תביא משפט

A N I g M A

New member
תביא משפט../images/Emo187.gif

אני אשמח אם מישהו יקח על עצמו את הפינה הזאת. פליז:$ אני סנילית
הזאב והאיילה כל מה שצריך לעשות זה לקחת משפט/בית מהשיר, להעתיק אותו לתוכן ההודעה ולומר למה בחרתם אותו - אם יש לכם סיפור ספרו, פרשנות, וכל דבר אחר.

חומד

פעם הבאה מומלץ קישור למילות השיר.. סתם יותר נוח לענות כשהוא מול העיניים
בכל אופן: "לא נתתי לשום דבר, לעצור את הנשיכה, לברך ת'שיכחה" זה המשפט הכי עוצמתי בשיר לדעתי.. מעיד על עד כמה אהבה יכולה להיות עיוורת וכמה אנשים מוכנים לספוג בשבילה..
והדבר היחיד שאני רוצה להוסיף: יש לו באלבום, בדף של השיר הזה, מתחת למילות השיר [אם אני לא טועה, האלבום לא לידי..
] משבצת קטנה עם תמונה מדהימה מדהימה שלו..
[פאדיחות אם אני טועה, לא לצחוק עליי..
]

AnGeLiNa JoNsOn

New member
נכון?../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

הוא מ-ד-ה-י-ם שם! אין, תמיד כשאני שומעת אביתר ואז אנשים חסרי טעם לחיים שלא מכירים אותו מבקשים ממני לראות תמונה, אני פוסחת על תמונת השער ומדפדפת לזאב והאיילה ומראה את התמונה השקסית עם הזקן שלו! גררררררר

darling2

New member
עונה..../images/Emo39.gif

"את כל כך יפה זה לא יתואר איך אני חושש מה יהיה מחר.." החשש מהמחר אחרי שנפרדים ממשהו...
..מן הרגשה של "ללכת לאיבוד".. ככה אני רואה את זה.. ו..עדי....את לא טועה...באלבום מתחת לשיר הזה... יש תמונה מהמהמת שלו..

AnGeLiNa JoNsOn

New member
המשפט שלי../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

"בתוך כמה שניות, דיממתי במיטה, פתאום את הזאב, אני האיילה" אולי מערכת יחסים שהוא רואה את עצמו בתור הזאב ואותה בתור האיילה, ואז מרוב העיוורון של היופי שלה, או מרוב שהוא אוהב אותה, התפקידים מתהפכים והוא נשבה בתוכה ונפגע מזה. הוא כבר לא השולט כיבכול, אלא היא.

TEENAGER1

New member
אוי איזה שיר ../images/Emo99.gif

טוב, התלבטתי מאוד כי יש כמה שורות שנוגעות בי... ובכל זאת, בחרתי את: "כשאת קוראת בשמי פתאום אני חושש אולי זה לא אני" אני נורא מכירה את התחושה הזאת, שאתה מקבל דברים שאתה מרגיש לא ראוי לקבל אותם. שאתה מרגיש שקצת גדולים עליך (אני מרגיש, שאת גדולה עליי), ואתה לא יודע איך להתמודד איתם.

ברררר

New member
שלייייייייי

חושב אני רעב כואב אני חושב נמאס להסתובב רעב כמו זאב

למעלה