תביא משפט

A N I g M A

New member
תביא משפט../images/Emo131.gif

(האמ. הגר, לתשומת ליבך..) שיר השבוע: בבית כל מה שצריך לעשות זה לקחת משפט/בית מהשיר, להעתיק אותו לתוכן ההודעה ולומר למה בחרתם אותו - אם יש לכם סיפור ספרו, פרשנות, וכל דבר אחר.

טוב המשפט שלי נדוש.. ../images/Emo3.gif

אז אני אתחיל כדי שלא תגידו שהעתקתי..
"אני עומד על נייר"- רק לאחרונה העמקתי במשפט הזה והחלטתי שיש לו משמעות מדהימה.. אני חושבת שהמשפט הזה מדבר על הקשר של אביתר למוסיקה שלו, למילים והתווים שהוא כותב. זה מדגיש עד כמה הוא מרגיש שזה ה"גב" היחיד שיש לו, הדבר היחיד שמחזיק אותו בצורה יציבה.. לפני שחשבתי על זה בצורה הזו, גם מאוד אהבתי את המשפט הזה..
כי הוא מראה עד כמה החיים שלנו הם שבירים, עד כמה אין יציבות ועד כמה אפילו בית, שהוא כביכול המקום הכי מגן וחם וטוב שיכול להיות לאדם, גם בו אין באמת ריצפה.. אילו כל החיים שלנו מתנהלים על חבל דק ותמיד אפשר ליפול.. [זו אחלה דרך להסתכל על החיים, זה גורם להעריך המון ולא לקחת דברים כמובנים מאליהם.. תנסו את זה פעם, זה כיף..
]

TEENAGER1

New member
כל מילה, בסלע. ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

"מה הוא עומד על ניירות?! מה, אין לו רצפה בבית?!?"

ברררר

New member
המממ

עיניים גדולות תאוות חיים דולקת עץ פלסטיק עלים בשלכת סתם כי זה מדהים!

A N I g M A

New member
מושית על אני. זהו.

מרוב פנטזיות אין מציאות יכפר עלי אושר לך קיבלת אותי בגופייית משי אדומה וחזרת בוכה באוטובוס אני לא יודעת למה זה. זה מושך, כי אני לא מבינה מה שלוש השורות האחרונות אומרות. כאילו.. מה קורה פה? וכמובן, "אני ודיאנה על הבמה". זה מגניב.

whynot5

New member
../images/Emo45.gif

ניסחת מצויין את מה שרציתי לאמור. מסכימה עם כל מילה.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo122.gifמאוד מקורי

"בבית אין ריצפה אני עומד על נייר" כי פשוט ככה
.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אתה,../images/Emo141.gif

סתם הסתכלת על החתימה שלי, כאילו, שיואו. ואני מן הסתם מסכימה עם המשפט הזה....ואין לי כח להסביר למה. אני גם אוהבת את "אורות אדומים,קסומים..."- זה לא כזה קסום כשהוא שר אתזה?

MikeY fReAk

New member
"מרוב פנטזיות אין מציאות"../images/Emo79.gif

היתה לי תקופה ממש ארוכה שהיו לי המון המון חלומות שהתבלבלו לי עם המציאות, וזה ממש יכול לחרפן שאי אפשר לדעת מה קרה ועל מה סתם חלמתי (או פנטזתי, בהקשר של המשפט) *אוח, זה כל כך נפלאות התבונה. כל כך* וכמובן שגם "בבית אין רצפה, אני עומד על נייר" נהדר, ומה שעדי כתבה זה משהו שבכלל לא חשבתי עליו קודם, וזה כל כך..יואו..נכון
אז תודה לך
(זהו. עלית עלי. אני עצלנית מכדי לפתוח תגובה חדשה..
)

למעלה