תביאו הצעות ל... אני מחפש מקום זול בעולם לשהות בו חודשיים רצוף. התקציב 20,000 ש"ח בלי טיסות.
ו ונטי לה טור New member 10/4/15 #1 תביאו הצעות ל... אני מחפש מקום זול בעולם לשהות בו חודשיים רצוף. התקציב 20,000 ש"ח בלי טיסות.
A aשרון New member 10/4/15 #2 אתה צוחק? תקציב 20,000 ש"ח? אז מאיפה באה כל ההתבכיינות שלך בחודשים האחרונים פה בפורום על כך שאין לך שקל על התחת?
אתה צוחק? תקציב 20,000 ש"ח? אז מאיפה באה כל ההתבכיינות שלך בחודשים האחרונים פה בפורום על כך שאין לך שקל על התחת?
ו ונטי לה טור New member 10/4/15 #3 זה עד 20 ומתפלל שיהיה הרבה פחות אני חייב להמלט מכאן לתקופה אחרת אשתגע. אגרד את הכסף מאיפשהו. אבל לאן לנסוע ?!
זה עד 20 ומתפלל שיהיה הרבה פחות אני חייב להמלט מכאן לתקופה אחרת אשתגע. אגרד את הכסף מאיפשהו. אבל לאן לנסוע ?!
A aשרון New member 11/4/15 #5 בוקר טוב... שאל את עצמך, מה אתה רוצה להשיג בנסיעה הזו?, מה היעד שהכי יעזור לך להשיג את זה? ואיפה לדעתך תרגיש הכי נוח? לנסוע כדי להתרחק ולתפוס פרספקטיבה על החיים זה דבר נפלא, רק תהיה בטוח שאתה לא עושה את זה כדי לברוח, כי כשתחזור הבעיות עדיין יהיו כאן.
בוקר טוב... שאל את עצמך, מה אתה רוצה להשיג בנסיעה הזו?, מה היעד שהכי יעזור לך להשיג את זה? ואיפה לדעתך תרגיש הכי נוח? לנסוע כדי להתרחק ולתפוס פרספקטיבה על החיים זה דבר נפלא, רק תהיה בטוח שאתה לא עושה את זה כדי לברוח, כי כשתחזור הבעיות עדיין יהיו כאן.