תביעה ייצוגית

sherben

New member
תביעה ייצוגית

אנשים, אני לא יודע מה אתכם אבל לפי דעתי צריך להגיש תביעה ייצוגית נגד ארגון המורים! דיי זה כבר נמאס ממה שהם עושים לנו, בנוסף, דיברתי כבר עם עורך דין בקשר לתביעה ייצוגית הוא אמר לי שהוא ייבדוק מה שהוא יכול לעשות מי שרוצה שיצטרף גם..

galshush

New member
צודק

אני תומך בעמדה שלך, ואתם הגולשים - בואו באמת נעשה עצומה. מה יש לנו להפסיד? ארגון המורים רק "דופק" אותנו - אז בואו נדאג לזה שהם כולם "יידפקו" בחזרה! צריך שמישהו יעמיד אותם במקומם. אי אפשר יותר ככה, שבגלל הקפריזות שלהם אנחנו נשב בבית ונמשיך לחשוב על מתי כבר ניפטר מהבגרויות האלה. רק בגללם הזכאות שלנו לתעודה הזאת קלוש! תחשבו - נגיד שבסופו של דבר יהיו בחינות בגרות אבל לא יהיו מתכונות, מה אז? יש תלמידים, כמוני וכמו רבים אחרים, שבמקצועות כמו אזרחות למשל, רק הצלחה בבחינת מתכונת יכולה להציל אותם מציון שלילי. אם לא יהיו את הבחינות מתכונת האלה - אנחנו פשוט נהיה שעירים לעזאזל של ארגון המורים הזה. אני לא יודע מה איתכם, אבל לי באופן אישי זה ממש לא מתאים. אני רוצה לסיים כמו כל התלמידים מעלינו את הלימודים בצורה רגילה, עם זכאות לבגרות, ולא להיתקע בעוד כמה חודשים עם לימודים לבחינות בגרות שנדחו. חוץ מזה, זה יגרום לחלקנו, חלק לא מבוטל של תלמידי י"ב, גם לדחיית תאריך הגיוס - ומי מאיתנו לא רוצה להיות כבר מאחורי זה? לעשות את השירות שלו ולסיים בלי עיכובים? בקיצור, אנחנו צריכים כולנו להיות מאורגנים, כלומר לחתום על עצומה. אם יש מי מכם שמבין בפונקציות כאלה של לבנות עצומה באינטרנט - אנא הגיבו. מקווה שנוכל לסיים את כל הסיפור הזה בראש שקט, גל כהן, תלמיד י"ב

פנינה 21

New member
רעיון מעולה

והאמת שלא ממש צריך סוללת עורכי דין..פשוט לאסוף את המידע על כל בתי הספר בארץ שהפרו את צו בית הדין הארצי לעבודה.

אם כבר לתבוע מישהו

אז תבעו את משרד האוצר ולא את אירגון המורים מי שאשם בשביתץות זה משרד האוצר שרוצה לעשות כסף על חשבון המורים והתלמידים ורוצה לקצץ מתקציב החינוך

נתוש ז

New member
מה המטרה של התביעה? =\

הרי תביעה לוקחת כמה שבועות ארוכים, אם לא חודשים. כשהתביעות יגיעו לבג"צ (היחיד שרשאי להפסיק שביתות) אתם כבר תהיו בשיא הבגרויות (ממש לקראת סוף שנה) ואז כבר לא יהיו שביתות בכל מקרה.. חוץ מזה שמשרד האוצר מנסה מאוד להפסיק את השביתות-ואם זה אכן היה בר-ביצוע, הפסקת השביתות כבר הייתה מתרחשת. אם המטרה היא כלכלית-אז כל תלמידי המדינה לא יקבלו כסף...=\

למעלה