תבוסה!!!

aesh100

New member
תבוסה!!!

לאחר הסיבוב השני בבחירות המוניציפליות מתברר סופית שהליכוד נחל תבוסה מוחצת, חומר למחשבה להנהגת המפלגה!

מרכזון

New member
אתה טועה...

גם אני הייתי רוצה לחשוב שתוצאות הבחירות יהוו דגל אדום להנהגת הליכוד. טעותך נובעת (ועובדה זו ידועה גם לח"כיינו) מהעובדה שהבחירות לרשויות המקומיות אינם אינדיקצייה להלך הרוח של הרוב בנטיית ההצבעה בבחירות לכנסת. רוב הבוחרים בבחירות לרשויות המקומיות הצביעו למועמד שנראה להם שיהיה הטוב ביותר לעיר, ללא כל קשר לשייכותו המפלגתית. אני מקווה ומאמין שבבחירות הבאות לכנסת אכן שרון והליכוד יקבל מהעם את התשובה ההולמת לכשלונותיו בתחום הכלכלי-חברתי.

Charlie

New member
גם אמרו שהמצביעים "יסגרו חשבון"

עם המפד"ל. נו... לראשונה לאחר שנים יש למפד"ל 2 ראשי ערים וקיימות עיריות בהן המפד"ל זכתה לייצוג ואילו ש"ס ואגו"י לא. וידוע שחלק לא מבוטל ממצביעי המפד"ל זועמים על הישיבה עם "שינוי" באותה ממשלה. אין קשר! ברמת-השרון, "ספינת הדגל" של שינוי והמעמד הבינוני-פלוס ניצח מועמד "עם אחד" וההסתדרות, רוכברגר הסוציאליסט ממועצת הפועלים את הבחירות. ומי הובס על-ידו? יצחק קאול נציג...שינוי... אז מה קרה? עשירי רמה"ש שהצביעו בהמוניהם ללפיד החליטו לפתע שעמיר פרץ צודק?? דברים משתנים. היום לא מצביעים בבחירות המקומיות לפי מפתח מפלגתי אלא לפני האדם ואיכותו להוביל את העיר קדימה. תפקיד המפלגה הוא לאתר אחד כזה ולהריץ אותו ולא איזה עסקן סניף עלוב. ומי שמריץ עסקן כזה סופו שיובס בבחירות.

עמרי ר

New member
זאת ועוד

הבחירות לכנסת יתקיימו רק עוד 4 שנים. כל קשר או השלכה מהבחירות האלה לבחירות לכנסת של 2007 הם מקריים לחלוטין. ובכלל, אילו ראשי ערים רבים יש לעבודה? ברוב הערים הם התביישו בכלל לרוץ תחת השם שלהם.

כן, אבל אי אפשר להתעלם מכך

שהבחירות המוניציפאליות חשפו בעיות קשות במנגון הפנימי של הליכוד, שאת תחילתן ראינו כבר בבחירות האחרונות לרשימת הליכוד לכנסת. בנוסף, ואני אומר זאת דווקא בתור תומך של שר האוצר, נראה שאנחנו נכשלים בהסברה ונתפסים כ"מי שדופקים את החלשים", למרות שבפועל התוכנית הכלכלית רק תסייע להם בסופו של דבר. זה עלול לעלות לנו ביוקר.

למעלה