תא נוער הרצליה

EO117

New member
תא נוער הרצליה

קצת עדכונים מתא הנוער בהרצליה החדש שהוקם בהרצליה:
התא הוקם בחודש אוקטובר השנה, וחברים בו 13 בני-נוער
את התא ייסד תום וולף מהרצליה בשיתוף פעולה מלא עם: שמואל זמיר-יו"ר סניף הרצליה; אמנון לפידות-אחראי על הנוער בסניף וכמובן עימי-המרכז...
יש לנו את המדריך הכי מצחיק בעולם
שהוא פשוט
אמיתי-יואב אראל!!!
יש פעילות קבועה בסניף-אחת לשבועיים ועד כה היה לנו 4 מפגשים...
במפגש האחרון נפגשו הח'ברה עם לא מאחר יו"ר המפלגה,טומי לפיד, ובדרך פגשו את חברי הכנסת: אילן שלגי, אתי ליבני, רוני בריזון,חמי דורון, יגאל יאסינוב,אהוד רצאבי ופעילים מרכזיים במפלגה.
ואפילו פגשו את הרכזת הכי מעולה בעולם-גל רצאבי
ואת חלקם תכירו בסמינר של הנוער השבוע... {קבלו אותם יפה,בסדר?}.
בעתיד הקרוב-תא הרצליה ייתאחד עם תאים כמו רמה"ש ורעננה {שם בקרוב יתחילו לגייס אנשים} ויהפוך להיות "תא השרון". אז זהו לבינתיים, תודתי מקרב לב לכל העושים במלאכה המרובה: שמואל, טוביה, יואב, גל, ליאור, כל חברי התא ותודה מיוחדת לאמנון לפידות שבלעדיו לא היה לנו תא. שלכם-כמו תמיד, אלירן אוחיון רכז נוער "שינוי",הרצליה.

wizibusy

New member
מזל טוב!אני שמח לשמוע שהתא פעיל.

תמשיכו ככה, יש לכם אנשים נפלאים. בהצלחה כולם! בקשר לסמינר - אל תדאג, אני בטוח שהם יהנו. אם יש משהו שבו אני יכול לעזור, אני כאן לשרותכם.

EO117

New member
תודה ים...

בקרוב מאוד אכניס אותם גם לפורום כאן שיכירו את הח'ברה. איך הולך בתא הגליל?

אלירן כל הכבוד!

אשמח אם תפרט באיזה סוגי פעילות מדובר. איפה אתם מתכנסים וכו' בהצלחה

EO117

New member
בשמחה רבה

כרגע אנו מתעסקים בגיבוש החברים, במסגרת הפעילות מכין המדריך על כל מיני נושאים, הייתי מעלה את הפרוטוקולים אבל זה אסור. למשל משמעות המושג "מפלגת מרכז", אירועים אקטואלים: מות ערפאת, סרבנות "שמאלנית". פעילות בתחקיר של ידיעות אחרונות-חיילים שהצטלמו עם מחבלים הרוגים לאחר פעולה, סמכות דתית, קצת פוליטיקה... מפגש השבוע עם טומי לפיד והשבוע-הנוער מצטרף לחגיגות חנוכה של פורום 3. מתוכננת פעילות רק לנוער בחנוכה. אנחנו נפגשים כרגע בכל פעם במקום אחר: פעמיים נפגשנו במסעדות בהרצליה ופעם אחת אצלי בבית. לשמחתי אושר לנו תקציב לשכירת מקום קבוע החל מינואר 2005 הסניף דואג לנו לכיבוד קל ו\או לאירוח במסעדות\בתי-קפה. בסה"כ הפעילות טובה מאוד, מדריך מעולה, אחלה אנשים, אנשים שרוצים ונותנים-אין תלונות בכלל. מה שמיוחד שיתוף הפעולה יש בסניף.

kundason2003

New member
יופי, סוףסוף. מזל טוב!

בלי אף רגשי טינה, כל הכבוד. בהחלט הגיע הזמן, והייתכן שבבחירות ישטפו את צמתי השרון עשרות בני נוער? חזוני אז ירקום עור וגידים.

EO117

New member
תודה דור

וזאת הזדמנות לשאול מה שלום יו"ר הנוער לשעבר? התגייסת כבר? מה עושה בשורות צה"ל? למרות טריקת הדלת שהייתה לי עם הנוער, אין שום רגשות טינה-להיפך מטרתי להקים גרעין של צעירים בסניף, לצרף אנשים חדשים ל"שינוי" ולקדם את האינטרסים של "שינוי". בקשר לחזונך- לא אוכל לענות לך בשלב זה בסה"כ הם רק 13 ולא עשרות... אבל החזון יכול תמיד לרקום עור וגידים.

למעלה