תביעו את דעתכם

Liat841

New member
תביעו את דעתכם

אני בת 30 פרודה בהליך גירושין . לפני כחודש הכרתי מישהו גרוש, נפגשנו פעמיים היינו בתוך חלום והייתה סוג של התאהבות. עד ליום בו אמר לי שהוא לוקח צעד אחורה עד שאתגרש כי הוא רוצה להיות איתי בחופשיות ואני עדיין אשת איש. מאז הוא לא יוצא לי מהראש. אני כל הזמן חושבת עליו כל דקה כל שנייה ולא יודעת למה. אני בקושי מכירה אותו. אנחנו כרגע בנתק. מה אתם חושבים?

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שמשהו שם לא בסדר

העלמות או ניתוק פתאומי אינם סימן טוב.
אדם שלא רוצה "לנאוף" עם מי שהיא טכנית אשת איש, יכול פשוט להמנע ממגע מיני. אבל אין שום הצדקה לנתק שכזה.
או שמשהו בראש שלו לא ממש בסדר.
או שהוא מאס בך.
או השד יודע מה.
&nbsp
אני הייתי כותב לאיש כזה מכתב/מייל/סמס בזו הלשון:
אני לא מוכנה לנתק בינינו.
אם לא תהיה אתי בקשר עכשיו, אתה לא תהיה אתי לעולם.
אתה לא חייב לפגוש אותי, אבל לכל הפחות לדבר אתי ולשמור על קשר.
&nbsp
זהו.
&nbsp
ובקשר לאובססיה שלך אליו: כמובן שאין לי מה להגיד או לעשות בעניין.
ברור שבעת משבר גדול כמו גירושין אנחנו יותר פגיעים ל"איבוד שיווי משקל" כזה או אחר.
את יכולה לבקש עזרה מקצועית כדי להתמודד עם זה.
אבל בעיקר אל תהיה שפוטה שלו, כי אם כן, זה ייגמר לא טוב.
&nbsp

אם אתם לא דתיים

זה נשמע כמו אחד התירוצים הכי פחות אמינים לפרידה... הוא פשוט לא מרגיש כמוך, הוא כנראה רצה משהו פחות מחייב וכאשר הוא הבין שאת מאוד רצינית כלפיו, קצת נבהל וחיפש דרך מילוט אלגנטית...

על מה אתם מדברים ? נראה שהבחור צודק ובעל נסיון.

גם אם שני בני הזוג לא דתיים חוקי הנישואים והגירושים מוכתבים על ידי הרבנות הראשית, ואם בכוונתם להתחתן אי פעם הם צריכים לשמור על התחת שלהם מפני הסתבכות.
כל זמן שפותחת השרשור לא גרושה בפועל, וחייה עם גבר אחר או אפילו מבלה איתו, היא אסורה על פי הדת לבעלה ולבועלה כך שאם הפרוד שלה שלה יגלה את הקשר וירצה להשתמש בו נגדהוא יכול למנוע ממנה קשר המשכי עם הבחור החדש גם אם רק על סמך חשד שהם חיו יחד וקיימו יחסים.
לי נראה שהבחור רציני ולא רוצה להסתבך ולסבך את הבחורה בהסתבכות סרק עם הרבנות, אולי יש לו כוונות רציניות כלפיה ואינו רוצה להסתבך ולסבך אותה.

ב-ר-ו-ר

הרי כל גבר (במיוחד גרוש) שמתחיל לצאת עם אשה (במיוחד גרושה), דבר ראשון הוא חושב "ומה יהיה אם נרצה להתחתן?"

נוסעת27

New member
ממש לא מסכימה עם מה שכתבו לך פה

אני חושבת שלכל אחד יש ערכים אחרים, לחלק לא יפריע להיות עם מישהו בתהליך גירושים ולחלק כן יפריע ויעדיפו לפתח את הקשר כשיהיה "דף חלק".
יש לי למשל חברה שהכירה מישהו שהיה בתהליכי גירושים וזה מאוד מאוד הפריע לה שהוא עדיין לא גרוש. הודיעה לו שייצור איתה קשר כשהתהליך יסתיים. וככה היה. אני אישית לא הסכמתי עם הדעה שלה אבל זה מערך האמונות שלה ויש מצב שזה גם האני מאמין של הגבר שאת מדברת עליו.
ולשאול "למה נדלקתי על מישהו והוא לא יוצא לי מהראש?" זאת שאלה דיי מיותרת.. כי נדלקת. וגם כנראה כי הוא הפך ללא מושג מה שתמיד גורם לנו להידלק יותר.

Liat841

New member
לא האמנתי

חייבת לשתף אותכם שהוא חזר בו ורוצה להיות איתי ולא יכול להיות בלעדי רגע.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בהצלחה!

אבל שמרי על עצמך.
הוא הפכפך (וזה אמנם לגיטימי).
ואת בהיסחפות.
זה יכול לצאת נפלא אבל גם עלול לגרום לך לפגיעה לא קלה.
פשוט: שמרי על עצמך. פעלי בזהירות ובחוכמה. אם זו היא אהבת חייך, הרי שהיא תהיה כזאת גם אם תלכי קצת יותר בזהירות.

adam33

New member
ברור

לי נראה שהוא עשה הכל בכדי שתהיי ביד שלו ושכעת מדובר רק בתירוץ בכדי שהפרידה תהיהי יותר נעימה.
יש לבחון זאת לאורך זמן ולא כעת כשהוא העביר הכדור אלייך.
אם את רוצה להיות בטוחה, תמשיכי הנתק ממנו ותראי עד כמה זה משפיע עליו.
אני מסייג את הסיפא של דבריי כי הרי איני יודע עד כמה היחסים בניכם היו קרובים שכן לפעמים צד אחד לא חושב שהצד השני מציאה כל כך ( בעינייו) והוא זורם עם זה ולאחר שהוא מקבל מה שהוא רוצה הוא מנסה לנפנף אותך בכל מיני תואנות.
הרי הוא ידע מלכתחילה מה מצבך.

אייבורי

New member
הסבר רק בשבילך

<רק שתדע שהיא עכשיו כלכך מאושרת שהאוזניים שלה ערלות>
&nbsp
אבל הלוגיקה פשוטה, ונסתכל על העובדות
א. הוא פגש אותך פעמיים למרות שידע שאת "אשת איש", כלומר הייתי מנחש שזה לא בדיוק קו אדום עבורו.
ב. את בהליך גירושים, זה הליך כואב, מתיש ומשאיר אותך חשופה ורגישה לכל משב רוח.
ג. התאהבות או קראש כמו שתארת, מצביע שאין לך שום ראיה מפוקחת של הבחור.
ד. לומר שאת אשת איש ולכן מעדיף נתק, מצביע שהוא בוודאי לא נפל מהרגליים ממך
אחרת היה כמו רומיאו מאוהב ושוכח מהפרטים.
&nbsp
בקיצור, את עם קראש הוא לא באמת באמת רוצה
ולדעתי הוא חזר כי את האופציה הכי חביבה כרגע
והוא ילך ברגע שימצא משהו יותר זמין

Liat841

New member
אייבורי

אתה קצת מגזים... אפשר להבין אותו מאוד. זאת סיטואציה קשה שהוא נמצא בה. הוא חזר בו ואמר שהנתק רק גרם לו להבין מה הוא יכול לפספס. הבן אדם מאוהב, הוא לא עוזב אותי לרגע. וכן יש לי יכולת ראיה

אייבורי

New member
שום דבר לא מרגיע אותך

&nbsp
תשמעי, את מאוהבת, דלוקה על בחור
וכל מה שיגידו לך כנגדו, את תבואי עם מערכת הגנה מושלמת לבחור
ואני אומר לך
גבר שנדלק על מישהי, לא נעלם לה, לא אומר "אשת איש" אלא חותר למגע.
&nbsp
אין לי ספק שכרגע את מרוצה. אז תהני מהתקופה איתו
ונקווה שאני טועה
&nbsp
&nbsp

למעלה