תבדקו..

Acid_Lord

New member
תבדקו..

טוב אז ככה..איזה הומו אחד פורץ לי למחשב..אתם יודעים נט באס סאב 7 וכל שאר החרא אז קיצר..יש לי את האייפישלו אני מרחם על הבן אדם שבטח..בן איזה 11 12 גילה את התוכנה..ואני ממש לא רוצה ללכת למשטרה ..חבל עליו עכשיו יש לכם עצות איך אני יכול להיפטר מהקרציה? תודה מראש.

mmm

New member
חושש אנוכי....

שזו הטעות שלך, ואשמתך המלאה, לא חשוב מה היה גיל הפלוני, העובדה היא שלא היה אמור להיות על מחשבך וירוס, הרץ אנטי וירוס, או the cleaner או נקה ידנית את המחשב. להבא תגן על עצמך יותר טוב.

ובנוסף, אני בספק אם משטרת ישראל...

יכולה לעזור לך בדרך כלשהי. זה גם קצת מסובך למצוא את מי שדופק לך את המחשב עם NETBUS וגם למשטרת ישראל אין ממש כוח אדם שיכול להתעסק עם הדברים האלו בעבור האזרח הרגיל. חוץ מזה, זה בקלות יכול להיות מישהו מזימבאבואה למשל, גם אם תדע מי זה, מה אפשר לעשות לו?! בקיצור, כפי שנאמר, נקה את המחשב והיזהר להבא.

dino_din

New member
כלום

כנראה שאתה לא יכול לעשות כלום. המשטרה בטח לא תעזור לך, חוץ מהעובדה שזה לא חייב להיות מישהו מהארץ, המשטרה לא מתעסקת בכאלה דברים, גם אם היה לך את האייפי ואת השם של הבן אדם הם לא היו מתעסקים עם זה. שנית, האייפי שלו בטח השתנה מיד לאחר שהוא התנתק מהרשת כך שעכשיו אין לך שום אפשרות לתפוס אותו ( אלה אם כן יש לך את קובץ השרת של הסאב סאבן שלו...). בברכה, דינו_דין.

עוזי 2

New member
עניין שקשור

זה נכון שהיום המשטרה לא עושה דבר. ההערה היחידה אבל בכל זאת שיש לי להעיר, היא שספקיות שרותי האינטרנט מחזיקות log של ההתקשרויות שלנו ויכולות לאתר כמה ימים אחורה, לאיזה חשבון הוקצא IP מסויים בזמן מסויים. זה לא ממש עוזר כאשר מתחילים לבדוק חודש אחר-כך. אני לא יודע כמה בפועל שומרים לוגים אחורה אצל ספקיות שרותי האינטרנט אצלנו, אבל פעם (לפני מספר שנים) הייתי צריך לאתר מישהו שהתחזה אלי, ושישב בארה"ב, וספקית שרותי האינטרנט שלו יכלה לאתר את הרישומים כיומיים לאחר שהוא שלח דואר עם הכתובת דואר אלקטרוני שלי, דרך relay. ה- relay שמר את מספר ה- IP שלו (ואז גם בארה"ב מרבית האנשים היו מחוברים דרך קו טלפון רגיל ומודם). יצרתי קשר עם ספקית שרותי האינטרנט שלו, שאיתרה אותו לפי מועד ההתקשרות עם שרת הדואר, ומספר ה- IP. הם לא מסרו לי מי הוא היה, אבל אמרו שסגרו לו את החשבון. אז שלחתי מכתב למי שחשדתי בו שהוא זה שהתחזה (כיוון שהשתמש באותה ספקית שרותי אינטרנט, והיה מהילדונים הללו שמחרחרים מלחמה, והמכתב חזר עם הודעה על סגירה מנהלית של החשבון (account disabled). כמה ימים לפני זה, עוד היה לו חשבון פעיל שם, אז אני די בטוח שזה היה הוא. יחד עם זה, לא תמיד ספקיות שרותי האינטרנט פועלות. בכל מקרה, אם מישהו גורם לכם נזק, אפשר לוותר על פנייה למשטרה, אבל אפשר לפנות ל- abuse אצל ספקית שרותי האינטרנט שלו, עם פרטים מדוייקים זמן קצר אחרי הארוע, ואז, לפחות חלק מספקיות שרותי האינטרנט מטפלות בעניין (לא כולן).

Choopie

New member
איי פי ?!?!

איי פי משתנה עם כל כניסה מחודשת לאינטרנט רק במאוד קצת חברות הוא לא משתנה למשל אקטקום

Raper

New member
שמע.... בסוף הדף יש תוכנה

קלינר שלוש....תוריד אותה תפעיל אותה..... הפעלת? יופי....הלך הוירוס! גם לי זה קרא.... וזה מה שאמרו לי לעשות פה וזה עזר

למעלה