תביעות בעבודה

adi510

New member
תביעות בעבודה

כמה פעמים ביום קורה לכם שמישהו מאיים לתבוע אתכם, את הבוס ואת כל העולם?? אבל כמה פעמים זה באמת קרה? אז הנה דוגמא מעבודה הקודמת שלי. לפני הכל אציין שהפעם תלונתו של הלקוח מוצדקת ובהחלט מגיע לו פיצוי וגדול אבל מכאן ועד לתגובתו המרחק גדול. ומעשה שהיה כך היה במוצ"ש אחד התקבלה בסניף הזמנה למשלוח בשעה 19:30 לא אלאה אתכם בכל מה שקרה באותו שבת, זה סיפור בפני עצמו, אבל בשורה התחתונה ההזמנה הגיעה אל הלקוח בשעה 22:30, כן 3 שעות אחרי שהזמין!!! כמובן שעל ההזמנה הזו הוא לא שילם ואף קיבל פיצוי ,נדמה לי שארבע ארוחות נוספות. לאחר מספר ימים אני מקבל הודעה מהרשת שהלקוח הגיש כתב תביעה. הוא תובע מהרשת 200000(מאתיים אלף) ש"ח פיצוי!!! לדבריו הוא ואישתו היו בפגישת עסקים(בשבת בערב??) ונאלצו לעזוב את הפגישה ולבוא הבייתה כי לילדים אין מה לאכול (כאילו אין עוד מסעדות מזון מהיר בסביבה מהם ניתן להזמין...) ולכן הפסידו את העסקה. כמה שבועות אח"כ עזבתי את העבודה(ללא קשר) כך שאני לא יודע איך זה נגמר אבל שעשע אותי הרעיון לראות איך יגיבו לתביעה כזו בבימ"ש. אם יש לכם סיפורים נוספים על תביעות מופרכות זה המקום..........

JaneLame

New member
מישהי אצלי בעבודה אומרת

שאם היה לה שקל על כל פעם שאיימו לתבוע אותה בעבודה היא הייתה מזמן מיליונרית ולא הייתה צריכה לעבוד.

כשעבדתי בפאסט פוד

הגיע פעם לקוח משוגע - זה לפחות הרושם שהוא עשה עלינו, לא הפסיק לצעוק ולאיים שאם הוא יגלה שאנחנו עובדים עליו ובעצם הסניף לא כשר הוא יתבע אותנו ויסדר שיסגרו את המקום. הוא לא סתם את הפה לשניה, אפילו אחרי שהזמין חקר ושאל עוד פעם ועוד פעם מה יש בתוך הלחמניה של ההמבורגר, ואחרי שפירטתי לו בדיוק אילו מרכיבים יש הוא שאל "וגבינה צהובה יש?" וכשעניתי לו שאין כי אנחנו כשרים, הוא אמר שיפה שלא נפלתי אבל הוא יבדוק את זה בעצמו ואם ימצא גבינה בתוך הלחמניה "הוא יתבע אותנו ויסדר שיסגרו את המקום"... מתישהו קראתי למנהל כי כבר לא יכולתי יותר, וגם איתו הוא דיבר באותו אופן. המנהל האדיוט ניגש אלי אחרי שהמשוגע הזה הלך ושאל אם נהניתי מהקטע.

למעלה