תביעה

varui

New member
תביעה

שלום לכל חבריה הפורם אני הייתי רוצה לדעת כמה פרטים אני ניפצעתי לפני כמה חודשיים במצב בינוני בכף רגל ואני רוצה לדעת האם אני זכאי לכל שהי עזרה מאזשהו ממוסד ממשלתי עד שאני מחלים ואני מגישה תביעה למישרד ביטחון ועוד דבר אני רוצה לדעת כמה ממכם הם העגישו תביעות למשרד ביטחון האם כיד להגישה דרך עור דין או דרך משקית נפגעין מה אתם חושבים יותר טוב מחכה לתשובה שלכם

AVI359

New member
תביעה+טיפול

VARUI שלום רב כל זמן שאת בשרות צבאי את מקבלץ טיפול מצה"ל. ברגע שתוכרי ע"י אגף השיקום תקבלי טיפול ושקום ממנו. אם השתחררת וטרם הגשת תביעה הטיפול מקופ"ח. הגשת תביעה:אם נפצעת בזמן השרות ועקב השרות ללא שום ספק אפשר להגיש תביעה באופן עצמאי ובעזרת ארגון נכי צה"ל=אנ"צ הקרוב למקום מגורייך. רכזי ושמרי את כל המסמכים הקשורים לפציעתך,קראי בראש הדף את עשרת הדיברות ואיתי תוכלי להיות בקשר על פי הכתובת באדום בראש הדף. בברכה אבי

עָנת

New member
varui שלום לך../images/Emo39.gif

כל הזמן שהינך ממשיכה לשרת,הינך זכאית לקבל הטיפול הרפואי במסדרת הצבא
לקראת השיחרור את בהחלט זכאית להגיש תביעה למשרד הביטחון. בשלב זה אני ממליצה לך
1.לאסוף כל חומר רפואי שברשותך. 2.לאסוף דוחות /סיכומי אישפוז(אם היו/צילומים וכדומה.) וזה ע"מ להקל על תהליך התביעה
אישית,לא ממליצה "לרוץ" לעו"ד ולשכור את שרותיו ע"מ להגיש התביעה. מה שאפשר הוא לשמוע חוות דעת משפטית ראשונית ללא שום התחייבות,ע"מ לשמוע כמה "שווה" הפציעה המדוברת
כמו כן,את יכולה להתייעץ עם אחד מא.נ.צ באיזור מגוריך.<שימי
ללינק האדום בראש הפורום> כך שאם תשימי
בשביל להגיש תביעה למשרד הביטחון,לא חייבים להוציא המון כספים
.
מצרפת לך מאמר "מה איך מתי" וכן שאלה מתוך(הרבה שאלות נפוצות ) איך מתחילים?
מזמינה אותך לקרא את החומר העשיר בפורום,ע"מ שהדברים יתבהרו לך

למעלה