תביעו את דעתכם!

tatababa

New member
תביעו את דעתכם!

אוקיי, בגלל שהפורום הזה קטן וחמים כזה, חשבתי שיהיה נחמד לדעת את הדיעה של החבר'ה פה. אז ככה, אני רוצה לשנות את העיצוב של האתרסקי שלי Dancefloor. הקטע שאני לא בטוח אם העיצוב החדש שווה מספיק.. את הנוכחי אפשר לראות ב www.klaive.com/kylie את החדש אפשר לראות בכתובת שלמטה.

לא ידעתי שיש לך אתר!!!

אתר יםה אני חייבת להגיד גלשתי עליו עכשיו והוא ממש נחמד!!!! יש הרבה חדשות קיילי..... ובקשר לחדש הוא יפה נורא אבל אני לא יכולה להגיד שהוא מוצא חן בעיני(בלי להעליב) אני לא אוהבת את התמונה הזו כול כך זה סטייל שונה לגמריי ממה שהיא באמת אבל זאת דעתי נראה מה יגידו האחרים...... הרקע נחמד אגב

tatababa

New member
תודה על הכנות..

באמת, מעריך את זה. הבעיה היחידה שיש לי עם העיצוב החדש היא שהוא פשוט לא מנצל מספיר מקום על הדף וזה חתיכת פאק... הממממממממ, עדיין, דיעות בכלל על הסגנון הזה יתקבלו בברכה - ותיהיו כנים, אל תדאגו, אני מקבל הכל ברוח טובה (ואני יודע איפה אתם גרים!!)

אפרת ר

New member
הבעיה שיש לי עם החדש..

(קודם כל יש לי עברית !!!) עכשיו לעניין... מה שמפריע לי בעיצוב החדש זה רק התפריט, לקח לי קצת זמן לקלוט איפה הוא, וזה חבל, לדעתי אתר טוב הוא כזה שבשניה שאתה נכנס אתה רואה מה יש לך, והכל ברור. וכמו שאמרת בעצמך- זה לא מנצל את כל העמוד, ואני עוד מסתכלת ברזולוציה של 800 על 600, אם מישהו מתסכל ב 1024 זה בטח נראה עוד יותר מבוזבז...

tatababa

New member
הממ

צודקת, עכשיו כשאת אומרת את זה אני באמת שם לב.. הקיצר, בינתיים נשארים עם הנוכחי! חח, למרות שאני לא סובל אותו ומת לשנות אותו.....

אני שמחה שחזר לך העברית

ככה אני לא אפדח את עצמי שוב.... ואכתוב באנגלית מטומטמת כזאתי(אני ג-ר-ו-ע-ה) לא נורא.... הי מישהו מעוניין לראות תמונה של אבריל לאבין יחד עם קיילי בגראמי?0במקרה שתי הזמרות שאניה כי אוהבת בעולם בטקס אחד בתמונה אחת....) הנה קבלו:

p i n g o

New member
משום מה קיילי נראית ממש יפה פה../images/Emo6.gif

וגם לא כל כך נמוכה, אם אתם מבינים למה אני מתכוון...

למעלה