תביאי צעיף
<ממוחזר>

נשואה1

New member
תביאי צעיף ../images/Emo63.gif <ממוחזר>

תביאי צעיף. אפילו כמה אם יש לך. ארוכים, רכים ונשפכים כאלה ואל תלבשי שום דבר מתחת למעיל. אז נברתי קצת בארון והוצאתי את כולם. אחד מנומר, ממשי רך. אחד צבעוני בגוונים מתחלפים של אדום וכתום, שנראה כמו להבות אש. אחד שחור, אפלולי, מסתורי ושקוף. ועוד אחד לבן, שנשאר מאיזו תחפושת זנוחה, ושקשורים אליו מטבעות מצלצלים. עם כל הכבודה הנ"ל, טמונה עמוק בתוך התיק הגדול, הגעתי אליו. החדר היה אפלולי למדי, והאור היחידי שהיה בו קרן מהנרות שהיו פזורים סביב והפיצו ניחוח חזק של ארוטיות בנוסף ללהבות. מוסיקה חרישית התנגנה לה במערכת, משהו בין אניגמה לאיזה קלאסי לא מוכר. האוירה היתה מחשמלת. בחוץ ירד גשם זלעפות, אך החדר הזה היה מין מציאות אחרת, מנותקת, מרחפת. פשטתי את מעילי. כמו שהבטחתי לו, לא לבשתי דבר מתחתיו, פרט ללבנים וזוג מגפיים ארוכים וגבוהי עקב. "כמו שאני אוהב" לחש לאוזני בחום. "כמו שביקשתי", ואני כבר שמעתי את הלהט בלחישתו. עמדתי מולו בלבנים סקסיים בצבע אדום, מגפיים שחורים גבוהי עקב, והושטתי את ידי לכוס היין שהגיש לי. "BLUE NUN" כמו שהבטיח לי. מה שאני הכי אוהבת. בעודי לוגמת לאט מהיין הלבן, מרגישה איך הוא מטפטף במורד גרוני ומחמם את כולי, הוא הושיב אותי על קצה המיטה הענקית שהיתה בחדר. "הצעיפים? הבאת אותם?" שאל. הושטתי לו את חבילת הצעיפים. הוא בחר במנומר, ששמץ קל של בושם עוד היה חבוי בתוכו, וקשר אותו סביב עיני. "סיימי את היין" לחש לי ברוך. הלגימה האחרונה היתה גדולה מדי, וכמה טיפות נשרו מכיוון שפתי, דרך הצוואר אל החזה, ונטמנו בחזיה האדומה. ידו החמה הובילה אותי למצב שכיבה על המיטה העצומה, וכשעיני עצומות וקשורות בצעיף, חשתי את לשונו מלקקת את טיפות היין מעלי. גם הצעיף על עיני, היין בעצמותי, והאוירה כולה, גרמו לי למין תחושת ריחוף וניתוק מהמציאות. ידי נלקחו על ידו לאחור, ונקשרו קלות למסעד המיטה בצעיף אחד. הוא פישק את רגלי, וקשר כל אחת מהן לצד אחד של המיטה בצעיפים שנותרו. לפי הרעש, ידעתי שהלבן עם המטבעות נקשר סביב ידי... הייתי חסרת אונים, אך משום מה התחושה הזו היתה נעימה לי. הקשבתי רק למוסיקה מסביב, אבל הרגשתי. הרגשתי את ידיו מתירות את אבזמי החזיה ומשחררות את שדיי לחופשי. הרגשתי את לשונו מרפרפת מעלי, משפתי, דרך הצוואר, סביב פטמותי הזקופות, דרך הטבור... דרך שער האהבה, יורדות במורד רגלי תוך שחרור מגפי הארוכים. שמעתי את היין נמזג לכוס שנית, והטפטוף הקר של הטיפות על גופי החם, הקשור, גרם לצמרמורת עזה בעורי ולאנחה להשמע מגרוני. הבדלי הטמפרטורה היו כה גדולים, שעורי נעשה חידודין והתקשח כולו. התחלתי להרגע רק כשחשתי את לשונו החמה לוגמת את היין מעלי. שוב ושוב, הוא הישקה את גופי ביין ולגם אותו ממני מכל מקום אפשרי. לא יכולתי יותר. להטתי בתשוקה מטורפת ורציתי רק לחוש אותו בתוכי, אך ידי ורגלי היו כבולות. מזל שפי לא היה חסום - "רוצה לחוש אותך" לחשתי. "עוד רגע", ענה. שמעתי רשרושים שונים של הורדת בגדים, כמה תזוזות במיטה ומשהו לחץ ברכות על שפתי... פתחתי את שפתי ואברו היה בתוכי, חם, זקוף וקשה. ידו משכה מעלי את התחתונים. אברו בתוך פי ואצבעו פורטת בתוכי, סוחטת את כל מיצי תאוותי המהולים ביין. האגן שלי השתולל, אך רגלי הקשורות לא איפשרו לו חופשיות כפי שרציתי. כל הסיטואציה רק גרמה לי ליותר ויותר להט ותשוקה. לא יכולתי יותר... "שחרר לי את הרגליים"... כמעט וצעקתי. "כלום לא מעניין אותי, רק שחרר את הרגליים"!!!!!!!! הצעיפים הוסרו מרגלי. קיבלתי את חרותי בחזרה... ידעתי מתי הוא מתקרב לשיאו, אברו הלך ותפח בין שפתי, וחום לוהט קרן ממנו. ואז הוא בא מעלי. ידי ועיני עדיין קשורות, אבל רגלי החופשיות נכרכו סביבו בחוזקה, והוא היה בתוכי. בועט פועם חם וקשה ... ... עד הפורקן הבלתי נמנע.

למעלה