תביא משפט

InfeCtedShesek

New member
תביא משפט../images/Emo103.gif

כל מה שצריך לעשות זה לקחת משפט/בית מהשיר, להעתיק אותו לתוכן ההודעה ולומר למה בחרתם אותו - אם יש לכם סיפור ספרו, פרשנות, וכל דבר אחר. שיר השבוע: בשבילך מ"עומד על נייר". אנג'וי יורסלף.

הו... ../images/Emo6.gif

"אם הייתי נעל הייתי מגף או כפכף"
המשפט הזה הורג אותי.. אתם יודעים כמה זמן ניסיתי למצוא במקורות שמעות של נעל
ושל מגף
ושל כפכף
כי החלטתי שאין סיכוי שאביתא יכתוב כזה משפט ולא יהיה לו איזה פירוש חבויי..
בשלב מסויים די התייאשתי..
עכשיו עברתי לנסות להבין איך הילד עבר מלדבר על אקדחים ותאטראות רוסיים
ללהיות הנעל של מישהי
בינתיים אני עדיין מסרבת להאמין שזה המצב..
אני אמשיך לחפש משמעויות נסתרות.. אתם עדיין מוזמנים לנסות לעזור לי..
נ.ב: שלא ישתמע ממה שאמרתי שיש לי בעיה עם בחירה כזו או אחרת של אביתר בחייו כל עוד היא עושה לו טוב.. פשוט המשפט הספציפי הזה נשמע לי קצת קיצוני בשבילו..
בסוף אני אגלה שבכלל עמיר לב כתב את המשפט הזה ואז אני אצא מפגרת
סתם, אין מצב..

אוף כמה שגיאות.. ../images/Emo122.gif

*למצוא במקורות משמעות *שאין סיכוי שאביתר *ואז אני אצא מפגרת- טעות כי נראה לי שכבר יצאתי מפגרת בלי כל קשר..

TEENAGER1

New member
אבי נעל, ../images/Emo9.gif.

האמ, לי יש נטיה להגיד על כולם שהם נעליים. "היי, עמית, יא נעל! D:" וכיו"ב.
.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
יחי המחזור../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

מה, זה לא היה לא מזמן? אני ממש זוכרת אנשים מצוטטים "אם הייתי נעל הייתי מגף או כפכף" (טוב, זה הצחיק את עדי
) או "אם הייתי נר להאיר לך בלילה"..... לא משנה. אני בוחרת במשפט "אם הייתי יד ללטף אותך" יש לי חולשה לליטופים

תמרי זה חייב להיפסק..

אנחנו מגיבות באותה הדקה, אני צפוייה לחלוטין ואת אומרת לפניי את מה שרציתי להגיד ו.. אוף.
כפרעליך
שנתחתן

ח ל ו ן

New member
../images/Emo99.gif

"עלה יבש בין שפתייך ידי בשערך לבי בלבך" כה ציורי ויפה

TEENAGER1

New member
ווי לאב יו יה יה יה.

"אם הייתי נר להאיר לך בלילה" זה פשוט משפט מדהים. הוא אומר, הלוואי והייתי יכול להיות נר ולהאיר לך בלילה, כלומר לעזור לך בזמנים קשים וחשוכים. אני ממש מכירה את זה, כשקשה למישהו שאני אוהבת, ואני פשוט מתפללת לו רק הייתי יכולה לעשות משהו כדי לעזור לו. אבל לפעמים אי אפשר. איזה שיר יפה.

MooKuSh

New member
"ריח ישן שחוזר עכשיו"

כי אני אדם מאד סנטימנטלי, ואחד הדברים שהכי כואבים לי באובדן של מישהו, אם לא הכי - זה ריח מוכר. ד"א, בפעם האחרונה שהייתי בהופעה של אביתר, לפני איזה אלף שנה בסיטי הול, השיר הזה כ"כ, כ"כ ריגש אותי.

AndreaCorr ©

New member
אחד השירים הפחות האהובים עליי בדיסק

אבל אם כבר, אז "עלה יבש בין שפתייך ידי בשערך לבי בלבך" למרות שהמשפט עם הנעל בהחלט משעשע ולא קשור לכלום

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ואם מותר לי לציין:../images/Emo141.gif

שמתישו קראתי (יש מצב בניקניים של מישו מפה, או בחתימה, או במסנג'ר או משו), משפט מתוך שיר שממש התאים להיכנס לשיר הזה! והרי: "אם הייתי כוכב, הייתי נופל אלייך עכשיו" הו, איזנט איט לובלי?

למעלה