה את מביאה את השטויות האלה ? ובאיזו זכות את מפרסמת אותן ? מעולם לא נמצא שום קשר בין לופוס לחיסונים.

למעלה