טלי (של ה י ם), תוסיפי אותי לחתימה!
ת תפוזיטלי New member 26/5/06 #11 ../images/Emo214.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif היא חושבת שאני זונה
ז זוביק התינוקת New member 26/5/06 #17 פוגי הפסקת שלא תחזור לפה יותר../images/Emo46.gif אתה לא מקיים הסכמים. ואנחנו יושבות מול המחשב כל היום? שכחתי, זה לא אתה שמצטט אחד לאחד כל מה שהיה בהופעה של מדונה. מהרגע שהיא הורידה את הכובע ורגע שהיא שתתה שלוק מהמים. כמה פתאטי. תגיד לא בא לך להיות שם? הקישור לאחת השטויות שהוא רשם- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=95&msgid=58599441&FlagSybase=1 ואם אתן שואלות איך אני יודעת שזה הוא- מפגרים שמגיעים בזוגות, בדרך כלל זה אותו מפגר יום טוב לך.
פוגי הפסקת שלא תחזור לפה יותר../images/Emo46.gif אתה לא מקיים הסכמים. ואנחנו יושבות מול המחשב כל היום? שכחתי, זה לא אתה שמצטט אחד לאחד כל מה שהיה בהופעה של מדונה. מהרגע שהיא הורידה את הכובע ורגע שהיא שתתה שלוק מהמים. כמה פתאטי. תגיד לא בא לך להיות שם? הקישור לאחת השטויות שהוא רשם- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=95&msgid=58599441&FlagSybase=1 ואם אתן שואלות איך אני יודעת שזה הוא- מפגרים שמגיעים בזוגות, בדרך כלל זה אותו מפגר יום טוב לך.
ט טלי של ה י ם New member 26/5/06 #23 טעות.טועים.טעית! אני לא פוגי ותאמיני או לא אני גם לא חולה על יעל שרוני!(ומזל שכך...)ואם אתם רוצים רמז אז:אני מישהו/י שכתב/ה בפורום לפחות שלוש הודעות!
טעות.טועים.טעית! אני לא פוגי ותאמיני או לא אני גם לא חולה על יעל שרוני!(ומזל שכך...)ואם אתם רוצים רמז אז:אני מישהו/י שכתב/ה בפורום לפחות שלוש הודעות!
ד דורין יפת New member 26/5/06 #30 קוראת סמויה זאת את../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif תביאי לנו רדבול... או וודקה..חחחח סתם אוהבים אותך
קוראת סמויה זאת את../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif תביאי לנו רדבול... או וודקה..חחחח סתם אוהבים אותך
ט טלי של ה י ם New member 26/5/06 #35 כמו שאמרתי אולי זאת אני ואולי לא../images/Emo11.gif לעולם לא נדע...(בעצם אני אדע אז אתם לעולם לא תדעו!)
כמו שאמרתי אולי זאת אני ואולי לא../images/Emo11.gif לעולם לא נדע...(בעצם אני אדע אז אתם לעולם לא תדעו!)
G g a l4 New member 26/5/06 #31 ../images/Emo12.gif "תמשיכו להיות פסיכיות גאונות שיושבות מול המחשב ולא עושות כלום!" זה לא נכון! אנחנו עושות המוןןן ותוסיפי אותי לחתימה
../images/Emo12.gif "תמשיכו להיות פסיכיות גאונות שיושבות מול המחשב ולא עושות כלום!" זה לא נכון! אנחנו עושות המוןןן ותוסיפי אותי לחתימה
S shira1993 New member 26/5/06 #32 זאת טלי תיראו למה "מרי-האנציקלופדיה המהלכת שלי פורום טלי שרון-למה פאקינג פתחו לי פורום?!?!" וגם טלי של הים זה דיי ברור ניראה לי
זאת טלי תיראו למה "מרי-האנציקלופדיה המהלכת שלי פורום טלי שרון-למה פאקינג פתחו לי פורום?!?!" וגם טלי של הים זה דיי ברור ניראה לי